İOS 4.9.13 GÜNCELLEMESİ
-
1 hafta önce 4.9.12 sürümlü güncellemeden sonra İOS platformundan oyuna girememiştik dün 4.9.13 sürümü yayınlandı ama sorun hala devam ediyor yardımcı olur musunuz?
-
@sadinho37 maalesef güncelleme ile sorun çözülmedi. Hala daha aynı sorun devam ediyor. Bunlar bu işi yapamayacak belli oldu. Elveda OSM
-
@quadanka bende durum bu şekilde 5 ocak dediler ama hala çözülmedi.
-
4.9.12 güncellemesinden sonra oyuna giremedim iphone 6 kullanıcısıyım. bugün 4.9.13 olan güncellemeyi yaptım oyuna hala giremiyorum. ayın 5 i demiştiniz ama 5 i oldu bir çözüm bulunamadı. acil okuyup cevaplarsanız sevinirim.Bi an önce çözülmesini rica ediyorum. teşekkür ederim.
-
-
Herkese merhaba, yaşanılan sorun için üzgünüz, GameBasics bu sorunun farkında ve çözüm için uğraşıyor, sabrınız için şimdiden teşekkürler.
Bu süreçte mağdur olmamanız adına oyunu Web Site'den herhangi bir tarayıcı üzerinden oynayabilirsiniz.
Bir gelişme olursa buradan bilgilendireceğiz.
-
@kalkan-hamza Ustam iPhone cihazlarının birçoğu webten de girmiyor oyuna. Bunun düzeltilmesi bu kadar zor mu? Oyunu mu bırakalım onca emek verip? 2-3 önceki sürüme döndürüleceksiniz şansı yok mu ? Kaç gündür bekliyor insanlar..
-
İphone 6 kullanıcısıyım güncellemeden zaten giremiyoruz oyuna onu geçtim hiç bir tarayıcıdanda giriş sağlayamıyoruz. Osm sitesine girmeye çalıştığımız an osm arka fonu geliyor ama site açılmıyor. safari chrome mozilla opera hepsini indirip denedim olmuyor buna bari bi çözüm bulun !!! 10 senelik neredeyse oyundayım böyle rezalet görmedim
-
@sebo said in İOS 4.9.13 GÜNCELLEMESİ:
İphone 6 kullanıcısıyım güncellemeden zaten giremiyoruz oyuna onu geçtim hiç bir tarayıcıdanda giriş sağlayamıyoruz. Osm sitesine girmeye çalıştığımız an osm arka fonu geliyor ama site açılmıyor. safari chrome mozilla opera hepsini indirip denedim olmuyor buna bari bi çözüm bulun !!! 10 senelik neredeyse oyundayım böyle rezalet görmedim
1)Kardeşim ben de 3 yıl önce 5s ten tarayıcadan dolayı giremedim sonra uygulama çıktı oda gitti farklı tarayıcılar indirip denesen bir şey değişmez.Ayarlardan telefonun tarayıcısnı değiştirebilirsen belki girebilirsin internet üzerinden.5s te yok kayıtlı olarak safari var bulamazsan internetten yaz iphone tarayacı değişimi belki olur sende İphone 5slerde olmuyor.
- Gamebasicin bir şey yapabileceğini sanmıyorum o yüzden ya telefon değişeceksin eğer osm oynacaksan iphone alma şu an iphone 7 dahil bu sorunu yaşıyor ilerleyen zamanlarda üst modellerde bu durumu yaşacaktır ya da oyunu bırakıcaksın bende bırakıcam çünkü düzeleceğini sanmıyorum.
3)Biz iphone kullandığımız şuçlu oluyoruz çünkü bu oyuna gelen güncellmelerle olan bize oluyor en iyisi biraz daha bekle benim sonra hesabı sil tek çare hade eywallah .
-
-
-
@kalkan-hamza 4.9.14 SÜRÜMÜ İOS PLATFORMUNA GELEN GÜNCELLEMEYLE SORUN ORTADAN KALKMIŞTIR İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER
-
@kalkan-hamza
Yeni gelen güncelleme ile birlikte sorun ortadan kalkmıştır. İlginiz için çok teşekkürler -
Sorunun çözülmesine sevindim, sabrınız için teşekkürler.
Herkese iyi oyunlar.
-