MPG 2021
-
W lidze 6 czekamy jeszcze na dwie osoby @pawel02121 z TBPP oraz Mr.-Fantasimo z TBPA
-
@toomanyways said in MPG 2021:
@konix1982 said in MPG 2021:
Liga 2 założona niestety bez wyłączonych przyspieszaczy….
Niezbędna będzie REASUMPCJA zalozenia ligi…:)https://media.discordapp.net/attachments/826789706401579058/881993983969067018/image0.png
https://media.discordapp.net/attachments/826789706401579058/881994118220357672/image0.png
@kokojumbo123 będzie musiał jeszcze raz założyć ligę. Osoby, które doszły do ligi będą musiały ją opuścić i dołączyć do tej prawidłowo założonej. Niestety chyba nie ma opcji odejść z klubu w okresie przygotowawczym, także trzeba będzie zaczekać do pierwszej kolejki.
@Mormo666
@waclawczyk
@konix1982
@Kuba1523
@k0siorororo
@Kamil-Stemporzecki_2
@IliasMontana
@huzar-shakir
@slwmik
@kiler-1979
@Żaryyy
@damśli7
@Sjsjaskkaj
@wojtas26_2
@Janex123Kolega @kokojumbo123 zrobił to specjalnie wiedział, że będzie szaleństwo transferowe, a że w lidze są znacznie lepiej transferujący od niego gracze to liga jest z błędem
Powiedzmy, że to żart, ale no dziwna akcja, było wszystko wręcz łopatologicznie wytłumaczone jak trzeba zakładać ligę....
Nie dawajcie na PM ludzi, którzy tego nie ogarniają nawet po tylu wytlumaczeniach -
Powiedzmy, że to żart, ale no dziwna akcja, było wszystko wręcz łopatologicznie wytłumaczone jak trzeba zakładać ligę....
Nie dawajcie na PM ludzi, którzy tego nie ogarniają nawet po tylu wytlumaczeniachPewnych rzeczy nie da się przewidzieć. @kokojumbo123 zakładał ligę również w pierwszej rundzie, wtedy zrobił to bezbłędnie.
-
Mr. Fantasimo dołączy dzisiaj najpóźniej jutro a do Pawła już napisane jest
-
@ochroniarz_123 Super
-
Niestety szybko złamał regulamin -
@janex123 nie robi błędów tylko ten kto nic nie robi. Chciał zrobić szybko i przeoczył a skoro jesteś taki idealny to mogłeś sam się zgłosić.
Nie wiem co to za różnica czy macie event czy nie, każdy z Waszej ligi nie będzie go miał, nie tylko Ty także głupie komentarze zachowaj dla siebie bo w sumie trochę mnie zaskoczyłeś taką wypowiedzią, jakby trochę nie na Twoim "codziennym" poziomie wypowiedzi -
@janex123 zgadzam się z Troczkiem i nie za ładnie Twojej strony jak taki komentarz piszesz. Kolega z naszej akademii wydaje monety na założenie ligi już nie pierwszy raz i tym razem z pośpiechu po prostu założył ja nie do końca tak jak powinnen. Zakładał on w pierwszej rundzie też ligę i wszystko było dobrze. Już nie raz się zdarzyło że ktoś źle ligę założył i to dużo bardziej doświadczeni gracze i wtedy jakoś takich komentarzy nie słychać było od Ciebie.
Jesteś reprezentantem Polski U-21 I nie przystoi Tobie takich komentarzy dawać, tym badziej zs jesteś naprawdę inteligentnym facetem -
Błędy zdarzają się każdemu, nie ma co narzekać.Tylko może dajcie znać chłopakom z Ligi, że jest odwołana, bo podobno kilka osób się tam zbroi chyba, że zamierzają sobie tę lige grać później to ok
-
@troczek13 chętnie bym założył ale był ktoś inny wyznaczony, Poza tym teraz widzę podwójny atak na mnie super brawo dla was, no ale trudno, przełknę go, komentarz o transferowanie był pisany z przymrużeniem oka, dalsza część to napisałem co napisałem, może za mocno trudno, tego nie cofnę.
