Yetersiz ingilizce
-
Bugüne kadar oyuna 500₺ harcamış biri olarak kendimi enayi gibi hissediyorum. Ayrıca bu adamlar tükenmedikçe oyuna yatırım yapan insanlar da oyundan uzaklaşacaktır. Neyse bana buradan yardım edecek birisi olabilir mi yada bana ingilizce çeviri için yardım edecek biri var mı?
-
Bugüne kadar oyuna 500₺ harcamış biri olarak kendimi enayi gibi hissediyorum. Ayrıca bu adamlar tükenmedikçe oyuna yatırım yapan insanlar da oyundan uzaklaşacaktır. Neyse bana buradan yardım edecek birisi olabilir mi yada bana ingilizce çeviri için yardım edecek biri var mı?
@onur__burak translate e yaz ingilizce çevirisini kopyala yapıştır
-
@onur__burak translate e yaz ingilizce çevirisini kopyala yapıştır
@y_yigit bana mail geldi yetkililerden ama hala bir şey yok adam hala kendine para aktarıyor. Asla bir daha bu oyuna para yüklemem. Paramız boşa gidiyor. Ben gerçek para harcıyorum coinslerle transfer yapıyorum adam 2 takımdan kendine ucuza adam verip karşıya gereksiz oyuncularını en pahalıdan vermeye devam ediyor şu an bile. Adamlar göz göre göre hile yapıyor biz yok ingilizce yaz yok doğru yere gönder doğru bilgileri gir. Kardeşim aleni hile var ne zaman engelleyeceksiniz lig bitince mi?
-
2 tane mail attım hala bir müdahale yok yazıklar olsun cidden verdiğim para haram olsun
-
sonunda başardım arkadaşlar 3. mail den sonra adamı nihayet attılar ligden ama verdikleri ceza 14 gün komik neyse kapatılabilir konu
-
sonunda başardım arkadaşlar 3. mail den sonra adamı nihayet attılar ligden ama verdikleri ceza 14 gün komik neyse kapatılabilir konu
@onur__burak Merhaba,
Oyuna herkes kendi iradesiyle para yatırabilir.
Oyunun global dil üzerinden devam ettiğini zaten belirtilmiştir.
İyi oyunlar.
-
M mrtgll33 locked this topic on