🇮🇹 [Futbol] Serie A, włoska piłka, piłkarze...
-
@Byku-Duma-Warmii mysle ze mieli to na uwadze
-
-
Jak donosi EUROSPORT to było udane niedzielne popołudnie dla Napoli i Romy. Azzurri z Piotrem Zielińskim w składzie pewnie pokonali Pescarę 3:1, a Polak asystował przy jednym golu. Arek Milik był poza kadrą. Natomiast Roma skromnie wygrała na wyjeździe z Udinese 1:0. Bramkarz gości Wojciech Szczęsny kilkukrotnie ratował swój zespół przed utratą gola. Tym samym Roma utrzymała trzy punkty przewagi nad trzecim w tabeli Napoli.
-
@Dovco_HandF Ładna asysta Zielka
-
@ToomAnyWays
Zielu powoli zaczyna wyrastać na kluczowego zawodnika drużyny z Neapolu -
Kto nie oglądał niech żałuje, miła odmiana od meczów w wykonaniu United. Liczyłem że pierwszy raz po kontuzji wejdzie Milik, ale jednak nie tym razem. Ale i tak było co oglądać
-
@ToomAnyWays "Mechaniczna piła 7"
-
@ToomAnyWays
Mertens i Hamsik co w gazie to nie mam pytań Trochę mocny duet -
Mertens ma sezon życia grając jako fałszywy napastnik co utrudnia możliwy powrót Milika do wyjściowego składu. Wbrew pozorom jest jednak na to duża szansa gdyż w tej kolejce za czerwoną kartkę wyleciał Callejon. Duet Insigne i Mertens jest nie do ruszenia, o trzecie miejsce powalczą Pavoletti i Milik. Jeśli to Milik dostanie szanse to musi ją wykorzystać.
-
@PepGuardiola-FCB
Zobaczymy jak będzie gdy Arek wróci już do pełni zdrowia i dostanie szansę w meczu -
@PepGuardiola-FCB Pavoletti to nie ten poziom, tak słyszałem.
-
@ToomAnyWays Gdyby nie kontuzje to ten sezon byłby dla niego bardziej owocny. W zeszłym był gwiazdą Genoi i jednym z najlepszych strzelców całej ligi.
-
@PepGuardiola-FCB
Był gwiazdą w Genoi, no właśnie w Genoi, a zobacz co w poprzednim sezonie robił Arek w Ajaxie i za jakie pieniądze tu przyszedł -
@Byku-Duma-Warmii Jednak nie zaprzeczysz, że na boiskach w Holandii biegają dużo gorsi defensorzy niż Chellini, Manolas czy nawet Romagnoli. 14 bramek w Genoi to świetny wynik.
-
@PepGuardiola-FCB
Ale człowieku o czym my nawet rozmawiamy. Jak ten gość nawet nie może się porównywać do Arka. -
Dokładnie Pavoletti to nn w dodatku starszy od Arka Ściągnęli go tylko po to gdyby rehabilitacja Arka się przedłużyła a tu niedługo powrót Sam jestem po zerwaniu ACL i u mnie to trwało wszystko rok czasu a tu 5 msc ale wiadomo lekarze o wiele lepsi i stała opieka robi swoje
-
@Byku-Duma-Warmii Nie róbmy z Milika żadnej gwiazdy, poza jednym dobrym sezonem w Holandii i kadrze jeszcze nic nie osiągnął. Jak strzeli do końca sezonu 10 bramek we wszystkich rozgrywkach to zmienię zdanie.
-
@PepGuardiola-FCB A Pavoletti to gwiazda? XD
-
@daroo933 Nie napisałem tego nigdzie więc nie wiem skąd ten wywód. Po prostu uważam, że stawianie Pavo kilka półek niżej od Milika jak wy to czynicie jest błędne.
-
@PepGuardiola-FCB
Nikt go niżej nie stawi, tylko po prosty uważamy, że jest słabszy od Arka i tyle