Koloseum - Wojna Gladiatorów/ turniej Polskiego Personelu OSM
-
Kolejka 2
-
@dino-ligenza Moja wina, ze względu na wyjazd i niedopatrzenie o braku wytycznych dla @michał_6140 całą pokutę chciałbym wziąć na siebie. Chłosta przyjęta będzie w pełnym wymiarze kary. Reakcja z mojej strony możliwa była dopiero wczoraj, eskalacja tego czynu mogła być mniejsza. Oboje bardzo przepraszamy
-
@Imx_PL Nie trzeba przepraszać w formie dosłownej, przyznanie się do winy to najlepsza cecha przeprosin. Każdy ma prawo popełniać błędy, to cześć Naszego jestestwa, mi też się zdarza. Kara zostanie sumowana na koniec ligi, jeśli będzie miała znaczenie w top, to zostanie uwzględniona. (jeśli chcecie, aby kara zawsze była uwzględniania, to się dogadamy)
~top - Czasami jest to Top3, a czasami top5... Nie ma jednej reguły, wszystko zależy od różnicy punktowej w stosunku do Top3
-
Kolejka 3
Wartość
-
Puchar
-
Kolejki 5-6
Gracz michał_6140 opuścił ligę.
-
Po raz czwarty się nie ustawiłem, ale jeśli nie jestem w błędzie, to chyba wszyscy byli na swoich pozycjach.
-
Kolejka 7
-
Kolejka 8
-
Kolejka 9
-
Puchar
Półfinaliści już znani, gratulację i powodzenia
-
Kolejka 11
-
Gracz borys2010 zakupił zawodnika od mikina_1 czyli ode mnie.
-
@borys2010 Skomplikowałeś sobie sytuacje tym posunięciem wiceliderze. 20pkt - 3pkt karne = 17pkt, Powodzenia Wojownicy!
-
@dino-ligenza Najprawdopodobniej to była pomyłka niestety
-
Kolejka 12
-
Witam ma pytanie do moderatorów oraz do spolecznosci PL
Jak wiadomo wygrałem już pierwsza edycje oraz 4 lub 5 i pytanie brzmi czy mam wystąpić na tym koncie jeszcze raz i wygrać czy już te dwa zwycięstwa dają mi bilet do finalu -
Kolejka13
-
Kolejka 14