⚪⚫MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI⚫⚪
-
@Wodzu1902 & @Mateusz-Nujo - mistrzowska gra w finale
-
@Wodzu1902 oraz @Mateusz-Nujo Szkoda że akurat na zwycięstwie ze mną sobie zapewniliscie mistrzostwo ale na prawdę ogromne gratulacje i świetna gra w finale waszej dwójki!
-
dziękujemy za wszystkie miłe słowa
dograjmy Mistrzostwa do końca i wtedy przyjdzie czas na podsumowania
powodzenia dla wszystkich w końcówce, bo zostało do rozegrania jeszcze sporo ważnych i ciekawych spotkań -
MPP, FINAŁ 2022
KOLEJKA 36
TABELA LIGOWA
KOLEJKA 37
TABELA PAR -
MPP FINAŁ 2022
KOLEJKA 37
TABELA LIGOWA
KOLEJKA 38 OSTATNIA ️️️
TABELA PAR -
MPP, FINAŁ, 2022
KOLEJKA 38
TABELA LIGOWA
TABELA PAR -
Podsumowanie
@Wodzu1902 @Mateusz-Nujo
@troczek13 @jasiuk88
@pawel02121 @k0siorororoMedalistom wielkie gratulacje
Chciałbym podziękować wszystkim za tą grę w finale panowie jesteście wśród najlepszych 20 graczy w kraju
ZWYCIEZCY niech opijaja triumf dla "przegranych" pamiętajcie "zwyciestwa to nagroda za włożony wkład zaś porażki Ucza nas" do zobaczenia za rok -
Gratulacje dla zwycięzców!!! Brawa dla wszystkich!!!
Na prośbę serdecznego kolegi @xSilverGhost przygotowałem drobne pamiątki dla uczestników rundy finałowej!!!@Mateusz-Nujo @Wodzu1902
@troczek13 @jasiuk88
@pawel02121 @k0siorororo
@mikina_1 @Ochroniarz_123
@Everlast933 @Size43
@Szeregowiec @Byku-Duma-Warmii
@Damiś27 @Mormo666
@slimandren @eryko99
@xSilverGhost @Babaduk-Sarri
@10Ryba10 @peleKPS
-
Mega robota dziękujemy
-
Dziękuję wszystkim finalistom za bardzo wyrównaną ligę jaka właśnie powinna być w finale jakiegokolwiek turnieju! Gratuluję zwycięzcom a także pozostałym parom!
Jednak przede wszystkim chciałbym podziękować mojemu serdecznemu przyjacielowi @jasiuk88 , dzięki któremu drugi rok z rzędu (jako jedyni) mogliśmy podjąć rękawice w finale tego turnieju i osiągnąć wynik o jakim nawet nie marzyliśmy. Dziękuję Ci Janek! ️
-
Dziękuje wszystkim uczestnikom grających w finale MPP 2022 ze mega wyrównany poziom, jak przystało na finał.
Chciałbym przeprosić mojego partnera @Byku-Duma-Warmii za fatalny występ w tym finale, czasami jak to w życiu bywa nie wszystko idzie po naszej myśli. Powalczymy za rok
Gratuluję wszystkim parom oraz każdemu z osobna za dojście do finału, to już jest osiągnięcie panowie. Pamiętajcie jedni wygrywają, drudzy przegrywają, tak to już jest w tym sporcie.
Widzimy się za rok w następnej edycji.
Trzymajcie się. Pozdro! -
Wielkie brawa dla mistrzów @Wodzu1902 i @Mateusz-Nujo! Zapewnienie sobie zwycięstwa na trzy kolejki przed końcem w takim turnieju to nie lada wyczyn. Gratuluję również zdobywcom drugiego i trzeciego miejsca, czyli parom @troczek13 i @jasiuk88 (zaliczyliście genialny finisz!) oraz @pawel02121 i @k0siorororo, jak i wszystkim pozostałym uczestnikom tego finału, gdyż myślę, że poziom był bardzo wyrównany i nikt przesadnie nie odstawał od najlepszych.
