Oyuncu düşmesi
-
Tamam alt konuda BC iade olacak demişsiniz de bu yeterli değil ki ben 109 SF sattım 120 SF aldım şuan 100 olmuş eee ben elimdeki den de olmuş oldum 109 Oos saattim 110 Oos aldım şuan 98 olmuş bunların fiyatları da dibe gitmiş satsam eski oyuncularımı da alamıyorum bu çok saçma. Kalecim 106 seviyede meret di sattım başka aldım şuan 98 lik 20 m eden kaleciye kaldım herşey gitti bu böyle saçma düzeltilmezki sen bana BC geri versen ne yapayım vermesen ne yapayım. Kaybolan güç dengesi ve giden oyuncularım ne olacak
-
@ata739 Merhaba, yaşadığınız sorunu anlıyoruz ve iade işlemleri bittikten sonra bu konu hakkında başka bir düzeltme yapılıp yapılamayacağı araştırılacak eğer bu konuda bir gelişme olursa bilgi vereceğiz.
-
@revengeiscoming said in Oyuncu düşmesi:
@ata739 Merhaba, yaşadığınız sorunu anlıyoruz ve iade işlemleri bittikten sonra bu konu hakkında başka bir düzeltme yapılıp yapılamayacağı araştırılacak eğer bu konuda bir gelişme olursa bilgi vereceğiz.
Bu arada biz oyuncuları satmazsak ve yenilmezsek grupta ve paramizda olmadığı için oyuncu da alamamış olacağız
-
-
-
Siz açıklama yapmaıdğınız için öylece kaldık bekliyoruz.
Ne oyuncu satabiliyoruz.
Ne antrenman yaptırabiliyoruz. (oyuncuları geri alacaksanız alın diye)
Sattığımız oyuncular gitti onlar ne olacak geri verilecek mi?
Verilmeyecekse biz ne yapacağız oyuncu güçleri düşünce elimizdeki oyuncular çöp oldu.
Oyuncu alıp kadroyu yapalım desek tekrar para yok satacak oyuncuda yok.
Oyun çok kötü çıkmazsa soktu bu konuya acil müdahale etmeniz gerek. -
This post is deleted!
-