⚽️🦵IMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki
-
Ma ktoś pomysł jak zrobić, żeby było widać całą tabelę nie zmniejszając na malutkie literki ?;x
-
24 kolejka grupa C
Tabela ligową grupa C
25 kolejka grupa C -
@mati-colchoner said in ️🦵IMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki:
@pawełpaweł Mam dla Ciebie małą podpowiedź, w jutrzejszym meczu nie użyję ustawień które wymagają wystawienia w wyjściowej jedenastce więcej niż czterech obrońców;p
Zagram na Ciebie ultra ofensywnym 442B, w oldskulowym stylu. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
-
@łysy-bolcownik ja dzielę tabelę na dwa i robię SS i wrzucam i one skladaja sid w ladna całość
-
@pawełpaweł ciekawy mecz, tym bardziej że przed spotkaniem obaj zagraliśmy w otwarte karty. Kto wie, być może gdyby nie czerwona kartka, spotkanie potoczyłoby się zupełnie inaczej. Powodzenia w pozostałych spotkaniach
-
Grupa D
Kolejka 24
Niewątpliwie szlagierem tej serii gier, były Gran Derbi Botów
Tabela
-
Grupa B 24/30
-
@mati-colchoner said in ️🦵IMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki:
@pawełpaweł ciekawy mecz, tym bardziej że przed spotkaniem obaj zagraliśmy w otwarte karty. Kto wie, być może gdyby nie czerwona kartka, spotkanie potoczyłoby się zupełnie inaczej. Powodzenia w pozostałych spotkaniach
Wygrałeś absolutnie zasłużenie. Moim błędem mogły być tutaj wejścia na granicy, nie suwaki, czy ustawienie. Gratulacje Mati!
-
-
25 kolejka grupa C
Tabela ligową grupa C
26 kolejka grupa C -
Grupa D
Kolejka 25
Tabela
-
Grupa B 25/30
-
-
@Pansushe szacun, że zagrałeś na czerwonego sędziego agresywnie ;D
-
Nie zdarzyłem się ustawić przez co jeden z graczy był ustawiony na nie swojej pozycji. Przyznaje się bez bicia i proszę o pkt karne
-
Mam jeszcze takie odczucia co do tych lig co teraz gramy, że jest w nich stanowczo za mało obrońców, jak ktoś gra 6 obrońcami to nie ma żadnego na ławkę, a w przypadku kartki/kontuzji nie można nawet tak wyjść.. @Dovco_HandF należy chyba naprawić
-
26 kolejka grupa C
Tabela ligową grupa C,
27 kolejka grupa C -
Grupa D
Kolejka 26
Tabela
-
Grupa B 26/30
-
@łysy-bolcownik said in ️🦵IMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki:
Mam jeszcze takie odczucia co do tych lig co teraz gramy, że jest w nich stanowczo za mało obrońców, jak ktoś gra 6 obrońcami to nie ma żadnego na ławkę, a w przypadku kartki/kontuzji nie można nawet tak wyjść.. @Dovco_HandF należy chyba naprawić
Tutaj tak naprawdę każdy ma równe szanse, nawet jeżeli w kadrze ma trzech bramkarzy kosztem kogoś z pola. Moim zdaniem nie było lepszego wyboru, niż to co teraz gramy, bo tutaj okazuje się kto jest najlepszym taktykiem. Nawet liga All stars nie zapewnia wszystkim bez względu na prowadzoną drużynę tak równego startu.