OSM Taktikleri
-
@mrtgll33 Tamam anladım. Ek olarak oyuncuları geliştirirken 1 tanesine mi yükleneyim yoksa her gün 1 tane basarak 3 4 kişiyi mi geliştireyim?
Birde oyuncu satarken düşük paraları sona fülleyip koyuyorum alırlar diye doğru mu sence?
Simdiden Sağol cevap icin admin bey -
Eşit güçlerde iki takım biri 433 b kk oynuyor ne çıkılmalı karşısına
-
@AtillaTurker 2,5 katından satman en yararlısı yani doğru yapıyorsun Bi oyuncuya yüklenme, o oyuncu yoruldu mu kart yedimi napıcaksın ? Herkes Sabri ama bi tane messi var gibi olacak takım herkese eşit geliştirme
-
@Guerlain1903 Aynı taktik ile karşılık ?
-
@Bilocan-Bingul tebrikler :clap_tone1:
-
@Guerlain1903 4-3-3B kk kullan sende şans işi biraz da. evindeyse maç yenersin deplasmandaysa o yener. ilk 11 değerlerin yüksekse deplasmanda da yenersin
-
-
@esaret333 Hem en tecrübeli olsun, hemde gücü en yüksek oyuncun kaptan olsun...Forvet, kale, defans olması etki etmeyecektir...Reel de de genelde en tecrübeli arkadaşlardan birilerine kaptanlık verilir. Örneğin; Fb kalecisi Volkan gibi...Gs oyuncusu Sneijder gibi...
-
@GS_METECAN tecrübeli derken yaş bakımından mı
-
@esaret333 Evet yaş bakımından.
-
@GS_METECAN kaleci seçince daha az gol yer miyim mesela ?
-
@esaret333 Zannetmiyorum...Kaptan yaptığın oyuncu forvetse daha fazla gol atar diyemeyiz.Kaleciyse daha az gol yer diyemeyiz...
-
@GS_METECAN Sağ olasın ilgilendiğin için çok teşekkür ederim kardeşim
-
@esaret333 Ne demek abim
-
@GS_METECAN belki sormaktan canını sıkıyorumdur ama daha 5-4-1 le hiç takım yenemedim 5-4-1 dizilişinin taktiği nedir mesela
-
@esaret333 Taktikten de anlamam diyebilirim şaka, şaka...541 bende pek oynamiyorum...Ama kgv-kontra atak oynanabilir...
-
@GS_METECAN hah kgv dedin ya mesela 4-5-1 veya 4-2-3-1 3-5-2 kgv oynadığımda forvetim hiç gol atamıyo hep ortasaha atıyo ayrıca taktikler bölümüne girdiğimde oyun stili kgv seçince orta sahadan rakip yara sahasına kadar toplar var ve sonra ok işaretleri var mesela bu oyun anlayışında şutları nerden çekiyolar forvete hiç mi pas atmıyolar ben daha hiç bu taktiği oynayıpta forvetin attığını görmedim ben ayarlayınca çok nadir . bi açıklasan eğer biliyorsan
-
@esaret333 Valla bunları oyun motoruna sormamız gerekiyorki daha net cevaplar alabilelim. ..
Ama kgv de genelde orta saha oyuncuların daha çok gol atar...
-
@GS_METECAN başka bir soru sorayım rakibimiz adam adama yapınca biz ne yapmalıyız ,bir de mesela 3-4-3 a falan oynuyoruz ya kanatları kullan diyip vs. e peki kanatları kullan diyince ortadaki adamlarada pas atıyolar mı