Przy okazji chciałbym się pożegnać, gdyż niedługo kończę swoją przygodę z OSM i MPP były moim ostatnim turniejem, w jakim brałem udział. Tym bardziej cieszę się, że razem z @Damiś27 zaszedłem w nim tak daleko i choć finał nie ułożył się po mojej myśli, osobiście zdobycie siódmego miejsca w tych rozgrywkach uważam za swoje największe osiągnięcie w OSM. Na koniec jeszcze chciałbym podziękować Wam wszystkim (zarówno tym, z którymi miałem okazję rywalizować często kilkukrotnie, jak i tym, z którymi nie dane mi było się zmierzyć ani razu) za wspólną grę i za to, że tworzycie tutaj taką świetną atmosferę. Przez te kilka lat bycia częścią tej społeczności, które były fantastycznym czasem, przeżyłem ogrom emocji i mimo że nierzadko dopadało mnie uczucie frustracji (jak chyba czasem każdego z nas po większych bądź mniejszych niepowodzeniach), w pamięci zostaną mi przede wszystkim te radosne chwile. Tak więc dzięki jeszcze raz i powodzenia w dalszej grze. Trzymajcie się!
-
Z mojej strony pragnę pogratulować zwycięskiej parze @Wodzu1902 i @Mateusz-Nujo
Gratuluję również pozostałym parom, które zameldowały sie na podium - @troczek13 i @jasiuk88 oraz @pawel02121 i @k0siorororo Podziękowania dla mojego partnera z pary @Size43 - była moc, jestem bardzo zadowolony, że udało Nam się dojść do finału
Gratuluję też pozostałym finalistom, każdy mecz zagrany przeciwko Wam był bardzo trudny, nie było łatwych spotkań.
Do zobaczenia w kolejnych turniejach!! -
U mnie małe opóźnienie gdyż przez 2 dni na statku niestety nie było Internetu więc na ostania kolejkę wyszedłem tym co było dzień wcześniej i chociaż sam w to nie wierzę (bo w pewnym momencie byliśmy na 7 miejscu) udało się zdobyć 2gie miejsce. Co jest moim największym sukcesem w wieloletniej już przygodzie z OSM.
Gratulacje dla @Wodzu1902 oraz @Mateusz-Nujo za świetny występ! Gratuluję mojemu przyjacielowi @troczek13 za wygranie ligi oraz nie ma co ukrywać bycie motorem napędowym w naszej parze, jak wrócę to będziemy świętować!).
Również gratulacje dla @k0siorororo oraz @pawel02121 za 3cie miejsce!
Gratulacje dla reszty bo poziom był mega wysoki oraz wyrównany o czyn świadczy że 4 pary zakończyły zmagania z taka sama liczba punktów.
Mam nadzieję że selekcjonerzy kadry U-21 jak i normalnej są na bieżąco z wynikami bo myślę że paru potencjalnych kadrowiczów się tutaj nam objawilo
Dzięki za świetna grę i mega poziom! Do zobaczenia za rok! -
Panowie!
Zapisaliście się na kartach historii polskiej społeczności OSM, gratulacje@Wodzu1902
@Mateusz-Nujo
@troczek13
@jasiuk88
@pawel02121
@k0siorororoTURNIEJ OFICJALNIE prowadzony przez Polski Personel OSM:
MISTRZOSTWA POLSKI PAR (MPP)
Mistrzostwa Polski Par.
Rywalizacja zespołów złożonych z dwóch menadżerów. Wynik drużyny tworzy suma punktów z tabeli partnerów. System rozgrywek opracowywany jest na podstawie ilości zapisanych osób.
