ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
- 
@mrtgll33 Herkese musmutlu hafta sonları  @F-S-M-0-13 @F-S-M-0-13
- 
@mrtgll33 Herkese musmutlu hafta sonları  @F-S-M-0-13 @F-S-M-0-13@Sultangazililer1 eyvallah kardeşim sanada:) cümleten hatta @F-S-M-0-13 @SEXAFONN @DarylDixon31 
- 
@ÇağdaşBarış1907FB ne kadar eski 
- 
@F.S.M.0.13 Yine ben Tekrar ben @SEXAFONN mami adamım 
- 
@SEXAFONN mami adamım @F.S.M.0.13 Dostlar meclisi merhaba @mrtgll33 @DarylDixon31 
- 
@F.S.M.0.13 Dostlar meclisi merhaba @mrtgll33 @DarylDixon31 @Sultangazililer1 ha doğru yerdeyız 
- 
Ne olmuş foruma böyle, kaç saat nerden mesaj atıyoz diye aradım. Umarım doğru yere yazıyorumdur. Herkese iyi günler. 
- 
Ne olmuş foruma böyle, kaç saat nerden mesaj atıyoz diye aradım. Umarım doğru yere yazıyorumdur. Herkese iyi günler. @GranTurismo17 doğru yerdesin kardeş 
- 
@GranTurismo17 doğru yerdesin kardeş @F.S.M.0.13 Forum herkeste mi yabancı dilde, düzeltebiliyormuyuz veya da sonradan mı gelecek 
- 
@F.S.M.0.13 Forum herkeste mi yabancı dilde, düzeltebiliyormuyuz veya da sonradan mı gelecek @GranTurismo17 Ayarlara girip (setting) kullanma dilini Türkçe yapabilirsin 
- 
@GranTurismo17 Ayarlara girip (setting) kullanma dilini Türkçe yapabilirsin @Sultangazililer1 Eyvallah teşekkürler. 
- 
@Sultangazililer1 Eyvallah teşekkürler. @GranTurismo17 Önemli değil  
- 
@GranTurismo17 Önemli değil  @Sultangazililer1 ilk karışık geliyor ama alışıyorsun ya o kadar karmaşık değil aslında 
- 
Selamun Aleyküm beyler yeni foruma alışılmaya başlandığını görüyorum  
- 
Selamun Aleyküm beyler yeni foruma alışılmaya başlandığını görüyorum  @saniyeyılmaz aleyküm selam zaman almadı en azından benim için alışma süreci kısa sürdü 
- 
@saniyeyılmaz aleyküm selam zaman almadı en azından benim için alışma süreci kısa sürdü @Legend-Of-Galatasaray Aleyküm selam alıştık alıştık  
- 
eğer oluşturulan bir sohbet grubu varsa beni de alabilir misiniz? muhabbet iyidir 
- 
Selamun Aleyküm beyler yeni foruma alışılmaya başlandığını görüyorum  @saniyeyılmaz İlk günden beri buralardayız