☆☆MISTRZOSTWA POLSKI GRUP (MPG) 2022☆☆
-
LIGA 1 - 29/30
-
MPG Runda 2
Grupa 7
Kolejka 29U nas w lidze juz wszystko jasne. Jako ze solidarnie lider i vice lider przegrali w tej kolejce to zwyciezca ligi zostanie reprezentant kraju: Xin Li z Polish Legends, na drugim miejscu bedzie jasiuk88 z Polish Valhalla a na najnizszym stopniu podium Sebastian Corby z preznie rozwijajacej sie grupy Polish Patriots!
-
@majkelowich jakieś kody na 7-0 w tej rundzie mieliście?
-
@dooshek zobacz jakie kody wyhaczył dzisiaj @trzeciabaza
13-1
takiego wyniku jeszcze nie widziałem -
LIGA 1 - 30/30
-
Liga 4 29/30
Przed ostatnią kolejką znamy już zwycięzcę oraz obsadę podium.
Jutro może się zmienić ewentualnie kolejność na miejscu 2 i 3.
-
@majkelowich ja myślę że wynik idealnie odzwierciedla występ @trzeciabaza na tych MPG.
-
@maniek_56
Wyglada na to że we 2 rundach rozłożył konkurencję na łopatki. Kapitalny występ i dyspozycja tego Pana .
@trzeciabaza wielkie brawa za twoj wklad dla ekipy i performance -
MPG Runda 2
Grupa 7
Kolejka 29Zakonczylismy zmgania w grupa numer 7.
Zwyciezca ligi zostaje @Xin-Li. Ja pomimo ze zdobylem wiecej punktow niz w rundzie numer 1 musialem zadowolic sie 2gim miejsce. W wiekszosci grup 71 pkt dalo by zwyciestwo w lidze lecz tutaj byla zacieta rywalizacja niczym Man City z Liverpoolem w zeszlym sezonie PL (tutaj zadecydowal 1 pkt). Na 3cim miejscu @Sebastian Corby z strata 5 pkt do 2go miejsca.
Gratulacje dla wszystkich za swietna walke do konca!
A teraz garstka ciekawostek:- Najwiecej bramek zdobytych - jasiuk88 - 75;
- Najmniej bramek straconych - @Domin97ik - 13;
- Najwiecej zwyciestw - @Xin-Li - 23;
- Najmniej porazek- jasiuk88 - 3;
- Najwiecej remisow - @Ganelon-Gagu - 9;
- Krol strzelcow - Martínez - Defensa y Justicia - 15 bramek;
- Najwiecej asyst- Saka - Defensa y Justicia - 11 asyst;
- Najdluzsza seria zwyciestw - @9999arek9999arek - 8 zwyciestw z rzedu;
- Najdluzsza seria bez porazki - jasiuk88 - 14 kolejek;
-
Krótkie podsumowanie Ligi 4:
Maniek_56 PLP
zkrystian. AMP
pawel02121 PLSNajwiększe wartości kadry:
Miejsce w tabeli/cel:
Dziękuję wszystkim za świetną rywalizację i walkę do końca sezonu
-
Witam Was Ponownie,
Dostąpił Mnie zaszczyt podsumowania zmagań w Mistrzostwach Polski Grup.
zajmują i zarazem bronią tytuł MPG - Polish Legends.
zajmują debiutanci Polish Patriots
Husarya_PL taka nagroda pocieszenia na koniec. Powodzenia pod inną banderąWielkie brawa dla triumfatorów i wszystkich uczestników MPG
Warto dodać że walka o trwała do samego końca, ba nawet do ostatniej kolejki. Grupy Polskiej Akademii Menadżerów (4.miejsce) i Akademia Menadżerów PL (5.miejsce) wraz z Husarya_PL dzieli na koniec jedynie 102 pkt.
Kolejne miejsca przypadają Lions of Poland (6.miejsce).
Ze sporą stratą do Lwów, zakończyli zmagania gracze Polish Eagles (7.miejsce). Na 8.miejscu ostatnia drużyna co przekroczyła zdobycz 2000 pkt. Polish Valhalla.9.miejsce przypada akademii naszych mistrzów, Polish Legends Academy. 10. Debiutanci Polish Stars, kolejne czyli 11.miejsce to kolejny debiut w MPG PeakyBlinders PL.
Na kolejnych dwóch miejscach są Polish Warriors (12.miejsce) i Polish Sparta (13. miejsce). Pierwsza jak i druga drużna niestety są chyba w słabszej formie bo zawiedli, stać ich na więcej, zobaczymy jak pokażą się w kolejnych turniejach.
I na koniec trzy akademie 14. miejsce przypada Academy Polish Warriors, 15. miejsce Academy Polish Eagles i ostatnie 16.miejsce Young Polish Stars.
