MPG 2021
-
@janex123 jak narazie to ty piszesz jakbyś był czyimś adwokatem. Ja zrobiłem tylko to o co mnie poproszono. Tyle ode mnie
-
@xsilverghost dobre prawie się nabrałem
dobrze, że to udostępniłeś, pięknie, ale ten mecz sniki z kimś tam do czego się odniosłem chyba niepotrzebnie XD, wtrąciłeś się nie wiadomo po co
-
@janex123 wstawiłem tylko screeny , czy to dla ciebie jest wtrącanie się?
-
-
@janex123 Jezusie, Janex zamknij już swoją przemadrzala Twarz proszę, irytacja poziom expert, zawsze to samo, mądrzysz się jakbyś zjadł wszystkie rozumy. Ogółem to proponuję wszystkim zając się graniem a nie pieprzeniem bez sensownym. Niech wygra najlepszy, a każdy to złamie regulamin i ktoś to zauważy to niech to zgłasza. Proponuję zakończyć tą dyskuje.
-
13 kolejka Liga 4
Tabela ligowa liga 4
14 kolejka Liga 4 -
MPG21-R2 Liga 5
-
Pomocnik na obronie
-
MPG21-R2-Liga 3
-
Jako że niema komu wrzucać wyników jak i tabeli naszej grupy pozwoliłem sobię wkleić.
Nie wiem czy ktoś komuś mecz sprzedał czy też zrobił nielegalny transfer ,generalnie nie bardzo mnie to interesuje.Liga 2
-
MPG21-R2-Liga 8
-
Liga 6 Kolejka 14
-
MPG21-R2 Liga 5
-
14 kolejka Liga 4
Tabela ligowa liga 4
15 kolejka Liga 4 -
@huzar-shakir said in MPG 2021:
Jako że niema komu wrzucać wyników jak i tabeli naszej grupy pozwoliłem sobię wkleić.
Nie wiem czy ktoś komuś mecz sprzedał czy też zrobił nielegalny transfer ,generalnie nie bardzo mnie to interesuje.Liga 2
Dziwne poprzednio byłeś bardzo zainteresowany tym jedynym meczem chociaż ciebie to nie interesowało a w twoje własne lidze masz to w dupie tak. Super hipokryto.
-
MPG21-R2-Liga 3
Wartość
-
@huzar-shakir co masz do snikiego? ma racje i tyle..
tyle ode mnie ...
milego piatkowego wieczoru wszystkim -
@xsilverghost Jako zdrajca i sprzedawczyk powinieneś akurat najmniej się odzywać. Tyle odmnie.