Sugestie, aby udoskonalić OSM...
-
@dooshek said in POLSKI RANKING GRUP :
@dovco_handf ja bym zrobił tak,aby niemożliwe było zmienić taktykę w czasie trwania meczu.. jednak podejrzewam że będzie duży głos sprzeciwu.
-
@dino-ligenza said in POLSKI RANKING GRUP :
Jakbym poszedł krok dalej od Tomka, popieram zablokowanie „ustawek” w trakcie meczu i dodałbym taktykę na drugie 45 min, np. zaczynam mecz 433, a w drugiej połowie przechodzę na 523. Wprowadziłbym też zmianę w przypadku czerwonej kartki.
-
@seba191995 said in POLSKI RANKING GRUP :
@dooshek to już powinno być od dawna, rusza mecz wyskakuje "mecz trwa" i koniec możliwości ustawiania do wyników.
-
Popieram możliwość wprowadzenia zmiany taktyki na drugą połowę, oraz wprowadzenie sugestii zmian (jeśli zmieniamy taktykę zazwyczaj musimy wymienić graczy), a najfajniejszą moim zdaniem zmianą byłaby możliwość zapisania ustawień meczowych
-
Wiem że tak już dość czasu minęło od ostatniego posta na tym wątku ale wpadło mi do głowy, może to jest dobry pomysł, może nie, inni uznają, ale żeby pokazywało w grze czy ktoś jest aktywny czy nie. Wtedy byłoby widać np. czy ktoś nie odpowiada bo go nie ma w grze czy z innego powodu
-
@łuksal Niby widać na profilu menadżera oraz w tabeli menadżerów ostatnie zalogowanie, ale to nie znaczy, że cały czas jest zalogowany, prawda?
-
@dovco_handf no właśnie o to chodzi
-
@łuksal Dobry pomysł, Łukaszu .
-
Twórcy bardzo się starają aby ulepszać grę xD
-
@damian_skinek A ja nie mam takiej możliwości... O co tu chodzi?
-
@jasiuk88 Nie wiem, to już druga taka paczka w ostatnim czasie...
-
@damian_skinek ja się jeszcze nie spotkałem. I możesz jej użyć na koncie w MPG?
-
@jasiuk88 Poprzednia paczka wyglądała tak i była do kupienia 15 lipca.
Podobno owe paczki działają na wszystkich slotach od poniedziałku do piątku. Przy każdej paczce jest podany termin jej działania. Nie kupuję tego typu dodatków, więc nie jestem w stanie potwierdzić czy działają tak, jak zostało to opisane.
-
@damian_skinek ja nie miałem ani razu takiej paczki możliwej... nie rozumiem jak to działa i czemu część osób ma takie benefity a inni nie mają...
-
@jasiuk88 Ja również tej "niecodzienej paczki" nie widziałem ani razu w ofercie. Natomiast pewne jest, że wynika ona z błędu, moim zdaniem.
-
@dovco_handf narazie nie było oficjalnego komentarza adminów na forum
-
@jasiuk88 Rozumiem twój gniew, wzburzenie czy zaskoczenie, ale tak po prawdzie to co tu komentować? Kupujesz ten pakiet i masz opcję zwiększenia sprzedaży z 4 do 6 zawodników dla amatorów transferowego szaleństwa przez tydzień.
@damian_skinek said in Promotions/Campaigns:
That's a joke?
Taka promocja jakich wiele. Można z niej korzystać lub nie, jak ze zgrupowaniami, których jest 6 też od dawna. Jedni korzystają, a inni nie. W turniejach wystarczy dać zakaz na więcej niż 4 jednocześnie na TL-u i można grać dalej. Trzeba pamiętać, że tu miliony grają, w większości poza grupami, indywidualnie. Gracze zrzeszeni w grupach to niecałe 10% wszystkich graczy - nigdzie nie ma tak, żeby mniejszość, choćby nie wiem jak aktywna, decydowała o tym co ma być, a co ma nie być w grze dostępne .
-
@dovco_handf said in Sugestie, aby udoskonalić OSM...:
W turniejach wystarczy dać zakaz na więcej niż 4 jednocześnie na TL-u i można grać dalej.
Oczywiście można i jest to do wykrycia. Ale spójrz na poprzednią paczkę, czyli szybsze treningi. Taka paczka jest już bardzo trudna do wykrycia. Więc jednak jest ryzyko, że ktoś ułatwi sobie rozgrywkę kupując tego typu bonusy. Ja jestem zdania, że powinni dodać opcję wyłączenia dodatków/eventów przy tworzeniu ligi, a były już takie prośby do adminów.
-
@damian_skinek said in Sugestie, aby udoskonalić OSM...:
Ja jestem zdania, że powinni dodać opcję wyłączenia dodatków/eventów przy tworzeniu ligi, a były już takie prośby do adminów.
Popieram cię w 100%, ale też rozumiem ich działania. Z innej beczki, czy ty obciąłbyś swoje dochody powiedzmy miesięczne o 10% z tytułu dochodów, bo komuś z twoich sąsiadów coś się nie podoba w stylu wykonywanej przez ciebbie pracy? Dla nas to jest tylko gra, ale dla dużej grupy osób są to środki pozyskiwane na życie i dlasze funkcjonowanie gry.