@troczek13 @jasiuk88 spodziewałem się że będziecie bronić swojego kolegi, ale po was nie spodziewałbym się że zrobicie to atakując kogoś, zawiedliście mnie trochę, po was też się czegoś więcej spodziewałem parafrazując, podobny komentarz mógłbym przytoczyć do którejkolwiek z waszych wypowiedzi np. na innych kanałach, ale się powstrzymywałem, no cóż jeśli @kokojumbo123 został moją wcześniejszą wiadomością w jakiś sposób urażony to najmocniej go w tym miejscu przepraszam. Oczywiście, że nikt nie jest idealny, być może trochę mnie poniosło.
Myślę też, że jest na tyle dojrzały, że adwokatów nie potrzebuje i to nawet dwóch.
Do was dwóch, naprawdę nie spodziewałem się odpowiedzi od was, która będzie aż tak niskich lotów, ale co zrobić, najlepiej się przyczepić do kogoś...
Kolejna sprawa, nie pamiętam, żeby zdarzyło się żeby którykolwiek z doświadczonych graczy źle założył ligę, w której grałem, więc kolejny komentarz irracjonalny, gdyż nawet jeśli były takie sytuacje to po co miałem się odzywać, skoro nie dotyczyły mojej ligi? Teraz sprawa odnosi się do mojej, więc skomentowałem sytuację, być może za mocno i niektórymi słowami niepotrzebnie i za to przepraszam @kokojumbo123, ale takich komentarzy waszych @troczek13 @jasiuk88 totalnie się nie spodziewałem. Stać was na więcej@jasiuk88 co chciałeś osiągnąć odwołując się do u21? nietrafne porównanie bo w żaden sposób nie odnosi się do sytuacji, na co to było??
-
@janex123 forum MPG to nie jest miejsce na takie rozmowy wirc jeżeli masz ochotę coś sobie jeszcze wyjaśnić to zapraszam na priv (w jaki tylko sposób chcesz czy to przez grę, czy na czacie forum, czy whatsapp czy FB nie ma różnicy) nie ma sensu spamowac tutaj. Bo jestem bardzo ciekawy gdzie tu atak na Ciebie i niski poziom wypowiedzi. A co do reprezentacji to podobnie jak w życiu realnym czy to sportowcy czy aktorzy, muzycy wszystko co mówią publicznie jest obserwowane i oceniane bo może dla jakiegos mlodszego gracza jesteś autorytetem czy wzorem.
-
@jasiuk88 chętnie priv napiszę, choć wiele wyjaśniać wam nie trzeba, jedynym urażonym po mojej wypowiedzi mógłbyć @kokojumbo123, jego przeprosiłem i to wystarczy, tak myślę...
-
@sebastian-corby dam znać każdemu na priv, dzięki
-
Hej. APW - Academy Polish Warriors
Mamy problem z jednym graczem. A konkretnie Wojtas26_2... Chłop się nie loguję od paru dni. Bez wyjaśnień jakichkolwiek zamilkł.
Jeżeli to nie problem chcielibyśmy zastąpić tego gracza innym, oczywiście jeżeli znajdziemy jakiś wolny slot u kogoś. Jak nie to najwyżej zagramy bez niego. Jednak zależałoby nam aby dana liga była pełna. A chodzi o ligę 2, która będzie miała restart. Czy wyrażacie na taki manewr zgodę?
-
@dooshek Jasne
-
Śmiało
-
TBA przyjmuje karę walczymy dalej
-
@ochroniarz_123 proszę uświadomić gracza @Mateuszh3 , że kupowanie od innych graczy jest karane ja tego nie wykorzystam ale ktoś inny mógłby.