⚽️🦵IMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki
-
Mamy Mistrza @Mati-Colchoner Całe podium Polish Legends
-
@Mati-Colchoner gratulacje
-
@łysy-bolcownik said in ️🦵IMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki:
Mamy Mistrza @Mati-Colchoner Całe podium Polish Legends
Gratulacje dla Mistrza @Mati-Colchoner i mistrzowskiej grupy za całą trójkę medalistów @Łysy-Bolcownik, @Everlast933 . To pierwszy chyba taki przypadek w historii IMP, żeby podium zdominowali gracze z jednej grupy? .
-
@dovco_handf Jest to drugi przypadek
Pierwszy był w 2016
2016 - @Łukasz-Kowalski @ciamajda @klosek cała 3 z Polish Eagles -
@damiś27 A jednak. A więc poprawiam się, po 6 latach mamy drugi taki przypadek w historii IMP OSM, że trzech graczy jednej grupy obsiadło całe podium Czy jakiejś grupie uda się ta sztuka po raz trzeci?
-
Gratuluję @Mati-Colchoner @Łysy-Bolcownik @Everlast933
Gratuluję również wszystkim finalistom bycia w TOP 9
Zwłaszcza gratuluję @tristan1982 5 miejsca -
gratulacje dla @Mati-Colchoner oraz @Everlast933! Za rok postaram się trochę wam pomieszac szyki powodzenia w MPP
-
Dziękuję bardzo
Moim celem od początku startu w IMP było wyjście z grupy w ćwierćfinale. Skończyło się na trzecim miejscu w wielkim finale co jak na debiut jest dla mnie ogromnym osiągnięciem.
Przed startem w finale mówiłem, że bardzo chciałbym znaleźć się w TOP 6 ale wiedziałem, że to będzie mega trudne zadanie patrząc na jakże wąski finał oraz uznane grono pozostałych finalistów.
Gratulacje dla @Mati-Colchoner - od początku stawiałem na Ciebie i się nie pomyliłem, pokazałeś klasę
@Łysy-Bolcownik zostałeś wicemistrzem IMP, ogromny szacunek dla Ciebie
Jestem dumny tym bardziej, że mogę pogratulować tego kolegom z grupy
I oczywiście gratulacje dla pozostałych finalistów. Znaleźć się w finale w tak małej liczbie pokazuje, że nikt z Was nie znalazł się tam przypadkowo.
Do zobaczenia podczas gry w następnych turniejach -
Czy jest ktoś z moderatorów i może się do mnie odezwać na prv?
-
Posiada ktoś tabelę grupy B z eliminacji?
-
Krótkie podsumowanie finalistów, jak punktowali przez cały turniej.
-
@łysy-bolcownik świetna robota gratulacje dla zwycięzcy i całego podium
-
Gratulacje przede wszystkim dla Mistrza @Mati-Colchoner świetna robota
Gratulacje również dla podium a także dla każdego finalisty bo to była bardzo trudna rywalicja i stąd 6ste miejsce jest dla mnie wielkim osiągnięciem
Pozdrawiam wszystkich i widzimy się za "rok" -
A gdzie tabela z uwzględnieniem minusowych punktów? Chyba nie tylko Maziu złapał minusowe punkty???
-
Końcowa tabela IMP 2021 z uwzględnieniem kar:
@tristan1982 - 3 pkt
@misiek1908_5 - 9 pkt
@Maziu90 - rezygnacja, DSQ
Dodatkowo postanowiliśmy przyznać poza finałową tabelą IMP 2021:
miejsce 10 dla @Mormo666
i miejsce 11 dla @Vanderus,
którzy nie zagrali w finale z przyczyn technicznych, ale byli rezerwowymi do gry. (Patrz tabela poniżej:)
Cała 11-tka przystąpi do gry w IMP 2022 od 2 rundy, jeżeli zgłosi się oczywiście do udziału w zawodach.
Dziękujemy wszystkim uczestnikom za udział w tegorocznej edycji. -
Wielkie dzięki za wszystkie gratulacje Zdobycie drugiego Mistrzostwa Polski, czyli dorównanie osiągnięciom Legendarnych @Sir-Marek-Myjchrzak oraz @Łukasz-Kowalski, jest spełnieniem marzeń
@łysy-bolcownik @Everlast933 @Koło-Manolo Świetnie przygotowaliśmy się do finału Niesamowite osiągnięcie
To był bardzo wymagający turniej, poziom prezentowany przez uczestników był wysoki już na poziomie półfinałów. Gratuluje Finalistom, dostanie się do w kraju to duży sukces -
„Wielki Powrót” @Mati-Colchoner na sam szczyt IMP, Czapki z głów! Życiowy sukces @Łysy-Bolcownik i debiut roku @Everlast933 Gratulację Panowie! Gromkie Brawa dla pozostałych finalistów oraz Brawa dla Wszystkich towarzyszy tej emocjonującej przygody.
-
Dla historii, zwycięzcy i finaliści, też zostali już uwzględnieni
TURNIEJ OFICJALNIE prowadzony przez Polski Personel OSM:
INDYWIDUALNE MISTRZOSTWA POLSKI OSM (IMP)
Indywidualne Mistrzostwa Polski OSM
Indywidualne Mistrzostwa Polski. Najważniejsze zawody wśród polskiej społeczności OSM z otwartą formułą dla każdego gracza. 3 lub 4-rundowy system rozgrywek opracowywany jest na podstawie ilości zapisanych osób.
Początek kolejnej edycji w sierpniu/wrześniu każdego roku (zależnie od ilości chętnych). Zapisy około miesiąc wcześniej na polskim forum Czat.
Poprzedni zwycięzcy:
- 2011 - Sir Marek Myjchrzak fifikaka visca el fcb
- 2012 - Sir Marek Myjchrzak bylus22 stelon
- 2013 - Fanatyk22 Bobby Floopy grzechu111
- 2014 - borynos Innocent Bystander bylus22
- 2015 - Hustin Doffman Łukasz Kowalski AC Bubol
- 2016 - Łukasz Kowalski ciamajda klosek
- 2017 - Łukasz Kowalski AC Bubol sniki26
- 2018 - Przemek Kaszti Rusewicz Marcin6578
- 2019 - Mati Colchoner beyah1985 Dovco_HandF
- 2020 - Aled Smith pb1984 Wojtyn84
- 2021 - Mati Colchoner Łysy Bolcownik Everlast933
Tabele końcowe:
IMP 2011
IMP 2012
IMP 2013
IMP 2014
IMP 2015
IMP 2016
IMP 2017
IMP 2018
IMP 2019
IMP 2020
IMP 2021 -
Mateusz, wielkie gratulacje... sam już tworzysz swoją legendę w tej grze od tylu lat na wysokim poziomie, klasa!
Życzę zdobycia 3 tytułu, jak to zrobisz, to wracam do OSM na poważnie i do IMP@Dino-Ligenza
Szkoda, że kiedy nie było tak fajnych koszulek nagród@Magic-89 @tristan1982 chłopaki cały czas w gazie, dajcie numer do swoich dietetyków
-
Możesz śmiało wracać, stare taktyki śmigają aż miło i tu mam na myśli taktyki jeszcze ze starej wersji. Przypadkiem udało mi się ze starego komputera odzyskać szczegółowe taktyki nad którymi pracowałem u Jurka w lidze wiele sezonów. Będzie się działo!:)