🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆Puchar Polski Grup, 2 edycja (2022)🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
-
Skład Lions of Poland z uwzględnionymi zmianami:
radzio133
Kondi92
Nawałka_57
Mateucho90
Bonuserta
LordPawel
PlaymakerPL
kot 222
Arkadiusz Ostrowski 79
Zbyysiu v2 (c) (PM) -
Skład Polish Eagles :
Maestro292
Tomcioo81
Prezes Kukito
kajman27
Damiś27 (C)
gabkazmc
Rhett1
ToomAnyWays (PM)
PolishHero
9999arek9999arekZmina: @kajman27 w miejsce @kordianek98
-
Puchar Polski Grup 2022
2 kolejka fazy grupowej Polish Legends vs Lions of Poland
Skład Polish Legends
@borynos
@Damian_Skinek
@Everlast933
@konix1982
@krupski_96
@Kuba1523
@menager-123_0
@qwerty_03
@pb1984 PM
@Xin-Lizmiany:
za @10Ryba10 @gorkins john-adams_2 @tristan1982 @Wodzu1902
wchodzą @konix1982 @qwerty_03 @borynos @Everlast933 @Damian_Skinek -
2 kolejka, skład Polish Patriots po zmianach:
@maniek_56 ️
@grzechu111
@devla68
@Pawel-Wis
@arti154
@Łowkiet-Łukasz (PM)
@daroo933
@trzeciabaza
@slimandren
@sebastian-corby -
Skład APW na 2 kolejkę:
@Łukasz Grzywiński
@Krolikos
@KcAndzia
@ Paweł Soprych
@Abdulkebabb
@wawrusiewicz1
@rozmaryn74
@łukasz-wierzbowski
@mateusz-lewandowski_4
@huzar-shakir (PM)(C) -
@zbyysiu-v2 prosiłbym o informacje dotyczące osób grających od was z grupy w bitwie gdzie zakładam lige
-
Ja również próbuje się bezskutecznie skontaktować zarówno z kapitanem Polish Eagles - @Damiś27 jak i kapitanem akademii Polish Eagles - @ToomAnyWays który jest jednak w składzie głównej grupy
-
@maniek_56
To są Nasze 2 składy na bitwę od Polish Eagles:1 skład:
Maestro292 cel 1
Tomcioo81 cel 3
Prezes Kukito cel 5
Kajman27 cel 7
Damiś27 cel 9 (C)2 skład:
gabkazmc cel 1
Rhett1 cel 3
ToomAnyWays cel 5 (PM)
PolishHero cel 7
9999arek9999arek cel 9Academy Polish Eagles nie startuje dalej.
Mam nadzieje, że pomogłem -
Akademia Polish Eagles powinna zostać banicję na kolejne turnieje. Najpierw się zapisują a potem nie mają składu. Szkoda bo wolałbym wygrać w uczciwej walce aniżeli łatwy walkower. Pozdrawiam
-
Instrukcja zakładania ligi: dla Moderatorów Lig, grających drużyną Niebieskich.
Wybieramy ligę "Bitwa Towarzyska (liga 10 zespołowa)
https://pl.onlinesoccermanager.com/LeagueTypes/League/1603Zmieniamy nazwę ligi
PPG'22: PL vs LoP; PSp vs PSt
PPG'22: PAM vs PLA; PLV vs PB
PPG'22: PP vs APE; AMP vs APW
PPG'22: PE vs APS; PW vs APPNastępnie przechodzimy do ustawień (koło zębate).
Ustawiamy funkcje w następujący sposób:
Sprawdzamy wszystkie ustawienia.
Wybieramy klub zgodnie z przydziałem w grupie
Wysyłamy zaproszenia osobom przydzielonym z naszej grupy oraz wg wykazu rywali podanych przez kapitana rywali!Zakładanie ligi bitewnej:
• Data: 17/10/2022
• Czas: 19.00 – 24.00 - czasu polskiego
• Serwery: WszystkiePOWODZENIA WSZYSTKIM
-
Obie ligi bitwy PPG'22: PAM vs PLA utworzone. Zaproszenia rozesłane.
-
Informacja na temat bitwy PLV vs PB
Szefowie tych grup ustalili, że jeśli PB nie poda składów do 22:00, to start bitwy zostaje przełożony na jutro.
(wtorek 18.10.22)
-
@polishhero a czy naprawdę nie można było oficjalnie ogłosić że akademia nie startuje?
