FORMOZA: Reprezentacja Polski U21 w OSM (2021-2024)
-
@dovco_handf said in FORMOZA: Reprezentacja Polski U21 w OSM (2021-2024):
@janex123 said in FORMOZA: Reprezentacja Polski U21 w OSM (2021-2024):
@fajresss przesyłam wszystko co najważniejsze, czyli w sumie tą tabelkę, tyle wystarczy
Tyci, tyci od sukcesu Już czuć jego zapach . Świetny dobór menadżerów przez selekcjonera @FORMOZA jak widać .
Na oceny przyjdzie czas po zakończeniu Nations U21
-
Ostateczne starcie (w grupie B) ️️️
Indonesia U21 Poland U21
Goście (znowu?! - to już dyskryminacja)
Liga START 26/07 Poniedziałek od 12:30 do 14:30 czasu polskiego
G1 @Janex123 - Kitchee - U21NC-R3-League3AB - PM - @Skumar
G3 @Łowkiet-Łukasz - HK Rangers - U21NC-R3-League4AB - PM - @AYMANEABE
G5 @John Adams_2 - Pegasus - U21NC-R3-League1AB - PM - @arifgan
G7 @daroo933 - Resources Capital - U21NC-R3-League2AB - PM - @ViToR_BraSiL_BooladosFC
-
@dino-ligenza teraz już bez presji
Finał jest nasz -
Finał jest Nasz, ten turniej do Nas należy! Prawda @Janex123 Sami wywalczyliście sobie taki „lajtowy” mecz grupowy, bez zmartwień
-
Wiadomość z ostatniej chwili (mojej chwili, dopiero się dowiedziałem) W związku z tym, że liga Hong Kong została zmniejszona do 7 drużyn, organizatorzy musieli pilnie zamienić ligi, padło na Kanadyjską
-
Podsumowanie 2 mistrzowskiej rundy dla nas:
-
Dobrze nam idzie to i nas chwalą hehe, nie jest najgorzej. Na półmetku mamy 3x 1 miejsca i jesteśmy w czołówce wśród większości klasyfikacji. Pewny awans do finału, gramy na luzie, niektórzy całkiem na luzie a wyniki póki co odpukać świetne. Jednak gra bez presji nam służy
PS Dla chętnych do poczytania mój wywiad, którego miałem przyjemność udzielić
-
Wybaczcie za zaległości, ale czas ostatnio „podrożał” stał się bezcenny. Przejdźmy do Naszych Bohaterów, którzy już od 17 rund walczą na arenach „Mistrzostw Świata u21” walczą, złe określenie, Oni dominują, wzbijają się ponad szczyt niczym ten Orzeł na ich piersiach, który tak godnie reprezentują. Brak słów na określenie, co Ci dzielni Chłopacy wyprawiają, to trzeba poczuć, aby zrozumieć.
-
Reprezentacja Polski U21 w OSM - rok 2021
Mistrzowie Świata:Kadra z kryteriami U21:
@IliasMontana (PV)
@Łowkiet-Łukasz (HPL)
john-adams_2 (PL)
@adiceglihno (AMP
@Fajresss (PAM)
@Daxidoo (PL)
@Janex123 (PAM)
Powyżej U21:
@daroo933 (HPL)Gratulacje panowie i dziękujemy za fantastyczne emocje, jakie nam daliście. Powtórzyliście wyczyn z II Turnieju WNT - World Nations Cup sprzed 5 lat, kiedy ekipa pod przewodnictwem @Łukasz-Kowalski ( z moją skromną osobą w składzie oraz @borynos, @Hustin-Doffman @klosek, @mihau1878, @Przemek-Kaszti, @sniki26, @stb411 ) również spektakularnie zdobyła złoty medal.
Pokazujemy w świecie OSM, że jesteśmy, że gramy i że mamy mocnych menadżerów .
Osobne gratulacje dla selekcjonera Polski U21: @FORMOZA oraz jego asystenta: @Dino-Ligenza za genialny dobór menadżerów i pokierowanie celami w grze. Dziękujemy .Końcowa tabela finału:
-
O was jest ten film panowie. Świętujemy sukces panie selekcjonerze @FORMOZA z mistrzowską kadrą
@IliasMontana (PV), @Łowkiet-Łukasz (HPL) john-adams_2 (PL), @Babaduk-Sarri (HPL), @adiceglihno (AMP), @Fajresss (PAM), @Daxidoo (PL), @Janex123 (PAM) i @daroo933 (HPL). -
@dovco_handf Zapomniałeś o @Dino-Ligenza, który pełnił rolę asystenta selekcjonera. Dziękujęmy:)
-
@dovco_handf
Gracz Babaduk Sarri nie grał w reprezentacji Polski. -
@łowkiet-łukasz said in FORMOZA: Reprezentacja Polski U21 w OSM (2021-2024):
@dovco_handf Zapomniałeś o @Dino-Ligenza, który pełnił rolę asystenta selekcjonera. Dziękujęmy:)
Nie ja o nim zapomniałem, a ten co film montował... zawsze ktoś jest w cieniu, choć roboty robi nie mniej niż inni. W tym przypadku to asystent selekcjonera:
@Dino-ligenza - mega brawa dla niego
-
@daxidoo said in FORMOZA: Reprezentacja Polski U21 w OSM (2021-2024):
@dovco_handf
Gracz Babaduk Sarri nie grał w reprezentacji Polski.Rzeczywiście masz rację i należy się sprostowanie, przepraszam, grał w barwach Azerbejdżanu, który zajął w finale 12 miejsce z @Babaduk-Sarri w składzie
-
Ciąg dalszy wkrótce...
-
Dalsza część wywiadu z Selekcjonerem na kolejnej stronie
-
-
-
-