Natomiast w rywalizacji akademii triumfatorami są zawodnicy Akademii Menadżerów PL którzy zmiażdżyli konkurencję w tej rywalizacji. Na drugim stopniu podium są gracze Polish Legends Academy z olbrzymią przewagą nad pozostałymi w stawce. I ostatnie miejsce na pudle dla Academy Polish Warriors.
4.miejsce Academy Polish Eagles i 5.miejsce Young Polish Stars
Dzięki Wam za rywalizację i do usłyszenia w 2023.
Czy Polish Legends obronią tytuł?
Co za "potwora" stworzy fuzja Polish Patriots i Husarya_PL?
Na pewno PAM i AMP tanio skóry nie sprzedadzą, a Polish Warriors i Polish Sparta będą chcieli się pokazać z lepszej strony w tych zmaganiach. -
Dziękuję wszystkim za super turniej. Gratuluję zwycięzcom PL byliście nie do zatrzymania ale w przyszłym roku nie będziecie mieć tak łatwo już bo jak napisał Tomek tworzy się "potwór".
Dla Husarya był to ostatni turniej mimo wielu problemów kadrowych daliśmy radę i zajęliśmy wysokie trzecie miejsce dla nas to wygrana. Dziękuję moim chłopakom z grupy za wsparcie i za to, że byliście ze mną do końca. Zaczynamy dziś nowa drogę która mam nadzieję przyniesie nam wiele sukcesów. Dedykuję tą wygrana naszemu zmarłemu kapitanowi Sniki26 wiem, że trzymałeś za nas kciuki i zawsze będziesz blisko nas. Do zobaczenia w przyszłym roku -
W imieniu Polish Patriots dziękujemy za organizację oraz możliwość konkurowania z najlepszymi Polskimi ekipami.
Naszym nieśmiałym celem była walka o podium tym samym drugie miejsce uważamy za duży sukces.
Debiut mamy za sobą i mamy nadzieję że w przyszłym roku wrócimy jeszcze silniejsi, tym bardziej że już w powiększonym, jeszcze silniejszym składzie.
Dziękujemy organizatorom oraz osobą odpowiedzialnym za statystyki.
Do zobaczenia w następnych turniejach -
@dooshek Świetne podsumowanie
My dopiero wstajemy z kolan wakacje to był dla nas czas na rekrutację nowych nabytków, jak i stabilizację i wdrażanie do grupy. Nie mogliśmy dopuścić, aby tak legendarna grupa, jak Polska Sparta upadła:) myślę, że w następnych turniejach, jak i kolejnej edycji mpg wypadniemy zdecydowanie lepiej. Gratulacje dla zwycięzców i pozostałych ekip za świetny poziom rozgrywek i walkę do samego końca -
Wspaniały turniej, jak co roku. MPG to święto polskiego OSM. Jedne grupy trzymają formę, inne są w dołku, jeszcze inne zwyżkują - wszystko jest płynne i zmienne poza jednym - wszyscy grają i walczą, a na koniec i tak Polish Legends wygrywają .
-
Wiem że to Mistrzostwa Polski Grup...
Jednak jak żyć bez statystyk indywidualnychStworzyłem na koniec nową kategorię. ToP Team MPG.
Wszystkim którzy znaleźli się w tej drużynie składam największe gratulację.. Jesteście ZAJEBIŚCI ... !!!
Kosmos Wyniki.@trzeciabaza @Wojtyn84 @tristan1982 @Xin-Li i @Wodzu1902 od was można pobierać lekcję jak budować składy
@Domin97ik @konix1982 @trzeciabaza @devla68 wasza czwórka miała żelazną obronę
Najwięcej punktów w lidze zdobyli: @MariuszKill @devla68 @Xin-Li @Wodzu1902 i @jasiuk88 ... Ci to mają sprawdzone taksy
Największe "awanse" i "spadki" w stosunku do założonego celu: @maniek_56 z celem 13 wygrał ligę. Warto zaznaczyć że jako jedynemu mu się to udało. Brawo stary byku dla Ciebie @zkrystian i @gorkins z celem 13, dojechali do drugiego miejsca w lidze, chapeau bas dla was. O tym co się nie powiodło nie piszemy Po co ich dobijać
Kartki w żółtych królują PAM i AMP... @Dovco_HandF przestań im puszczać mecze z Axelem Witslem
@mati131296 król kartek 66 żółtych i 6 czerwonych. Mati my gramy w piłkę ,a nie sankami w ludzi wjeżdżamyNo i Fairplay... @Regiooo i @kot-222 bez kartek jak wy to zrobiliście... ???
-
@daroo933 to się chwali jak ekipa do samego końca jest za twórca grupy i pamięta kto ich znalazł i połączył . Brawo Husarya czapki z głów. Sniki mega ziomek
-
@dooshek Mistrzowskie podsumowanie .
-
@dovco_handf jak zwykle miło poczytać lekturę od @Dooshek
-
@maniek_56 to prawda , zrobil bardzo dobra robote