Pomoc OSM 🤔
-
@Rusewicz
Pewnie
[youtube]umNACDTH-BY&autoplay=1[/youtube]
&autoplay=1 oznacza auto odtwarzanie po wejściu na stronę -
@Byku-Duma-Warmii Dokładnie jest jak piszesz, sam link z youtuba się wkleja i zaskakuje :ok_hand_tone1:.
-
@HooltrasRadomiak
Gdy klikam w zakładkę lekarz nic się nie wyświetla, nie mogę leczyć zawodników. Przez to uciekają mi mecze ich powrotu do zdrowia... -
@mihau1878 said in Pomoc OSM:
@HooltrasRadomiak
Gdy klikam w zakładkę lekarz nic się nie wyświetla, nie mogę leczyć zawodników. Przez to uciekają mi mecze ich powrotu do zdrowia...Screen poprosimy, że lekarz nie pracuje i działamy :ok_hand_tone1: Bez dowodu - nic nie zrobimy...
-
Moze sie zmeczyl i wyjechal na urlop do Chorwacji? eot
@Byku-Duma-Warmii dziękuje -
@Rusewicz
Żaden problem -
nie moge korzystac z prawnika ani lekarza,na stadionie mi znikneły obrazy do tego stopnia ze nie mam pojecia w jakim stanie mam obecnie budowana trybune,pozwężał mi sie obraz niemal wszedzie. Wie ktos o co chodzi? fatalnie sie tak gra.
-
@Widzew-Hooligans Zacznij z wyczyszczenia przeglądarki z ciasteczek internetowych. Sprawdź na innej przeglądarce czy jest ten sam błąd. Jeżeli zrobisz te dwie czynności i dalej będzie to samo zamieść screena na forum, żebyśmy zobaczyli o co chodzi. Dziękuję za twój czas i zgłoszenie sprawy:ok_hand_tone1: .
-
Odpaliłem z firefoxa i wszystko wróciło do normy. Dzięki Sliczne. Pozdrawiam
-
@Widzew-Hooligans Na zdrowie :ok_hand_tone1:.
-
@CorreThe Ja tez mam zero postów na forum jak każdy. Wyzerowali stare forum, tylko niepotrzebnie to zostawili w profilu. Może to wykasują w przyszłości. Natomiast co do polskiego rankingu, jest w całości :ok_hand_tone1:.
-
@kuba-fala Może po prostu jakis czas go nie było, kiedy wprowadzali zmiany w profilu menadżera .
-
Nie mogę zmienić muzyki z autoplay na profilu, nie mogę nawet tego usunąć, wie ktoś może jak to zrobić?p
-
@Stefan-Joptwojmać Zrób screena przed zmianą i co chcesz zmienić. Zgłoszę to :ok_hand_tone1: .
-
@Dovco_HandF said in Pomoc OSM:
@Stefan-Joptwojmać Zrób screena przed zmianą i co chcesz zmienić. Zgłoszę to :ok_hand_tone1: .
Problem jest taki, że nic nie mogę zmienić tam gdzie mam My motto;p
-
@Stefan-Joptwojmać A powyżej: Favourite club i Favourite player możesz zmienić?