Transfer listesi sorunu
-
Transfer listesinde aşağı kaydırma yaparken sürekli yukarıya atıyor. Kalecileri görmek için 20 saniye geçiyor. Sorunun sebebini öğrenebilir miyim?
Şimdiden destek için teşekkür ederim. -
@tettey09 Merhaba, hangi platformdan bahsediyorsunuz?
-
@revengeiscoming Android
-
@tettey09 Web sürümünde bir oyuncuyu satın aldıktan sonra sayfa yenilenir ama android de böyle bir durumun olmaması lazım. Uygulamanızın veri ve ön belleğini temizledikten sonra kaldırıp tekrar yüklemeyi denediniz mi?
-
@revengeiscoming evet birden fazla kez denedim sorun bir haftadır düzelmiyor. Bunun yanı sıra transfer listesinde bazen oyuncunun üstüne de basmama durumu da oluşuyor. Sadece bende değil oyunu oynayan bir kaç arkadaşımda da bu sorunlar mevcut.
-
@tettey09 Ekran videosu gönderebilir misiniz? Ayrıca;
Cihazınızın marka ve modeli
Android sürümünüz
OSM uygulamasının sürümünüde belirtin. -
@revengeiscoming Android sürümüm: 9
Osm sürümü: 4.0.0
link text -
@tettey09 Cihazınızın marka ve modeli?
-
@revengeiscoming Samsung Galaxy S8 Plus
-
@tettey09 Sorun iletildi.
-
@revengeiscoming öncelikle yardım için teşekkür ederim. Çözüm süreci ne kadar sürer ve çözüm olmadığı taktirde tekrardan yazmama gerek var mı bu sorunu yani ilerleyen süreçte ne yapmam gerekiyor?
-
@tettey09 Süre hakkında yorum yapamam maalesef, benim görevim sorunu iletmek gerisi geliştiricilere kalmış.
Bir gelişme olduğunda burdan cevap yazacağım. Bu arada beta kullanıcısı mısınız?
-
@revengeiscoming Evet beta kullanıcısıyım. Yardımcı olduğunuz için tekrardan teşekkür ederim. Umarım çözülür sorun.
-
@tettey09 Sorunun yakın zamanda düzeltileceği söylendi, sorun sadece beta sürümü üzerinde mevcut. Geçici çözüm olarak normal sürüm üzerinden oynamayı tercih edebilirsiniz.
İyi oyunlar.
-
R RevengeisComing locked this topic on