Zapraszam do ligi...
-
Zapraszam do ligii Fińskiej ,start za 2 dnii.
-
Gdyby ktoś miał ochotę potrenować przed MPP na głównym slocie odpaliłem "Dumy Narodów "
Zapraszam chętnych. -
Dzień Przygotowawczy: 1
Dostępne kluby: 46
Ustawienia: wszystko na TAK
Intarnational Cup AMP - 1 year wystartował!
Dziś jest ten dzień, kiedy rok temu założył drugą grupę mojego autorstwa: AMP, która jednocześnie jest też akademią PAM (pierwszej mojej grupy, którą założyłem 17 sierpnia 2017). Z obu jestem równie dumny i zadowolony. Z tej okazji założyłem dziś turniejową ligę z formułą otwartą dla wszystkich chętnych z Polski i zagranicy (max 48 osób). Zapraszam wszystkich chętnych z wolnymi kontami do zabawy . -
Szukam osób do kontynuacji LIGI #KARTOFLISKO
Zapewniam wysoki poziom chętnych zapraszam na privTutaj właśnie zakończona liga
-
@wojciech-wieland said in szukanie menadżerów do 4 Ligi w Anglii:
Hej. Chciałby ktoś dołączyć do prowadzonej przeze mnie 4 Ligi w Anglii? Zostały 2 dni do przygotowań do sezonu i jest na ten moment wolnych 16 klubów. Liga jest bez zgrupowań i bez tajnych treningów
-
Jest ktoś chętny na grę w 4 Lidze w Anglii? Liga jest bez tajnych treningów i zgrupowań zostało 2 dni do rozpoczęcia sezonu i 16 wolnych klubów
-
Witam szefów wszystkich polskich grup.
Na rok istnienia Lions of Poland organizujemy turniej wraz z gośćmi z zagranicy. Wszystkie chętne Polskie ekipy proszone są o kontakt ze mną . Na turnieju będziemy gościć zespoły z TOP100 ale i nie tylko. Niedługo więcej informacji i odkrywanie kart drużyn zaproszonych.
Pokażmy siłę Polskich Teamów -
@Hustin_Doffman z nowym kontem zaprasza A to stare jego konto: @Hustin-Doffman, dla tych co go nie kojarzą (Mistrz Polski indywidualnie i w parach z 2015 roku!).
Witam wszystkich wyjadaczy, tych ktorzy mnie pamietaja. Niestety musialem zalozyc nowe konto bo nie pamietam hasla ani maila do oryginalnego „Hustin Doffman” Jesli ktos chce pyknac razem to zaczynam ligi dzisiaj jest duzo miejsc wolnych. Sorry za spam tutaj i powodzenia -
@gabkazmc said in Ligi w których gramy:
Zapraszam do Ligi za dwa dni start liga to Rumunia II
-
@dovco_handf start jutro wieczorem
-
Liga założona 18 wolnych miejsc zapraszam
-
W ciągu kilku dni planujemy ruszyć z #44 Ligą Grupową Polish Legends. Ligę wybierzemy po zapisach, w zależności od ilości zgłoszeń. Menadżerów, którzy chcą wziąć udział w naszej lidze, zapraszam do mnie na priv.
-
-
Zamykamy nieaktywny temat od jakiegoś czasu