MPG 2021
-
This post is deleted!
-
Zmienić konto to dla mnie świadczy tylko o zawodniku
-
@dpiotrowski218 Zrobił to raz, może zrobić 15 razy.
-
Ja nigdy nie odejdę z PAM, mogę przejść jedynie do AMP, albo zrobić sobie przerwę.
-
A taki Kacperek zmienia grupy jak rękawiczki przysłowiowo.
-
Może zmieniać i 50 razy ale ja jestem tego zdania że jeżeli mnie raz oszukał to będzie zawsze i dla tego będę przeciwny temu żeby był u nas w grupie.Mnie oszukuje się raz.
-
Nigdy nie mów nigdy.Nie wiadomo co nas czeka.
-
@dpiotrowski218 Mnie chodzi właśnie konkretnie o to zmienianie barw grupowych , w trakcie MPG. To jest mało fajne. Wystarczy raz. Nie musi być 50. Zmiana barw w trakcie turnieju... Słabe to. Burzy całą zabawę.
-
Zgadzam się, jeśli raz oszukał, zrobi to kolejnych wiele razy.
-
PawełPaweł trzeba uderzyć do DOVCO aby zrobił regulamin przejścia zawodnika z jednej grupy do drugiej, jakieś okienko transferowe czy coś w podobie
-
@dpiotrowski218 Tak, tylko trzeba wziąć pod uwagę, że on nie jest bogiem, a nawet ze wsparciem kolegów, to są na pewno duże roboty. I teraz nawet z jego punktu widzenia, to jest ciężkie do ogarnięcia. Zawsze ktoś będzie niezadowolony. Nasze teraz pomysły nie muszą być adekwatne do wizji dovco. On wie co robi. Problem polega tylko na opóźnieniu. Po prostu chciałby ktoś wiedzieć za 5 minut coś, a to trzeba zwyczajnie poczekać tak sobie myślę czasem 2 dni przykładowo, żeby dostać konkretną odpowiedź, a nie jakieś nieprzemyślane coś w 5 minut.
-
@dpiotrowski218 said in MPG 2021:
PawełPaweł trzeba uderzyć do DOVCO aby zrobił regulamin przejścia zawodnika z jednej grupy do drugiej, jakieś okienko transferowe czy coś w podobie
Ja myślę, że to nawet nie jest potrzebne, bo zmiana grupy w trakcie MPG jest gdzieś ujęta, do tego wystarczy dodać odrobinę uczciwości uczestników turnieju, zufania, którzy wyłapią to&owo i już nie trzeba regulaminem szafować.
-
Regulamin jest potrzebny żeby kurła nie mogli sobie przechodzić jak sobie chcą,mamy dowod naoczny
-
Trochę dziwne, że idąc do Żabki, płacisz za coś 5,5 gotówką, dajesz dychę, oczekujesz 4,5 reszty i nawet nie sprawdzasz. Tutaj w OSM trzeba sprawdzać czy ktoś jest oszukańcem.
-
Ja nie mówię o oszukaństwach tylko o uczciwych przejściach z grupy do grupy
-
@dpiotrowski218 Według Ciebie uczciwe przejście z grupy do grupy w trakcie trwania Mistrzostw Polski Grup jest możliwe?
-
Moim zdaniem w trakcie MPG nie powinno być żadnych przejść zawodników między grupami uczestnioczącymi w tym turnieju.
-
This post is deleted!
-
Nie, dlatego nie powinno być przejść z grupy do grupy w trakcie Mistrzostw Polski. Takie przejścia powinny być w okresie martwym pomiędzy mistrzostwami
-
This post is deleted!