MPG 2021
-
@dino-ligenza to w takim razie prosze o ukaranie pozostałych graczy z mojej ligi którzy nie zdążyli się ustawić podczas ligi mpg.wiele było takich przypadków i nie było wyciagnietych takich konsekwencji jakie wobec mnie zostały zastosowane, pozdrawiam.
-
@xsilverghost Śmiało, wyślij dowody na to, co mówisz. W Twoim przypadku były screeny, ale też i Twoje zeznania oraz @daroo933, że miałeś gości i się nie ustawiłeś, czyli potwierdziłeś własnymi słowami swoją winę. Również Pozdrawiam
-
@dino-ligenza czyli rowniez proszę o ukaranie reszty graczy którzy nie ustawili się w tej lidze taka sama miara , w przeciwnym razie nie mamy o czym rozmawiac i chciałbym odwołać się od kary która została mi orzydzielona nieuczciwie.
-
@xsilverghost Napisałem Ci już, wyślij screeny i działamy. Przechodząc do odwołania, to niestety nie masz argumentów na swoją obronę. Przeczytaj na spokojnie punkt 3 regulaminu, o którym Ci wspominałem, nikt nie jest w stanie tego zmienić, bo regulamin to rzecz święta.
-
@dino-ligenza to pokaż mi dowody na to że oddałem ten mecz Pakooo00
-
@xsilverghost skoro sam Pakooo00 napisał że to nie było zadne oddanie.
-
@xsilverghost i jeszcze wasze bezpodstawne karanie na rok haha
-
Polish Warriors
G1
G1 @Dino-Ligenza (PM)
G5 @dpiotrowski218
G5 @Casual1948
G9 @huzar-shakir
G9 Rafal boruwka
G13 @Siarkowy-Mag
G13 @krystian16061994Jeśli się zgodzicie, to do 30 uzupełnię brakujące pola z graczami, w innym wypadku zagramy w 6
-
@xSilverGhost Kacper sam przyznałeś, że nie zdarzyłeś się ustawić z powodu „biby”. Nie mamy o czym dyskutować w takim wypadku. Musisz pisać petycję o zmianę regulaminu, ale to potrwa i kary nie cofnie, bo liczy się tu i teraz. Takie pisanie i spamowanie jest bezcelowe. Przykro mi, ale wszystkie argumenty są przeciw Tobie.
-
Polska Akademia Menadżerów (PAM) :
G1: @Magic-89 (PM)
G1: @Fajresss
G5: @Krystek_93
G5: @Marcin-kolasa
G9: @Zbrzyzny-Tomek
G9: @PawełPaweł
G13: @Sierak88
G13: @Janex123 -
Polish Legends
G1 @konix1982
G1 @Mati-Colchoner (PM)
G5 @Daxidoo
G5 @Size43
G9 @pb1984
G9 John Adams_2
G13 @gorkins
G13 @Cysiu98 -
@dino-ligenza pokaż dowody to raz, a po drugie tak jak mówiłem skoro ja mam być ukarany to otwórzcie oczy i zobaczcie ilu graczy sie nie ustawiło podczas tego mpg
-
@xsilverghost Nie wiem jak mam do Ciebie pisać, abyś zrozumiał?! Twoje słowa to jest niezbity dowód na nie ustawienie się. Poza tym zagrałeś inna formacja, niż miałeś ustawionych zawodników. W sprawie innych podobnych przypadków wyślij dowody w postaci screenów, skąd My teraz mamy je wziąć?
-
@dino-ligenza wiesz że nie ustalwil się i nie zrobił to specjalnie i to co robicie to jest zwykłe ....
-
@sniki26 Nic nie robie, nie brałem udziału w głosowaniu. Prowadze dyskusje z Nim, bo do mnie adresuję wiadomosci.
Ja niczego nie żądam, sam wyszedł z inicjatywą ukarania innych, to gdzie dowody? Mamy karać bez! Screeny przecież są opublikowane w tym wątku, wystarczy poszukać. 12 miesięcy, pewnie dlatego, że za specjalne oddanie kara to 2 lata.
-
@sniki26 Czego nie rozumiesz? Kacper się nie ustawił, za to jest kara. Pytanie brzmi, czy zrobił to nieumyślnie, czy umyślnie, bo to nie jest 100% pewne. Przeciwnik potwierdził, że Kacper się nie ustawił, bo olał ten mecz ze względu na imprezkę. Koledzy z HPL potwierdzają. Był w trakcie zmiany grupy, dlatego mu nie zależało na walce do końca. Dla mnie to oczywiste. Gdyby ten ostatni mecz był grany dla aktualnej grupy, Kacperek przeprosiłby kolegów imprezowiczów za 2 minutki nieobecności na porządne ustawienie się w ostatniej kolejce. Jak dla mnie to ultra niesportowe zachowanie! Stąd kara.
-
@sniki26 W ogóle takie przejście z jednej grupy do drugiej w trakcie trwania Mistrzostw Polski Grup, to jest niesmaczne. Pomiędzy pierwszą rundą, a drugą. Nie można było się tak zwyczajnie po ludzku powstrzymać z tym do końca turnieju? Sami namieszaliście i macie pretensje do całego świata za bałagan, który narobiliście i teraz znowu trzeba po was sprzątać.