POLSKI RANKING GRUP 🇵🇱
-
@damian_skinek szata mroczna, lecz bez tajemnic
-
@Damian_Skinek Dziękuję w imieniu POLISH WARRIORS, co do oprawy, to posłużę się klasykiem „jak Ty mnie zaimponowałeś w tej chwili”
-
@damian_skinek szata jest super
-
Prawdziwe halloween .
-
W uzupełnieniu Polskiego Rankingu Grup (1-31/X/2022) to mamy dobrą wiadomość: trzy polskie grupy utrzymują się w światowym rankingu TOP 100 w najwyższej dywizji .
-
Halo? Polish Legends?
Lecimy po Was
-
@Majkelowich uważajcie bo zaczyna gonić was @maniek_56 z ekipą... Także trzeba gonić i uciekać ... Niby dorośli,a całe życie w berka się bawią
-
@Majkelowich Super im więcej Polskich ekip ogrywa się na niezłym poziomie w bitwach rankingowych, tym lepiej dla grup/reprezentacji przed zbliżającymi się turniejami. Bliżej być nie można w klasyfikacji, więc kto wie, może ze sobą zagramy w rankingowej
-
@Damian_Skinek świetna grafika, oby tak dalej
-
@maniek_56 dajcie chociaż przez tydzień tym liderem zostać, jeśli nam się uda
-
Ja to tu tylko zostawię na wypadek, jakby nie udało się tego utrzymać do kolejnego rankingu
-
@Majkelowich
Teraz musimy postarać się o to by jak najdłużej tak zostało.
To pomoże nie tylko nam, ale całej polskiej społeczności -
@Byku-Duma-Warmii tylko i wyłącznie celować wyżej.. jedną wygraną bitwą możecie być w top 70.
-
@Dooshek Planujemy wygrać dwie w tym tygodniu. Nie przegrywając żadnej.
-
Kochani, ma ktoś jakieś pojęcie, na jakiej najwyższej pozycji kiedykolwiek w TOP100 była polska grupa? POL, albo HPL momentami mogły być kiedyś w TOP 50? Moje PAM chyba wyżej niż w TOP 60 nigdy nie było.
-
This post is deleted!
-
@PawełPaweł
Stary ranking grupowy....hm.... jak dobrze pamiętam, sparta była w 100 jakiś czas, ale nie pamiętam dokładnie pozycji, ale na pewno +80, jak nie +90, ale to chyba jeszcze wtedy nie było husarii, a czy ktoś z Polish Legends był w 100 też nie pamiętam i czy w ogóle grali bitwy rankingowe, chyba że w późniejszym czasie jak Husaria powstała wtedy może któraś z tych grup myślę mogła w przełomie 2014/15 się pojawić, ale czy w 100. Teraz jest era co polskie grupy się mocno uwarunkowują w osm i daje sobie stwierdzić, że macie obecnie najwyższe miejsce w historii Polski OSM. -
@PawełPaweł Pam w starym rankingu 60 pozycja? Skąd ty to wziąłeś?
-
@Seba191995 HPL z tego co pamiętam była dużo wyżej niż na 60