International Challenge 22
-
Znajomi z Dynamis szukają chętnych grup do uczestnictwa w ich turnieju. To oni organizują m.in WCC . Grali ostatnio z nami w turnieju Polish Warriors. Zapraszają Polskie grupy do uczestnictwa. Link prowadzi do rejestracji w turnieju. Zapraszamy. @language-PL
https://sevosports.com/forum/topic/i-c-2022-international-challenge-22/?part=1
-
@dooshek Ciekawa inicjatywa taki turniej. Można się sprawdzić na płaszczyźnie międzynarodowej. Polecam grupom, jeśli mają menadżerów z wolnymi slotami. Dobra przystawka przed MPG 2022 .
-
@Dovco_HandF również tak uważam. Dlatego też zamieściłem ten post
Dodaję jeszcze listę już zapisanych zespołów.
@language-pl -
@dooshek Powiedz jeszcze proszę, ilu potrzeba zawodników, żeby grupa mogła wystartować w turnieju?
-
Jasne... @dovco_handf
Gra się w pięcioosobowych składach. Cel:1,3,5,7,9
Rejestracja jest do 15 marca.
Graczy zgłaszamy 24-27 marca.
Natomiast sam turniej zaczyna się 29 marca.
@language-PL -
@dooshek Could you pass me the official link of the forum section where this tournament is located? thank you very much
-
@n-selleslagh There aren't any on the "osm" forum. They have an external forum. Here you have the link ...https://sevosports.com/
and this is a link to the calendar of competitions they organize...
https://sevosports.com/forum/topic/calendario-sevo-202-2/#postid-4224 -
@n-selleslagh I can pass your nickname to the organizer and he will contact you. Do you want me to do this?
-
@dooshek Oh, okay! Perfect then! No, it's not necessary. I already registered in that external forum and also registered my group in the tournament! I just thought maybe there was a section on the related OSM forum to the tournament!
-
@dooshek said in International Challenge 22:
Jasne... @dovco_handf
Gra się w pięcioosobowych składach. Cel:1,3,5,7,9
Rejestracja jest do 15 marca.
Graczy zgłaszamy 24-27 marca.
Natomiast sam turniej zaczyna się 29 marca.
@language-PLCzyli gra się w pięciu różnych ligach?
-
@n-selleslagh Okay. Good luck in the tournament.
-
@dovco_handf klikasz w link lewym przyciskiem myszy, i tam jest komplet informacji...
Ja tylko przekazałem info od kolegi, sam uczestniczyć niestety nie mogę. Dlatego też nie wczytywałem się.
-
@dooshek said in International Challenge 22:
@dovco_handf klikasz w link lewym przyciskiem myszy, i tam jest komplet informacji...
Ja tylko przekazałem info od kolegi, sam uczestniczyć niestety nie mogę. Dlatego też nie wczytywałem się.
OK, dzięki .
-
Koniec zapisów przedstawiam 50 grup które wezmą udział w turnieju
Oraz koszyki jak zostały, rozstawione zespoły przed losowaniem -
@ochroniarz_123 @Mati-Colchoner Powodzenia
Jakie składy wystawicie?
-
Grupy turniejowe po losowaniu
-
@ochroniarz_123 szkoda, że nas nie zapisali, zgłaszałem PAM i nic. Wyskakiwał błąd, a jak pisałem do organizatorów to też nikt nie odpisał, dziwny ten turniej.....
-
A kiedy zgłaszałeś skład?? Do którego z organizatorów pisałeś na whats app??
-
LIGI JUŻ RUSZYLY
GRAMY, WRAZ Z POLISH LEGENDS W PIERWSZEJ RUNDZIE W LIGACH
OTO ROZPISKA PIERWSZEJ RUNDY