MPG 2021
-
@janex123 a ty dalej bawisz si臋 w adwokata , eh
-
@xsilverghost m贸wi臋, co uwa偶am za s艂uszne i oczywiste
-
@xSilverGhost niestety Kacper ale zgadzam si臋 z Janexem i brak bana b臋dzie pokazywa艂 偶e jest przyzwolenie na takie odzywanie si臋 na forum. Osobi艣cie do Ciebie nic nie mam i szczerze ca艂a ta sytuacja z zmiana Twoich barw to mnie nie interesuje w 偶aden spos贸b bo to wasze sprawy ale jednak forum MPG robi si臋 wasza wewn臋trzna wojna w kt贸ra chcemy czy nie jeste艣my wciagani. A niestety jak to na wojnie nie zawsze si臋 przebiera w 艣rodkach i czasem mowa kt贸ra tu wyst臋puje nie przystoi czo艂贸wce polskich graczy
-
@jasiuk88 gdybym mial dostac bana juz dawno bym go dostal
-
Wed艂ug mnie bana powinni dosta膰 wszyscy tutaj udzielaj膮cy si臋 od jaki艣 2/3 tygodni, b臋d膮c szczerym a偶 czasami nie chce sie tutaj zagl膮da膰, ca艂y czas jakie艣 wyzwiska i k艂贸cenie si臋 niczym pi臋ciolatk贸w w przedszkolu, a Wasze zachowanie @Husarya_PL te偶 wedlug mnie jest 艣mieszne, okej, "wasz" zawodnik dosta艂 kar臋 w poprzedniej rundzie, jakby nie patrze膰, zaslu偶on膮, to teraz b臋dziecie na z艂o艣膰 wkleja膰 ka偶de zlamanie regulaminu? To co艣 w stylu, Stasiek zabra艂 Frankowi zabawk臋, poskar偶y艂 si臋 mamie, ta go ukara艂a, wiec od teraz b臋dziemy niszczy膰 wszystkie jego budowle z klock贸w lego, za to 偶e dosta艂 przez niego kar臋, zaakceptujcie to i tyle. @xSilverGhost nie zagra 2 lata w MPG i koniec tematu, powinno w tym momencie przesta膰 to Was interesowa膰. To ma by膰 temat doycz膮cy MPG i ca艂ego jego przebiegu a nie spraw pobocznych, macie problemy mi臋dzy sob膮 ------> priv i tam si臋 k艂贸膰cie.
BTW. @ToomAnyWays @troczek13 b臋dzie jakie艣 podsumowanie "p贸艂metku" rozgrywek? Tak jak to by艂o w poprzedniej rundzie?
-
@xsilverghost oj nie b膮d藕 taki pewny bo jeszcze mo偶esz si臋 zdziwi膰
-
This post is deleted!
-
@fajresss tak ka偶de z艂amanie regulaminu w grupie gdzie gram ja b臋dzie wklejane. I to nie jest 偶adna wojna czy awantura po prostu szanujmy si臋 je偶eli kto艣 dosta艂 bana za jeden mecz na 2 lata to za nie ustawienie si臋 przez p贸艂 ligi i opuszczenie potem ligi moim zdaniem do偶ywotka. I jak kto艣 mnie zna to zawsze tam gdzie gram regulamin b臋dzie przestrzegany i tyle.
Sam zaznaczy艂e艣 偶e kara by艂a s艂uszna a tutaj w tym przypadku uwa偶asz 偶e nie ma sensu w og贸le tego zg艂asza膰. Bo dojd臋 do wniosku 偶e wszystko co jest zwi膮zane z moj膮 grup膮 to b臋d膮 zg艂asza膰 a inne grupy to traktujmy lajtowo tak nie b臋dzie. -
MPG21-R2-Liga 8
-
@sniki26 dojdziesz do wniosku hmm, a podobno to ja tworz臋 teorie
Ale nie o tym rzecz, generalnie przestrzeganie regulaminu jest przestrzeganiem regulaminu, je艣li kto艣 zauwa偶y jakie艣 przewinienie to niech to zg艂asza, a nie pisze do innych graczy, 偶eby to zg艂aszali, oni mo偶e nie patrzyli dok艂adnie na mecz, wygrali, swoje zrobili i koniec, tak jak pisa艂em kiedy艣 nie ka偶dy drobiazgowo wszystko sprawdza, 偶eby tylko kogo艣 na zmian臋 regulaminu przy艂apa膰, ale jak ju偶 kto艣 tak robi, ok w porz膮dku, zauwa偶y to niech sam zg艂asza, a nie pisz臋 do jednego, drugiego czy trzeciego, 偶eby zg艂aszali, czemu tamci maj膮 go s艂ucha膰?
Teraz zauwa偶y艂em, 偶e pewne osoby, kt贸re nie b臋d臋 wymienia艂 ka偶d膮 sytuacj臋 naruszenia regulaminu por贸wnuj膮 do sytuacji z @xSilverGhost, kt贸ra to sytuacja dawno jest wyja艣niona i o to chodiz艂o @Fajresss -owi, wed艂ug mnie 艣wietnie to wszystko podsumowa艂, ka偶de wasze dzia艂ania, a tutaj od razu @sniki26 jakie艣 dopowiedzenia. No zachowanie dziecinne, kara zosta艂a przyznana, tego anie nie cofniesz, ani nie zmienisz, wi臋c wracaj膮c do niej tworzy si臋 zb臋dna osoba. Obecne naruszenia regulaminu to ju偶 inne sytuacje i b臋d膮 one rozpatrzone osobno. @Fajresss wed艂ug mnie top wypowied藕 mo偶e z tymi banami troch臋 za ostro, one faktycznie powinny trafi膰, ale do os贸b, kt贸re albo kogo艣 obra偶aj膮, albo wulgarnie si臋 wyra偶aj膮, dop贸ki dyskusja jest kulturalna i merytoryczna, wed艂ug mnie nie widz臋 przeszk贸d, 偶eby nie mia艂aby膰 prowadzona.
-
16 kolejka Liga 4
Tabela ligowa liga 4
17 kolejka Liga 4 -
MPG21-R2-Liga 3
-
Maj膮c czas w ostatniej dobie sprawdzi艂em wszystkie wyniki, ka偶dy mecz w ka偶dej kolejce.Niema przypadku oszystwa transferowego czy te偶 藕le ustawionych sk艂ad贸w.Mo偶na wi臋c wywnioskowa膰, 偶e p贸ki co Liga 2 rozgrywana jest zgodnie z regulaminem rozgrywek
Tabela.
-
17 kolejka Liga 4
Tabela ligowa liga 4
18 kolejka Liga 4