☆☆MISTRZOSTWA POLSKI GRUP (MPG) 2022☆☆
-
Liga nr 1 również w komplecie.
-
Pozdrawiamy Spartę
-
LIGA 3
KOLEJKA 1
TABELA LIGOWA
KOLEJKA 2 -
LIGA 1 - 1/30
-
Brawo tylko pogratulować takiego zachowania @Dziadu11 wstyd dla całej grupy. Nie potrafisz przyjąć wyniku na klatę. Poziom frustracji jak u dzieciaka. Za takie zachowanie powinna być kara to by kolejnym razem inni pomyśleli zanim cokolwiek napiszą
-
@__tommyshelby__ said in ☆☆MISTRZOSTWA POLSKI GRUP (MPG) 2022☆☆:
Pozdrawiamy Spartę
Wszelkie tego typu rozmowy na czacie można zgłosić po angielsku na specjalnym arkuszu zgłoszeniowym do adminów w celu ukarania delikwenta. OSM to nie melina, gdzie można wyzywać z byle powodu innych graczy.
https://support.onlinesoccermanager.com/hc/en-us
How do I report a manager who is harassing me or being inappropriate?
https://support.onlinesoccermanager.com/hc/en-us/requests/new -
@daroo933 to nie pierwszy tego typu wybryk tej osoby. W zeszłym roku już też wypisywał do naszego gracza AMP po porażce - że ma szczęście, bo się niby nie ustawił.
Apeluję do szefostwa Sparty o przywołanie do porządku tego osobnika, bo nie tylko psuje reputację swojej grupie, ale także uprzykrza grę innym graczom.
Do organizatorów apeluję o podjęcie kroków w celu ukarania za szerzenie mowy nienawiści. -
Szefa grupy Polish Sparta: @Ochroniarz_123 proszę, aby pouczył członka grupy: @dziadu11 o odpowiednim zachowaniu w grze i szacunku do innych graczy, którzy są tu z nami po to, aby się zreleksować, a nie stresować nieodpowiednim zachowaniem towarzyszy gry. Nasze forum nie służy do załatwiania takich spraw.
-
Zaczęliśmy i my w lidze nr 7.
Pierwszym liderem został @Mati-Colchoner z Polish Legends, który rozgromił w meczu u siebie @Docencik z Polish Warriors.
-
@__tommyshelby__
Ja również pozdrawiam. Niezły ananas z tego waszego gracza . Dobra sześćdziesiona . Jakoś mnie to nie dziwi. Na kolegów z grupy tez donosi? Pewnie tak bo dzisiejsza młodzież nie ma zasad. Co do zaistniałej rozmowy to sie nie wypowiadam bo to nie sprawa forum. Rozmowa była między mną a nim i nie zamierzam komentować waszych opini. -
Porozmawiałem z Dziadu11 taka sytuacja już nie będzie miała miejsca. Jeśli regulamin przewiduje jakieś sankcje za taki wybryk przyjmiemy je oczywiście.
@__TommyShelby__ jeśli twój gracz poczuł się bardzo jakoś urazony zapraszam do rozmowy na priv.
Jeszcze dwie sprawy i kończymy temat. Jeśli coś wiąże się z graczami Sparty jak np wczorajsze wpisy poproszę o bezpośredni kontakt do mnie. Myślę, że sprawę można było wyjaśnić bez zbędnej spiny.