Poprzedni zwycięzcy:
- - Innocent Bystander / Łukasz Kowalski Hustin Doffman / Nevada_Smith borynos / mihau1878
- - Hustin Doffman / Bounty 8358: Dovco_HandF / Łukasz Kowalski borynos / sniki26
- - Mateusz Lambert / ciamajda Hustin Doffman / Nevada_Smith borynos / mihau1878
- - cogito / sniki26 Bolesław Chrobry / damśli7 havsky / tristan1982
- - mihau1878 / stb411 ToomAnyWays / benito1001 borynos / daroo933
- - Magic 89 / Lhundaeion martin343 / stb411 Prezes Kukito / ShakiBoy
- - Dovco_HandF / kryminalksg damśli7 / RTS1910_FCS Prezes Kukito / ShakiBoy
- - Janex123 / Magic 89 Pansushe / piotras231 daro933 / Rusewicz
- - Wodzu1902 / Mateusz Nujo troczek13 / jasiuk88 pawel02121 / k0siorororo
Tabele końcowe:
MPP 2014
MPP 2015
MPP 2016
MPP 2017
MPP 2018
MPP 2019
MPP 2020
MPP 2021
MPP 2022 -
-
@majkelowich dziękuję ci przyjacielu za zrealizowanie pomysłu , oraz gratuluję wszystkim finalista za dotarcie tak wysoko w tym MPP pozdrawiam
-
Witam wszystkich, emocje już nieco opadły i chyba nadszedł czas by powiedzieć 2 słowa od siebie. Za Nami bardzo długi i trudny turniej. Na wstępie chciałbym pogratulować wszystkim finalistom za dotarcie do ostatniej fazy rozgrywek. Każdy bez wyjątku dał z siebie wszystko, by się tu znaleźć i powinien być z siebie dumny. Oczywiście największe brawa kieruję w stronę par @troczek13 & @jasiuk88
oraz @pawel02121 & @k0siorororo za zajęcie miejsc na podium o tym jak trudny był to turniej najlepiej świadczy jak zacięta walka toczyła się do ostatniej kolejki a o ostatecznych rozstrzygnięciach musiała decydować kolejność w tabeli. Rywalizacja z Wami wszystkimi była dla mnie wspaniałym doświadczeniem i dlatego tym lepiej smakuje sukces jaki razem z @Mateusz-Nujo osiągneliśmy. Myślę, że Nasz sukces powinien być dla wszystkich dowodem na to, że warto marzyć i walczyć o realizację tych marzeń. Jak mawiał klasyk ”Dopóki piłka w grze, wszystko jest możliwe"
Jeszcze raz wszystkim dziękuję za wspaniałą walkę i emocje do samego końca. dziękujemy również za pamiątkowe grafiki -
Cześć wszystkim Gratulację dla Mistrzowskiej pary @Wodzu1902 i @Mateusz-Nujo
@troczek13 i @jasiuk88 mega pościg, była moc jak widać gratulację
Dziękuję i gratulację dla wszystkich finalistów za walkę i emocje
Widzimy się za rok i czas pokaże ilu będzie finalistów z tego roku -
Cześć Wszystkim. Ja od siebie chciałbym pogratulować Finalistom, wszystkim należy się . Wielkie Brawa dla @troczek13 oraz @jasiuk88 za bardzo dobre 2 miejsce, dla @pawel02121 oraz @k0siorororo za 3 miejsce. O wysokim i bardzo równym poziomie świadczy wynik 104, który ostatecznie widnieje przy nazwiskach 4 par . Podziękowania oraz Wielkie Gratulacje w szczególności dla mojego partnera @Wodzu1902 za możliwość wspólnej gry oraz ostateczne Zwycięstwo. Dzięki wszystkim, którzy poświęcili swój czas na zorganizowanie turnieju, robienie losowania, wstawianie oraz liczenie tabeli par, pomysłodawców oraz twórców grafik. Dzięki za wspólną grę Wszystkim ,z którymi mogłem zagrać w czasie tego Turnieju .