• Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Cosmo)
  • No Skin
Collapse

Hileci Raporlama

Scheduled Pinned Locked Moved Destek
2 Posts 2 Posters 310 Views
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • S Offline
    S Offline
    Sammkvk
    wrote on last edited by

Geçen ay biten ligimde, bir oyuncu vardı. Bu oyuncu hem 6 takımla oyunu sürdürdü, hem illegal transfer yaptı. Bundan da eminim çünkü chatten itiraf etti kendisi. Peki ben bu oyuncuyu 7 8 kez raporlamama ve rapor sonuçlarına da itiraz etmeme rağmen neden bu şahıs banlanmadı. Bir diğeri şu an oynadığım iki ayrı Premier Ligde mevcut. Bu iki oyuncu iki hesap ve illegal transfer yaptılar. Kaç kez şikayet ettim, hatırlamıyorum. Siz düşünün. Hala OSM ekibi çok bilmiş bir şekilde; rapora itiraz edebilirsiniz diyor. Biz bilmiyoruz sanki. Onu da yaptım. Yetmedi, görsel sitesine görsel yükledim. Onunla da destekledim. Ama hala bu oyuncular oyundalar. Biz bunca emek veriyoruz, elmas alıyoruz. Neden hilecilerle oynayalım diye mi? Bana söyleyin ya, bir oyuncuya edebileceği en yüksek fiyattan satış yapmak, nedir? Daha neler neler var, yazdım daha önce. Her detayına kadar. Ben bu kişilerin hile yaptığını biliyorum. Bunların çoklu hesap kullandığına ve illegal transfer yaptıklarına da eminim. Adım kadar eminim hem de. Yıllardır oynuyorum ben bu oyunu. Ama OSM ekibi "BİR KEREDEN BİR ŞEY OLMAZ" mantığındalar,diye düşünüyorum. Şimdi, ben biliyorum ki yine sonuç alamayacağım. Yine hileciler bir kere bir kere yapa yapa, oynayamaya devam edecekler. Ben Türk oyuncularının raporlarına bakan, OSM ekibini nereye şikayet edebilirim. Gamebasics ya da OSM Netherlands falan mı? Bu konuda destek istiyorum.

RevengeisComingR 1 Reply Last reply
    0
  • RevengeisComingR Offline
    RevengeisComingR Offline
    RevengeisComing Turkish Users
    replied to Sammkvk on last edited by

@sammkvk Merhaba, rapor sonuçları belirli prosedürlere göre incelenmektedir ve yeterli kanıt olmadığı sürece hiçbir kullanıcı ceza almaz.

Raporlarınıza hiçbir resim eklemediğiniz gibi rapor sonuçlarına da herhangi bir itirazda bulunmamışsınız. (İtirazdan kastınız mail göndermek ise bu bir itiraz değil, rapor sonucunu yanıtlayarak itirazda bulunmalısınız.)

Forumlarda hile bildirimi asla ele alınmayacağı gibi herhangi bir konuda şikayetiniz varsa tr.support@onlinesoccermanager.com adresine bildirebilirsiniz. (Başka bir dil tercih ediyorsanız ilgili destek mailine posta gönderebilirsiniz, gerekli adresleri ilgili dillerin forumlarında bulabilirsiniz.)

İyi oyunlar.

Osm Volunteer (27.03.2020 - 19.05.2022)

1 Reply Last reply
    0

• Login

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Categories
  • Recent
  • Tags