⚽️🦵IMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki
-
Kolejka 21Gratulacje dla dwóch pewniaków do 2 rundy IMP 2021: @LordPawel i @Marcin6578
O awans nadal walczą: @borys2010, @Stary91, @trzeciabaza i @Mateusz-Nujo.
-
-
U nas w grupie na kolejkę przed kwestia awansu została rozstrzygnięta. Gratuluję awans @KomendaNuta @pawelzylicz sobie oraz @eryko99 . W bardzo ważnym meczu dla kilku osób walczących o awans przytrafił mi się bardzo dziwny mecz w którym los sprzyjał @eryko99
Żeby nie było, żadnego posądzania o nieuczciwość wklejam zdjęcia. Wszystko szło dobrze, prowadziłem 1:0 do 35minuty i wtedy sędzia pokazał mi czerwoną kartkę co zaowocowało stratą 4 bramek i właściwie zamknęło mecz. Pod koniec w 83minucie rywal dostał również kartkę, dorzucił jeszcze gola i wygrał 1:5 Co ciekawe mój podstawowy bramkarz 113 OVR zagrał na 2..
-
21 kolejka grupa F
Tabela ligową grupa F
22 kolejka grupa F@Josue-Antonio jest drugim graczem który wywalczą awans z grupy F
-
**IMP2021-R1-L11 (Grupa K)
TABELA KOŃCOWA:**
Dziękuję wszystkim uczestnikom za pasjonującą rywalizację, zaś pierwszej czwórce gratuluję awansu do kolejnej fazy rozgrywek IMP. Losy awansu ważyły się do ostatniej kolejki więc emocje były do końca.
-
@łysy-bolcownik nam się przytrafił bardzo dziwny mecz to prawda, ale wystarczyło zwyciężyć następny. Niestety się to nie udało i tabela zakończyła się w następujący sposób. Wszystkim z naszej ligi gratuluje i dziękuję za dobrą walkę.
-
@eryko99 dokładnie
-
Grupa G
-
Koncowa tabela grupy I.... awans @zloscpieknosciszkodzi , ja @Maziu90, @Policman i @Docencik
-
Kolejka 21 Grupa A
Gratulacje panowie @PawełPaweł @Zbyysiu-v2 jako pierwsi są pewni awansu ostatnia kolejka zapowiada się imponująco
-
Kolejka 22
Pierwsza czwórka wymiatała i zasłużenie wywalczyła awans do 2 rundy: ligę wygrywa @LordPawel , przed @Marcin6578 i @borys2010 oraz @Stary91 .
Piąty @Mateusz-Nujo - gratulacje, znakomity występ, ścisła czołówka
@trzeciabaza, @Szeregowiec, dalej ja, po mnie: @bangello, @Gadzik246, @Ayonex, a ligę zamyka @ToomAnyWays.
Dziękuję wam wszystki za fair play i zaciętą walkę od pierwszej do ostatniej kolejki. To była nieprawdopodobnie mocna liga i każdy mógł tu wywalczyć awans jak i odpaść . -
Witam. Jak bym mógł coś zasugerować organizatora, aby te osoby które zapisują się do założenia ligi mieli obowiązek codziennie wrzucania info na temat rozegranych meczów i aktualna tabele. Bo z tego co widzę jest tylko paru którzy tak robią.
-
@dovco_handf Eh, ostatnie miejsce ️ No nic, powodzenia w kolejnej fazie panowie
-
@grzesj kolego to nie dość że wydajemy własne monety aby założyć ligę i ponosimy jakieś koszty to jeszcze będziemy mieli OBOWIAZEK wrzucania tabeli? Po pierwsze w każdej lidze główni zainteresowani mogą sprawdzić tabelę na swoim koncie. Po drugie jeżeli potrzebujesz wrzucać swoja tabelę to droga wolna. Wrzucić tabelę może każdy z graczy wystąpujacych w lidze więc nie widzę powodu dla którego obowiązek miałby założyciel ligi. Ja tabelę wrzucam co parę dni jak mam możliwość i na pewno wrzucę końcową tabelę i to chyba nie jest problem.
-
@Dovco_HandF jeśli potrzeba PM na 2 rundę śmiało możesz mnie wpisywać
-
U mnie również monet pod dostatkiem, więc śmiało mogę być moderatorem:)
@Marcin6578 lata lecą, a on jak zawsze ścisły top
-
Jeszcze ja..
tabelka
rozkład ostatniej kolejki :
-
Kiedy startuje 2 runda?
-
Bardzo wyrównana grupa i do ostatniej kolejki walka o zwycięstwo i awans. Dzięki wygra ej w ostatniej kolejce udało się mi wskoczyć na 4 miejsce kosztem Kawałki który parę kolejek temu był liderem. Gratulacje dla tych co awansowali czyli @Sierak88 @Koło-Manolo , @Siarkowy-Mag oraz mnie. Reszcie dziękuję i powodzenia za rok