IMP 2022🙋🏻♂️/Regulamin, dyskusja, wyniki, ciekawostki
-
@Cezarro i @Seba191995
Panowie, forum publiczne nie jest miejscem do załatwiania prywatnych sporów. Uprzejma prośba o załatwienie swoich spraw na priv. Tymczasem usuwam Wasze wpisy, które kreują przykry i gorszący obraz dla polskiej społeczności.
Jednocześnie informuję, że dalsze dyskusje w tej kwestii spotkają się z odpowiednimi konsekwencjami.
Szanujemy język polski oraz wszystkich graczy. -
@Majkelowich nie wiem jak to liczyć bo @Damiś27 ciągle ma 6 zawodników z czego 4 to już inni gracze i tylko Gundogan i Sommer zostali z wczoraj.
-
Grupa A
kol 23 i 24 -
-
@Docencik said in IMP 2022♂️/Regulamin, dyskusja, wyniki, ciekawostki:
Hmm nie wiem jak mam to skomentować... Może niech mu ( @Damiś27 ) ktoś przypomni regulamin....
I -166 punktów i bezwględna dyskwalifikacja z IMP 2023.
-
@daroo933 said in IMP 2022♂️/Regulamin, dyskusja, wyniki, ciekawostki:
Liga D
Gracz: @Bart-Shoot
I -12 punktów odjęte od końcowej punktacji w tym momencie.
-
Przypominam @language-pl, szanowne towarzystwo uczestników półfinałów IMP 2022, że regulamin jest dla wszystkich taki sam .
-
@Dovco_HandF said in IMP 2022♂️/Regulamin, dyskusja, wyniki, ciekawostki:
Liga D
Znów podniesiona wartość
-
@mikina_1 said in IMP 2022♂️/Regulamin, dyskusja, wyniki, ciekawostki:
@Dovco_HandF said in IMP 2022♂️/Regulamin, dyskusja, wyniki, ciekawostki:
Liga D
Znów podniesiona wartość
No to ma już -21 punktów i pozamiatane. Powyżej -100 DSQ na następne zawody. Ten zapis znajdzie się w następnej edycji w Regulaminie każdych IMP. Jeśli mamy szanse wyrównać graczom to jakieś ograniczenie na transfery musi być.
-
Liga A - IMP 2022
@Babaduk-Sarri zalicza - 1 punkt karny. Sugeruję wstrzymać się z kolejnymi akcjami, podwyższającymi wartość składu.
-
@Dovco_HandF hallo hallo Jerzy przecież mam równo miliard od rana ,mało tego chłopaki mnie poinformowali wchodzę na osm a tam miliard ss przed momentem zrobione
-
@Dovco_HandF więc to iż u Ciebie pokazuje że mam 1001 , ma się odnosić do tego iż dostanę minusowe pkt?
-
@Babaduk-Sarri said in IMP 2022♂️/Regulamin, dyskusja, wyniki, ciekawostki:
@Dovco_HandF więc to iż u Ciebie pokazuje że mam 1001 , ma się odnosić do tego iż dostanę minusowe pkt?
To już twój zespół z tej chwili:
To są liczby z twojego zespołu na moim kalkulatorze:
A to jest tabela z wartością składów z obecnej chwili: