Złote Piłki OSM.pl 2021 - edycja 9
-
@dovco_handf said in Złote Piłki OSM.pl 2021 - edycja 9:
Najlepsza Grupa w Polsce: (122)
-Polish Legends (34)
!
Dziękujemy bardzo za wszystkie oddane na Nas głosy
-
Objawienie roku 2021:
Menadżer (116)@Everlast933 (29)
@kiler1979 (14)
@misiek1908_5 (12)
@john adams_2 (11), @Majkelowich (9) @Łysy-Bolcownik (8), @Koło-Manolo (5), @Maziu90 (5), @Fajresss (4), @Luzer-Japko (4), @IliasMontana (3), @Xin-Li (3), @jasiuk88 (2), @Łowkiet-Łukasz (2), @Size43 (2), @troczek13 (2), @Josue-Antonio (1)
-
To jest tłumaczenie. Mam nadzieję, że zostało dobrze przetłumaczone
Pochlebia mi, że jestem uważany za jednego z najlepszych menedżerów w OSM. Dziękuję za ludzi, którzy głosowali. Głosowałbym na @Rafelmaz Szczególnie to, co on i jego ekipa robili w CCW przez ostatnie kilka sezonów.
Polska społeczność jest bardzo silna i wydaje się zjednoczona, co jest bardzo dobre. Niestety UK będzie w twojej grupie w WNC. Życzę twojemu krajowi powodzenia.
-
Dziękuję wam za tak wspaniałą aktywność. Szczerze mówiąc byłam zaskoczona tą nagrodą, bo moje najlepsze dni w OSM minęły Ale bardzo się cieszę z Waszego uznania i troski. Dziękuję za to całej Polonii. Gratulacje również dla Jeff i Raffaelle.
-
@jeffro-davies You are an inspiration to us at OSM, my friend .
-
@sabit-mamedov Let this award herald even better days than those that have already been in OSM for you, buddy .
-
Objawienie roku 2021: Grupa (114)
Lions of Poland (30).
Akademia Menadżerów PL (25).
Polish Valhalla (21).
Polish Sparta (13), Polish Legends Academy (11) Los Muskieteros (9), Polish Warriors (3), Academy Polish Eagles (1), FC legendarni (3), Wild Tiger (1) -
@dovco_handf you do a great job with the Polish community, shame I can’t read polish without a translator. Very active forums, UK ones are poor so hats off to you and thank you for the kind words.
-
Dziękuję bardzo za wszystkie oddane na mnie głosy
Zycięstwo w kategorii ,,Objawienie roku" jest dla mnie bardzo cenne. Tak naprawdę ten miniony rok jest moim pierwszym gdzie zacząłem grać w OSM ,,na poważnie".
A te poważne granie zaczęło się od momentu dołączenia do grupy Polish Legends - Panowie, ten mój sukces to jest również Wasza zasługa, przez cały ten okres czasu spędzonego z Wami wiele się nauczyłem, dostałem ogromną ilość porad, pomocy i dzięki Wam znalazłem się w tym miejscu, dziękuję
Na koniec chciałbym również pogratulować moim rywalom za zajęcie kolejnych miejsc, to również jest spore wyróżnienie -
Człowiek roku (Zasłużony dla Społeczeństwa OSM):
@Dino-Ligenza (32)
@Dovco_HandF (23)
@ToomAnyWays (14)
@Mati-Colchoner (12)
@troczek13 (11)
@Damian_Skinek (7)
@Maziu90 (2), @Damiś27 (1), @Janex123 (1), @Majkelowich (1). -
Dziękuję wszystkim za oddane głosy i za docenienie mojej osoby. to fantastyczna sprawa drugi rok z rzędu zająć tak wysokie miejsce w tak prestiżowym rankingu na najlepszego menagera w kraju
Gratuluję wszystkim zwyciężcom, laureatom oraz nominowanym w poszczególnych kategoriach -
TOP 24 światowych spamerów wg: https://forum.onlinesoccermanager.com/users?section=sort-posts
@Dovco_HandF posty: ponad 16.6 tysięcy (04/02/2022)
@Damiś27 posty: ponad 6.2 tysięcy
@Byku-Duma-Warmii posty: ponad 6.1 tysięcy
@mihau1878 posty: ponad 6.0 tysięcy
@huzar-shakir posty: ponad 5.0 tysięcy -
@dovco_handf gdybyś nie skasował połowy moich postów to też bym był w światowej czołówce
-
@cezarro said in Złote Piłki OSM.pl 2021 - edycja 9:
@dovco_handf gdybyś nie skasował połowy moich postów to też bym był w światowej czołówce
Ja gdybym nie był banowany okresowo, pisząc mądrości po pijaku, to też bym był w światowej czopówce
-
@pawełpaweł said in Złote Piłki OSM.pl 2021 - edycja 9:
@cezarro said in Złote Piłki OSM.pl 2021 - edycja 9:
Ja gdybym nie był banowany okresowo, pisząc mądrości po pijaku, to też bym był w światowej czopówce
doskonale Cię rozumiem bo mam tak samo jak Ty
-
-
-
@dovco_handf Dziekuje bardzo za to wyroznienie nie spodziewalem sie tego i bardzo mnie zaskoczyliscie. Troche lat mi ju z OSM zlecialo i sporo przezylem zmian w tej grze i ewelucji i odslon gry naprawde dziekuje bardzo raz jeszcze i dziekuje calej spolecznosci OSM za organizacje turnierniejow bo pierwszy raz w IMP zagralem w 2011 roku i to jeszcse OFM sie nazywalo i pomimo wielu kryzysow gra w mistrzstwach i grupie wlasnej trzyma mnie w tej grze (oczywiscie oprocz tego ze mozna tu spotkac fantastycznych ludzi)
-
@jasiuk88 said in Złote Piłki OSM.pl 2021 - edycja 9:
@dovco_handf Dziekuje bardzo za to wyroznienie nie spodziewalem sie tego i bardzo mnie zaskoczyliscie. Troche lat mi ju z OSM zlecialo i sporo przezylem zmian w tej grze i ewelucji i odslon gry naprawde dziekuje bardzo raz jeszcze i dziekuje calej spolecznosci OSM za organizacje turnierniejow bo pierwszy raz w IMP zagralem w 2011 roku i to jeszcse OFM sie nazywalo i pomimo wielu kryzysow gra w mistrzstwach i grupie wlasnej trzyma mnie w tej grze (oczywiscie oprocz tego ze mozna tu spotkac fantastycznych ludzi)
Proszę bardzo, @jasiuk88. Ta gra funkcjonuje lepiej z takimi kreatywnymi osobowościami na forum jak ty. Czasem, co prawda to prawda, wkurzysz kogoś, ale więcej razy pomożesz, podpowiesz..., a konstruktywna krytyka jest również ważna, ponieważ to dzięki niej potem dochodzi do modyfikacji w grze, aby było lepiej, łatwiej i przyjemniej dla wszystkich. Dziękujemy ci, że jesteś z nami od tylu lat i wspierasz nas swoim doświadczeniem w grze.
-
@dovco_handf Thank you, my friend. Also I wish good luck to Polish national team at WNC.
-
I had no idea about this award in Polish community and I was just randomly checking forums when I saw it. I was also surprised someone voted for me and I really appreciate it, thank you. Congratulations @jeffro-davies for 1st place.