Maçlarda gecikme
-
Öncelikle merhaba çok eğlenceli bir oyun olduğunu belirtmek isterim
Direk konuya geçiyorum normalde türkiye saatine göre 00:15 ile 01.15 arasında sonuçları gelen maçlarımızın bir üzerinden 10 saat geçmesine rağmen gelmedi simülasyon bölümünden kontrol ettiğimizde %27 gösteriyor bu maç gecikmeleri neden kaynaklanıyor daha önce oynayan kişiler kadroları yapmamaktan maç oynanıyor uyarısı geldiğinde taktik değiştirmekten kaynaklı olduğu söyleniyor böyle bir şey var mı birde biz Jamie serverinde oynuyoruz biraz uzun oldu ama teşekkürler -
Merhaba @eemrahturkdal
Bildiriminiz ve görüşleriniz için teşekkür etmek isterim fakat bizde maçların geç oynanmasından dolayı üzgünüz.
Ne yazık ki serverlardaki yoğunluk maçların geç oynanmasına sebep olabiliyor ve oyun üzerinde kimi zaman ufak çalışmalar olabiliyor bu nedenle maçlar gecikebilmektedir. Normal olarak bir sonraki maçın için geri sayım yapan sayaç sıfırlandığında maçın oynanmaya başlar ve sonuçlaması bir kaç saat sürebilir.
-
Bu bir açıklama değil siz bana hazır cevap kopyala yapıştır yapıyorsunuz biz 13 kişi aynı ligde oynuyoruz herkes oyuna azlı çoklu para yatırdı ama hala sonuçlar yok rica ediyorum tatminkar bi açıklama yapar mısınız
-
@eemrahturkdal mesajın hepsi aynı değildir madem dikkat ettiyseniz bukadar buna açıklık getireyim. Bu bir açıklama değil demişsiniz, peki nedir bu ? Diğer menajerlere verdiğimiz cevap da bu sizlere verdiğimiz cevap da bu. Mesajları dikkatli okursanız bu durumdan siz liginzideki 13 menajer değil, oyunda bir çok menajer bu konudan muzdarip. Çalışmalar yapılıyor tabiki ama bunlar neticelenmeden size bilgi veremeyiz. Şu an için bu problemi bende yaşıyorum en yetkili kişi de zaman zaman yaşıyor. Çalışmalar bittiği zaman gerekli açıklamalar yapılacaktır. Ne yazık ki bizlerde bu durumdan dolayı üzgünüz anacımız kimseyi mağdur etmemek. İyi oyunlar.
-
Tekrardan merhaba @eemrahturkdal
Son aldığımız bilgilere göre ; Jamie serverında takılma var dünkü maçlar oynanmadı bugün oynanacak yani bir gün gecikmeli bitecek maçlarınız