Koloseum - Wojna Gladiatorów/ turniej Polskiego Personelu OSM
-
Chciałbym zgłosić problem z ligą @Dovco_HandF . @Czaki77 twierdzi, że nie otrzymał zaproszenia, Czaki ma @moryc81 w znajomych więc skorzystał z opcji dołącz do znajomego i sprawdził tą ligę. Okazuje się, że drużyna Tobol, którą miał wziąć jest zajęta przez innego menedżera, który miał grać drużyną Ordabasy. Liga już chyba wystartowała, transfery, treningi pewnie idą, wartości składów poszły w górę, a Ordabasy ma na samym starcie najsłabszą wartość i nie chcemy jej brać, bo ktoś zajął tą, którą miał wziąć @Czaki77 więc nie dość, że zaproszenie nie doszło to jeszcze ktoś zajął Czakiemu drużynę . Problematyczna sytuacja, jak to teraz rozwiązać?
-
@Zbyysiu-v2 W związku z zaistniałą sytuacją. Mam dla @Czaki77 dwie opcję, pierwsza to zagrać słabszą drużyną, powiedzmy z bonusem 6 Punktów na koncie, które zostaną odebrane graczowi, który zabrał mu klub, a druga opcja to bezpośredni bilet do finału Koloseum, czekam na decyzję, na spokojnie niech się zastanowi. Natomiast w sprawie braku zaproszenia, na pewno @Dovco_HandF ustosunkuję się do tego, kwestia czasu.
-
@zbyysiu-v2 trochę nie rozumiem w czym problem... to nie pierwszy raz i nie ostatni kiedy została drużyna wybrana przez innego gracza. Nie są to MPG (finał) czy MPG gdzie jakoś podzielone jest to na rowno tutaj decyduje szczęście w losowaniu. I gdyby Twój gracz wylosował od początku ta drużynę to też by nie grał? Nie jest to liga z tym samym celem i wartością kadry więc według mnie minusowe pkt i niech gra co zostało. Więc według mnie awans do finału w takiej sytuacji byłby bardzo nie sprawiedliwy bo podobnych sytuacji było sporo. Minus dla tego co drużynę podebral albo jakiś mały plus dla czakiego i grajcie. I nie rozumiem czemu nie chce grać ta drużyna bo już mógł trening i transfery robić zamiast pisać na forum że nie chce tym grać. Co do braku zaproszenie to dopiero co ekipa Sparty robiła aferę zs to niemożliwe że nie wysłali się zaproszenie i oskarżyli Troczka a tu jednak jak widać zdarza się to.
-
Ok. Nasz gracz się zarąbał. Trudno. Jednak serio to coś zmienia? Tak jak jasiuk mówi. Gdyby ta drużyna mu przypadła to by nie grał?.. Jak grałem jakiś czas temu Koloseum. To ktoś też wybrał zły zespół. I było to samo gadanie farmazonów. Wziął specjalnie? Nie wiemy. Przypadek jakiś? Nie wiemy. Jak zrobił to celowo to jaką będzie miał satysfakcję ze zwycięstwa? Żadną. Bo nawet na forum się nie pochwali. Więc grajcie po prostu. Szczęścia wszystkim i tyle. A nie robienie z igły, widły.
-
@zbyysiu-v2 Dlaczego akurat @Czaki77 miałby nie dostać zaproszenia, skoro wszyscy dostali? A jeśli nie widzi go, dlaczego od razu nie pisze do mnie jak to się robi zwyczajowo? Jeśli był na liście przystępujących do ligi to otrzymał zaproszenie. Ma też opcję zgłosić się do ligi osobiście.
-
@dino-ligenza zagramy już tą drużyną co została, szkoda tylko jednego straconego dnia na przygotowania do sezonu, ale jakoś może to się nadrobi.
