ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
- 
@GranTurismo17 Önemli değil  @Sultangazililer1 ilk karışık geliyor ama alışıyorsun ya o kadar karmaşık değil aslında 
- 
Selamun Aleyküm beyler yeni foruma alışılmaya başlandığını görüyorum  
- 
Selamun Aleyküm beyler yeni foruma alışılmaya başlandığını görüyorum  @saniyeyılmaz aleyküm selam zaman almadı en azından benim için alışma süreci kısa sürdü 
- 
@saniyeyılmaz aleyküm selam zaman almadı en azından benim için alışma süreci kısa sürdü @Legend-Of-Galatasaray Aleyküm selam alıştık alıştık  
- 
eğer oluşturulan bir sohbet grubu varsa beni de alabilir misiniz? muhabbet iyidir 
- 
Selamun Aleyküm beyler yeni foruma alışılmaya başlandığını görüyorum  @saniyeyılmaz İlk günden beri buralardayız 
- 
selamün aleyküm. yeni forumu bugün kesfettim. hayirli olsun yeni forumumuz. bu da benim yeni forumdaki ilk mesajim olsun.  @Harun-S. Aleyküm selam kardeşim hepimize hayırlı olsun  
- 
@Harun-S. Aleyküm selam kardeşim hepimize hayırlı olsun  @Sultangazililer1 ferhat ferhat sen buralardamısın 
- 
@Sultangazililer1 ferhat ferhat sen buralardamısın @F.S.M.0.13 Devre arasında bir gelmiştim abi simdi tam geldim  
- 
@F.S.M.0.13 Devre arasında bir gelmiştim abi simdi tam geldim  @Sultangazililer1 hos geldın 
 kardesım
- 
@Sultangazililer1 hos geldın 
 kardesım@F.S.M.0.13 Hosbulduk abilerin kralı  
- 
@F.S.M.0.13 Hosbulduk abilerin kralı  @Sultangazililer1 NBR KARDESIM 
- 
@Sultangazililer1 NBR KARDESIM @F.S.M.0.13 İyi abi sen nasılsın 
- 
@F.S.M.0.13 İyi abi sen nasılsın @Sultangazililer1 iyi kardesım 
- 
@Sultangazililer1 iyi kardesım @F.S.M.0.13 Bizim güllü bey nerde abi  
- 
Hayırlı geceler beyler bence eski forumda aktiflik değilde (iyi geceler iyi günler günaydın) cümleleri daha aktifti  @SEXAFONN aynen kardeşim 
- 
İyi geceler