Czekamy ze slotami ponad tydzień aby w dzień zakładania lig się dowiedzieć że nasz rywal nie zagra... Zero szacunku wobec rywali. Najlepsze jest to że pisałem na priv już kilka dni temu czy mecz się odbędzie, bez odpowiedzi. Żenujące podejście. -
@maniek_56
To nie są do mnie pytania, skład PE dzisiaj podałem z własnej woli, bo nie chce znów odrabiać -15. Nie jestem (C), czy PM.
Co do akademii nie chcę zabierać głosu, ale pomyślałem, że wypada jak wspomnę. -
Komunikat Organizatora
Wpłynęła do nas oficjalna skarga na gracza z grupy PeakyBlinders PL. Po rozpatrzeniu sprawy postanowiliśmy nie karać całej grupy, lecz udzielić indywidualnej kary.
Kara indywidualna dotyczy grinson z Grupy PeakyBlinders PL - zakaz gry we wszystkich turniejach organizowanych przez Polski Personel OSM na okres jednego roku, od XI 2022 do XI 2023 włącznie za niecenzurane obelgi na czacie gry w stosunku do gracza @Pablo-Esteban-Buffalo z Polish Legends Academy za to, że ten rozegrał z nim niedozwolony sparing. Od karania uczestników jest tylko i wyłącznie Organizator turnieju. Żadnemu z uczestników nie wolno obrażać innego gracza pod żadnym pozorem. Takiego zachowania nie tolerujemy. Sprawa zgłoszona też jest do rozpatrzenia adminom gry wraz ze zrzutami zdjęć z wulgarnej tyrady.
@language-pl -
@polishhero wybacz, źle skierowałem odpowiedź. Ale i tak dzięki że chociaż ty wyjaśniłes na czym stoimy.
-
@maniek_56 nie tylko wy macie taka sytuację... slot wolny się trzyma tydzień aby dowiedzieć się że nie gramy jednak...
-
@language-pl Panowie Szefowie/Kapitanowie!!!
Polish Legends - @Mati-Colchoner
Polish Patriots - @maniek_56
Polska Akademia Menadżerów - @Majkelowich
Polish Eagles - @Damiś27
Akademia Menadżerów PL - @ŁukSal
Polish Sparta - @Ochroniarz_123
Polish Warriors - @Docencik
Polish Valhalla - @troczek13
Lions of Poland - @Zbyysiu-v2
Polish Legends Academy - @Ochowiak
Academy Polish Eagles - @ToomAnyWays
Academy Polish Warriors - @łukasz-wierzbowski
Academy Polish Sparta - @Przemo26
Polish Stars - @pawel02121
Peaky Bliders - TommyShelby
Akademia Polish Patriots @xSilverGhostOd 2 rundy PPG chcielibyśmy pilotażowo wprowadzić pewne udogodnienie - udogodnienie zarówno dla organizatorów, którzy w łatwiejszy i bardziej przejrzysty sposób będą mogli zbierać wyniki zmagań, jak i dla samych ekip, które będą mogły bardzo łatwo śledzić bieżącą sytuację w bitwie i jej wynik.
Chcielibyśmy udostępnić Wam arkusz napisany w excelu, który po wprowadzeniu odpowiednich danych sam zlicza aktualny wynik starcia między grupami zgodnie z regulaminem PPG'22. Arkusz jest przygotowany w taki sposób, aby nie udało się go "popsuć". Pozwala na wpisywanie jedynie danych dotyczących grup, graczy i ich wyników w tabeli.
Zwracamy się z uprzejmą prośbą, aby na koniec każdej bitwy grupy wrzuciły jej podsumowanie właśnie w takiej formie, jako obrazek - jeśli ktoś chce, może wrzucać częściej, prezentując bieżący stan rozgrywki. Na koniec wystarczy oczywiście, że tylko jedna z rywalizujących ze sobą grup opublikuje wynik - przyjmijmy zasadę, że grupa zwycięska - chyba, że grupy ustalą między sobą inaczej. Arkusz mogą prowadzić, rzecz jasna, obie grupy, aby siebie wzajemnie kontrolować i uniknąć błędów.
Jeśli wskazana formuła po fazie testów się przyjmie, będziemy starali się ją stopniowo wdrażać w kolejnych turniejach opartych o Bitwy towarzyskie.
Dołączam link do pobrania arkusza - w lewym górnym rogu strony wystarczy kliknąć "Pobierz".
Jeśli ktoś chciałby uzyskać logotypy rywali do umieszczenia w arkuszu - służę pomocą. Dzięki uprzejmości @Dino-Ligenza zebrałem w jednym miejscu avatary wszystkich uczestniczących w PPG grup.
-
@language-pl
Polish Valhalla Peaky Bliders walkower (rezygnacja Peaky Blinders z turnieju). Gracze z PLV mają wolne, można sobie coś zagrać przed kolejną rundą.