OSM Taktikleri
-
@Guerlain1903 Aynı taktik ile karşılık ?
-
@Bilocan-Bingul tebrikler :clap_tone1:
-
@Guerlain1903 4-3-3B kk kullan sende şans işi biraz da. evindeyse maç yenersin deplasmandaysa o yener. ilk 11 değerlerin yüksekse deplasmanda da yenersin
-
@esaret333 Hem en tecrübeli olsun, hemde gücü en yüksek oyuncun kaptan olsun...Forvet, kale, defans olması etki etmeyecektir...Reel de de genelde en tecrübeli arkadaşlardan birilerine kaptanlık verilir. Örneğin; Fb kalecisi Volkan gibi...Gs oyuncusu Sneijder gibi...
-
@esaret333 Evet yaş bakımından.
-
@esaret333 Zannetmiyorum...Kaptan yaptığın oyuncu forvetse daha fazla gol atar diyemeyiz.Kaleciyse daha az gol yer diyemeyiz...
-
@esaret333 Ne demek abim
-
@esaret333 Taktikten de anlamam diyebilirim
şaka, şaka...541 bende pek oynamiyorum...Ama kgv-kontra atak oynanabilir...
-
@esaret333 Valla bunları oyun motoruna sormamız gerekiyorki daha net cevaplar alabilelim. ..
Ama kgv de genelde orta saha oyuncuların daha çok gol atar...
-
@esaret333 Bekler ileri-geri yani beklerinde hücuma çıkmasına işaret eder...Hücuma yardım edip, tekrar mevkisine dönecek bu arkadaş...Adam adama ise rakibin hangi taktiği kullanıyorsa sende ona göre bi savunma biçimi seç. Onun adam adamasina falan takılma. Mesela kk oynuyorsa alan savunması yap...Kgv yada pas oynuyorsa adam adama yap...
-
@specialonemg 4-5-1 senden güçlü takımlar üzerinde çok işine yarar. Veya 5-4-1 ile de oynayabilirsin çok çok güçlüyse
-
@specialonemg hocam birde merak ettiğim nasıl osmanlıspora böyle kadro yaptın? Ucuza alıp pahalıya satarak yapmaya çalışıyorum ama ben ucuz oyuncudan kastınız ne anlamıyorum.
-
@babuşthekıro Bilgisayar alır zaten genelde oyuncuları yani sistem alır. Liginizdeki menajerler 2,5 katından çok tercih etmeyebilir oyuncularınızı.
Değeri 10M olan oyuncuyu listeden 14-15M ye alıp veya kaşiften daha ucuza alarak 2,5 katından 25M ye satabilirsiniz. Bunu tüm transferlerinizde uygularsanız tabiki kadronuz çok rahat gelişir
-
@babuşthekıro Ben ne dedim
451 demedim mi
-
@mrtgll33 merhabalar hocam uzun süre sonra yeniden başladım oyuna baya bi yenilik olmuş taktiksel açıdan ne gibi yenilikler geldi acaba? Bir diğer sorum da şu küçük takımlarla nasıl şampiyon olunur acaba mantığı nedir?
-
87 lik nasri yerine 90 lık viettoyu koysam daha mı iyi iş yapar 4-3-3 bnin kanadında ? Nasri kanat vietto santrafor oyuncusu ama oyunda bu farkediyor mu ? Önemli olan hücumdaki puan değeri midir ?Teşekkürler