Błąd z "kwadratem"
-
witam ja mam to samo mały kwadrat na środku ekranu
-
@MARKO-ROIS said in Błąd z "kwadratem":
witam ja mam to samo mały kwadrat na środku ekranu
Witam.Koledzy podpowiedzcie mi prosze.ja mam teraz problem z otworzeniem zakladki"nowosci" oraz nie moge ogladac filmikow reklamowych w zakladce "darmowe coins'. czy to moj jakis błąd i powinienem to sam rozwiazac czy tez to jakas awaria systemu i mam czekac na jej usuniecie?Dzieki.
-
@gruby38 Cześć, myślę że to jeden z wielu błędów które od czasu do czasu występują, pewnie przy następnych aktualizacjach problem zostanie rozwiązany, a na pewno go zgłosimy Dzięki wielkie że poruszyłeś ten temat
-
@McDaros tak samo jak wyżej odpisałem koledze, jeden z wielu małych błędów które od czasu do czasu się pojawiają i znikają
-
jedyne co mogę zrobić jako moderator to zgłaszać takie błędy, dzięki Panowie że je opisaliście
-
@PPaduch said in Błąd z "kwadratem":
Miałem od rana to samo. Wylogowałem się, założyłem nowe konto i tam kwadratu nie było. Więc z nowego się wylogowałem, zalogowałem na stare i udało się. Natomiast reklam nie mogę nadal oglądać.
Cześć.To już drugi dzień nie mogę obejrzeć filmików reklamowych w "darmowe BC" i nie mogę odczytać zakładki "nowości".Ile czasu potrwa jeszcze ta awaria????Jedyne co mogę to sprzedawać zawodników.A kupić nie mogę bo nie mogę obejrzeć reklam i nie moge otrzymac za to darmowe BC.Zamiast budowac druzyne a ja jestem zmuszony jedynie wyprzedawac.To nie jest zabawne i nie jest gra dajaca przyjemnosc i radosc.Ile jeszcze dni potrwa usuniecie tej usterki?Dziękuję za odp i pozdrwiam
-
@gruby38 said in Błąd z "kwadratem":
@PPaduch said in Błąd z "kwadratem":
Miałem od rana to samo. Wylogowałem się, założyłem nowe konto i tam kwadratu nie było. Więc z nowego się wylogowałem, zalogowałem na stare i udało się. Natomiast reklam nie mogę nadal oglądać.
Cześć.To już drugi dzień nie mogę obejrzeć filmików reklamowych w "darmowe BC" i nie mogę odczytać zakładki "nowości".Ile czasu potrwa jeszcze ta awaria????Jedyne co mogę to sprzedawać zawodników.A kupić nie mogę bo nie mogę obejrzeć reklam i nie moge otrzymac za to darmowe BC.Zamiast budowac druzyne a ja jestem zmuszony jedynie wyprzedawac.To nie jest zabawne i nie jest gra dajaca przyjemnosc i radosc.Ile jeszcze dni potrwa usuniecie tej usterki?Dziękuję za odp i pozdrwiam
-
@McDaros To był globalny błąd, już wyeliminowany, też go miałem jakieś 24h i nic nie mogłem zrobić na laptopie (korzystałem z aplikacji na androidzie).
-
Zamykamy temat .
-