-
@dovco_handf nie wiem, pewnie jakiś błąd gry, bo sądzę, że nie ma opcji żebyś komuś nie wysłał zaproszenia. Najpierw Czaki pytał mnie kiedy zaproszenia będą i czekał na dołączenie do ligi, potem pisał, że chyba coś jest nie tak, bo zaproszenia dalej nie było (pisał do mnie, bo z forum ma jakiejś problemy i nie mógł o tym sam napisać) później znalazł ligę przez opcje dołącz do znajomego. Więc sprawdzał cały czas czy jest zaproszenie. Dołączyłby gdyby nie to, że jego drużyna była zajęta. Nie wiedzieliśmy co z tym zrobić więc napisałem na forum i Czaki weźmie tą drużynę, która została. Pech chciał, że została mu do wzięcia akurat drużyna z najmniejszą wartością składu na samym początku, a reszta już ponad dzień buduje składy. Ale Czaki dołączy i gramy w KWG.
-
@dooshek nie chodzi o to, że ten gracz wziął nie tą drużynę ani nie zastanawiam się nad tym dlaczego to zrobił, wiem, że tak się zdarza i nie mam z tym problemu. Gdyby Czaki wylosował tą drużynę na początku to dołączyłby do ligi i grał nimi, a tutaj jego drużyna była zajęta i nie wiedział co zrobić, do tego doszedł dzień straconych przygotowań i wyszedł problem. Nam jako młodej grupie takie coś się jeszcze nie zdarzyło więc zgłosiliśmy to na forum, żeby organizatorzy podsunęli jakieś pomysły jak to rozwiązać. Pozdro i życzę powodzenia wszystkim w KWG .
-
Kazachstan
KWG Październik 2021
Runda 1Bohater dnia: @Czaki77 , bo jak laleczka Chucky zasiał strach wśród pozostałych gości areny, obcinając wszystkie członki (i głowę) rywalowi, wychodząc na prowadzenie w klasyfikacji żywych jeszcze gladiatorów... a ledwo, co dołączył i nieważne, że dezertera z niewoli pokonał (niech nam żyje długo i szczęśliwie na wolności!) czyli bota.
-
Kazachstan
KWG Październik 2021
Runda 2
Bohater dnia: To @Bananowy991, który odciął wszystkie członki + głowę @grzechu111, a ledwo dołączył do gry! @Ale @grzechu111 ma jeszcze sporo żyć, żeby się zemścić, a wszak zemsta jest rozkoszą bogów jak mawiali starożytni.
-
Kazachstan
KWG Październik 2021
Runda 3Bohater dnia: @Babaduk-Sarri , lider i wojownik, który nie otrzymał jeszcze ani pół draśnięcie (zero straconych bramek, komplet zdobytych punktów). Dla przypomnienia to menadżer, który grał w pamiętnych dla Polski U21 turnieju Nations Cup U21, reprezentując... Azerbejdżan.
-
Kazachstan
KWG Październik 2021Runda 4 - wstępna runda Pucharu
Zwycięzcy pojedynków w nagrodę powalczą o wieczną chwałę w kolejnej rundzie, a są to: @Krzysztof29, @grzechu111, @Zbrzyzny-Tomek, @Czaki77, @Majkelowich i @moryc81. -
Kazachstan
KWG Październik 2021
Runda 5Bohater dnia: @grzechu111, który jako pierwszy urwał uszy liderowi czyli punkty.
-
Kazachstan
KWG Październik 2021
Runda 6Bohater dnia: @Krzysztof29, który odniósł wysokie wyjazdowe zwycięstwo, grając po bandzie bardzo ofensywnie .
-
Kazachstan
KWG Październik 2021
Runda 6Bohater dnia: to ja. Po ostatniej kolejce wskok na podium!
-
Kazachstan
KWG Październik 2021
Runda 7Bohater dnia: @moryc81, który wdeptał w arenę swojego rywala. Na czele bez zmian: odjeżdża @Babaduk-Sarri.
-
Szybkie czerwo i po ptokach w meczu na szczycie...
-
@majkelowich coś pecha masz do tych kartek czerwonych w meczach na szczycie
-
@jasiuk88 nie przypominaj mi tego naszego spotkania z 28 kolejki 2 rundy MPG 🤪
Już wystarczająco wryło mi się w pamięć