Odniosę się jeszcze do jednej kwesti poruszonej przez @daroo933 oraz @Majkelowich . "kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem" mogę wymienić przynajmniej 20 graczy którzy po otrzymaniu ode mnie wiadomości z podziękowaniem za mecz piszą wiadomości zwrotne typu "miałeś farta, nie ustawiłem się, jesteś tak słaby ze bez ustawiania w rewanzu. Cie pokonam, co owa grupa widzi że bierze takich słabych graczy itp itp itp." i też są niecencuralne słowa używane. Dla mnie mogę wygrywać przez nie ustawienie się gracza czy cokolwiek innego. Jakbym miał wstawiać za każdym razem taka wiadomość na forum to potrzebny był by mi topic osobny żeby nie było nie akceptuje tego zachowania Dziadu11 więcej taka sytuacja nie będzie miała miejsca ale też każdy niech spojrzy (nie mówię tutaj do wszystkich bo są normalni gracze którzy doceniają umiejętności) na siebie. Na tym zakończymy temat jeśli @__TommyShelby__ chce wyjaśnić sprawę zapraszam na priv. -
@ochroniarz_123 Takie zachowanie nie miało miejsca po raz pierwszy więc... nie jestem w pełni przekonany czy faktycznie można liczyć że takie zachowanie nie będzie już miało miejsca. Skoro nie umie grać w turniejach to może powinien od nich odpocząć na jakiś czas... Dodatkowo wypowiedzią sprzed 3 godzin pokazał że niczego nie żałuje.
-
Rozmawiałem z Dziadu11 i więcej takich sytuacji w turnieju nie będzie. Jeśli się jakaś zdarzy poproszę o kontakt bezpośrednio do mnie a nie o wstawianie bez sensu rozmów prywatnych na forum. Jak @Dovco_HandF powiedzial jest też formularz adminów gdzie też to można zgłosić. Co do spiny między graczem tej grupy i Dziadu11 zostawcie sprawę do wyjaśnienia im. Forum tym bardziej topic turniejowy od tego nie jest. A wracając twoim tokiem rozumowania uwierz mi ze gdyby tak było to połowa grup musiała by dać odpocząć swoim zawodnikiem. Głupi przykład ostatnio nawet jeden z graczy pisał od was do mnie ze głupi to ma szczęście po meczu po czym stwierdził żebym się nie uważał za Bóg wie kogo jak mu podziękowałem poleciałem do ciebie na skargę?? Wstawiłem coś na forum?? Ludzie jesteśmy dorośli. Jeden napisał przysłowiowe "a" drugi od razu mógł to zgłosić liderowi a nie odpisywać Dziadu11 poniosło rozmawiałem z nim, sytuacji takie już się nie pojawią ze strony graczy Sparty. A ich konflikt zostawmy im do wyjaśnienia.
Aha jeszcze jedno. Co do odpoczynku gracza a czy B od turnieju jest lider danej grupy i Kapitanowie i to oni decydują czy zawodnik A wystąpi czy nie zrobił się straszny spam zakończymy ten temat na tej wypowiedzi. -
Panowie znowu jakieś niepotrzebne spiny ...
Grajcie na luzie ...
To tylko zabawa, gra...
A wy się zachowujecie jak to byłyby przynajmniej wyścigi o nagrodę w postaci zielonego banana.
Zluzujcie... I życzę powodzenia wszystkim uczestnikom -
Popieram w 100 procentach
-
@ochroniarz_123 jeżeli porównujesz stwierdzenie że głupi ma szczęście a cytuję ,,koń cię spłodził pizdo jesteś kurwo zwykłym zerem" to ja Ci dziękuję bardzo, więcej nie potrzebuję A co do tego że to tylko zabawa to ja się zgadzam w 100% także ale właśnie Dziadu chyba o tym zapomniał. Na tym skończę moje wywody.
-
Ja to napisałem dosyć delikatnie żeby bana nie dostać ale uwierz mi ze jakbym ci pokazał wiadomości z tych rozmów wiedziałabyś o co chodzi i zmieniłbyś zdanie. Ale ja to zlewam zaczepki graczy w moja stronę To co zacytowałeś było po cytuje "japa koniu" gdzie chłopaki rzucali epitetami w swoją stronę oby dwoje
-
@majkelowich dokładnie tak…grupa naprawdę fajna i szanuje mocno ale takie zachowania musza tępić
-
LIGA 1 - 2/30
-
Za nami 2 kolejka. Na czele bez zmian @Mati-Colchoner z Polish Legends. Bez porażek razem z nim z 6 punktami są także: Benio-Team z Polish Valhalla, @Przemo97 z Academy Polish Eagles oraz @Marcin-kolasa z Polska Akademia Menadżerów. Brawo wy .