☆☆MISTRZOSTWA POLSKI GRUP (MPG) 2022☆☆
-
LIGA 1 - 2/30
-
Za nami 2 kolejka. Na czele bez zmian @Mati-Colchoner z Polish Legends. Bez porażek razem z nim z 6 punktami są także: Benio-Team z Polish Valhalla, @Przemo97 z Academy Polish Eagles oraz @Marcin-kolasa z Polska Akademia Menadżerów. Brawo wy .
-
Liga 3 - 2/30
-
Wczoraj sensacyjnie Polska zremisowała na wyjeździe z faworyzowaną Holandią w LN, prowadząc nawet już 2:0, a u nas odbyła się ciekawa 3 kolejka. Na czele samotny, biały wilk z PL: @Mati-Colchoner, bez straty punktu oraz bez straty bramki.
-
LIGA 1 - 3,4/30
-
@__tommyshelby__ no nie ładnie.
-
Gracz @xFilipSonx opuścił ligę 5.
-
Wyniki i tabelę ligi nr 7 wrzucę wieczorem, po pracy. Nadal prowadzi @Mati-Colchoner bez straty bramki i choćby punktu .
-
@troczek13 żeby tylko ligę... Ehhh szkoda gadać.... Rozmawiałem z @Mati-Colchoner ... Mogę zastąpić xfilipsonx... Podeślij proszę zaproszenie.
-
Liga 3 - 3,4/30
-
No i jak powiedziałem, tak zrobiłem. Podsumowanie wczorajszych meczów z tabelą. Zauważcie, że połowa meczów to bezbramkowe remisy. Liga jest szalenie płaska, poza jednym gagtkiem, który wysforował się niczym rakieta do przodu: @Mati-Colchoner oczywiście .
-
LIGA 1 - 5/30
-
Liga 4 kolejka 4
-
Liga 2 - kolejki 1-4
-
Liga nr7 i po pięciu meczach już tylko dwóch menadżerów pozostaje bez goryczy porażki w lidze: ja, nie chwaląc się i co kolejkę wspominamy @Mati-Colchoner. Ale ja mam same remisy (niesamowita seria od początku ligi), a Mati ma same zwycięstwa i nadal nie stracił bramki!
-
@dovco_handf tabela wskazuje, że u Was w lidze nie przegrał jeszcze także @devla68 Więc zostało Was Troje xd
-
@łowkiet-łukasz Dzięki za sprostowanie, uleciał mi w tym pośpiechu przed pracą. Przepraszam, jest nas trzech bez porażki w lidze, ale za chwilę mój mecz z @Mati-Colchoner więc jeśli nie będzie u mnie szóstego remisu z rzędu to nie będzie nas troje .