IMP 2022🙋🏻♂️/Regulamin, dyskusja, wyniki, ciekawostki
-
@dovco_handf nikt nie wymyśla! Rozmowa jeszcze raz rozmowa/dyskusja czynić nas będzie mądrzejszymi. Ja np teraz dzięki wypowiedzią mam troszkę inne spojrzenie na zapis tego regulaminu i nawet się z tym zgodzę by turniej nie wygrał ktoś pieniędzmi z życia, zapis z blokada jakby dobry, ale jest do dyskusji w ciągu dalszym, gdyż w szale transferowym powinno być dozwolone wystawieniu 6 graczy, gdyż każdy ma do tego dostęp, nie musi nikt dokonywać transakcji za własne pieniądze. Aczkolwiek kary tak jak wspomniałem wcześniej powinno być naliczane po turze transferowej.
To jest mój pogląd na daną sytuację, choć mnie nie dotyczy tak jak pisałem wcześniej gram według regulaminu, również powinno mi zależeć by każdy tych punktów nazbierał jak najwięcej, bo jako jedyny w mojej lidze startowałem z bilansem -3 pkt, ale nie w tym rzecz. Awansować to trzeba w czystej rywalizacji. -
Dostałem kolejne zgłoszenie..
-
@dovco_handf tu akurat masz rację bo pamiętam w którymś poprzednim turnieju był lament graczy że jak są bonusy to foworyzuje graczy którzy się loguja parę razy dziennie (zwłaszcza event transferowy). Jako że wyłonić mamy mistrza Polski to budowanie składu i transfery to ważna kwestia więc ja jestem za tym aby obecna formułe utrzymać lub dopuścić wszystkie transfery. Od tego jesy regulamin aby go przeczytać i stosować
-
Grupa A
KOL 7
-
Gracz @huzar-shakir zagrał pomocnikiem (Toranzo) w obronie.
-
@jasiuk88 said in IMP 2022♂️/Regulamin, dyskusja, wyniki, ciekawostki:
Gracz @huzar-shakir zagrał pomocnikiem (Toranzo) w obronie.
@huzar-shakir - 1 punkt do generalnej klasyfikacji na koniec zawodów.
-
Grupa A
kol 8
-
Grupa B
kolejka 5
kolejka6
kolejka 7
Tabela
-
LIGA A - 8/30
-
LIGA B - 7/30
-
LIGA C - 8/30
-
LIGA D - 7/30
-
LIGA E - 8/30
-
Jak ktoś chcę wrzucać wyniki po symulacji to niech wrzuca, jak nie to można spodziewać się wyników po 2 w nocy.
Grupa A
kol 9
-
Grupa B
kolejka 8
tabela
-
LIGA A - 9/30
-
LIGA B - 8/30
-
LIGA C - 9/30