Diamentowa Liga Mistrzów
-
A dlaczego nie wpuszczamy gracza/y z zagranicy jakby co? Chyba warto pokazać turniej za naszą granicą. Tak aby zyskał,on sam na renomie, ale i pozostałe. Choćby Polish Warriors Cup gdzie zapraszać staramy się najlepsze zespoły z zagranicy, a i tak @Mati-Colchoner z ekipą wygrywa
-
@Dooshek said in Diamentowa Liga Mistrzów:
@ŁukSal
Ciekawy pomysł.
Jednak nieco skomplikowany w tych pkt. Nie do końca wiem czy mogę grać? Wogle mam po co się zgłaszać?
Projekt wydaję mi się ciekawym.
Nad mienie że byłem w półfinale Polish Legends Cup.Odpowiedź jest tutaj, w tabelce poniżej, wszystkie dotychczasowe punkty zostały już wklepane, zostały jeszcze do wpisania punkty za finał roku koloseum, ale siłą rzeczy musimy czekać aż się skończy
Z tej tabelki wchodzi top24, mam też na uwadze że chyba kolega mormo choćby jest od jakiegoś czasu nieaktywny
W przypadku remisów w ilości wygranych lig, która była głównym czynnikiem rozstrzygającym, brałem pod uwagę miejsca 2, jeżeli też był remis to 3, akurat tak wyszło że dalej patrzyć już nie musiałem.
-
Po zakończeniu rozgrywek koloseum finał roku, wrzucam tabelkę z wynikami punktowymi.
Osoby zaznaczone na zielono mają kwalifikację do turnieju ligi mistrzów.
Bardzo proszę by wszyscy! Także ci zaznaczeni na biało dali mi znać, czy dadzą radę zagrać, bo może się okazać że ktoś nie da rady i wtedy wchodzą osoby najbliżej awansu
Czekam do końca 25.02 (czyli do 23:59) na potwierdzenia od graczy zielonych
Prośba do szefów grup o przekazanie informacji swoim graczom -
Chętnie wezmę udział w tych rozgrywkach.
-
Padła też propozycja startu 10.03 od jednej z osób.
Powiem tak, ja się dostosuję, jeżeli się wszyscy zgodzą to jak najbardziej może być 10.03.
Proszę wszystkich zainteresowanych o wypowiedzenie się czy wolicie 1.03 czy 10.03
-
@ŁukSal said in Diamentowa Liga Mistrzów:
10.03
Łatwiej będzie zorganizować profile klubowe do gry graczom, którzy są aktywni i wykorzystują wszystkie cztery sloty na grę .
-
@Dovco_HandF i @ŁukSal chciałem właśnie porozmawiać na temat planowanego startu. Myślę że akurat teraz nie jesy najlepszy moment. W tej chwili mam (lub będę miał zaraz):
- MPP (Półfinał)
- PPG
-MPG - Kadre U-21
- bitwy w swojej grupie
Więc jak widać już brakuje mi slotow pomimo że chciałbym zagrać to po prostu nie mam jak. A nie ukrywam że miło zobaczyć się ma czele takiego zestawienia i to pokazuje ze jestem w dobrej formie (i w tym wypadku brak powołania do kadry dorosłej jest dla mnie niezrozumiały).
-
Z drugiej strony ciężko wskazać najlepszy moment bo prawda jest taka że zawsze coś wypadnie. I ja zdaję sobie z tego sprawę. Dla mnie to nie jest żaden problem, mogę nawet poczekać do zakończenia MPP. Tylko tak jak pisałem wcześniej, chciałbym żeby to była wspólna decyzja wszystkich uczestników
-
@ŁukSal Oficjalnie zgłaszam chęć występu w tym turnieju.
-
Oficjalnie start 20.04
-
@ŁukSal oficjalnie zgłaszam chęć udziału w tym turnieju
-
Lista uczestników:
- Mateusz Nujo (wygrana w MPP)
- Czaki_7 (wygrana w PAMPelunie)
- Zbrzyzny Tomek (wygrana w Sparta Cup)
- gorkins (wygrana z w Polish Legends Cup)
- konix1982 (MVP turnieju Warriors)
- Dovco_HandF (wygrana w IMP)
- benio team (zwycięzca finału roku koloseum)
- jasiuk88
- Mati Colchoner
- Kuba1523
- troczek13
- john adams_2
- pawel02121
- k0siorororo
- mikina_1
- krupski_96
- ochroniarz_123
- Szeregowiec
- Docencik
- everlast933
- Byku Duma Warmii
- PawełPaweł
- Łowkiet Łukasz
- Marek Overmars
- daroo933
- Dooshek
- eryko99
- Ravvuu
- Zbyysiu v2
- Majkelowich
- Stary91
- xSilverGhost
-
Losowanie drużyn zostało już przeprowadzone i oto z dość dużym wyprzedzeniem przedstawiam wyniki, byście mogli się z nimi zapoznać i przygotować na to co was czeka, niektórym poszczęściło się bardziej, innym mniej, ale liczę że we wszystkich grupach zobaczymy wyrównaną rywalizację
-
Puchar Mistrzów 22/23
https://pl.onlinesoccermanager.com/LeagueTypes/League/1642
Powodzenia wszystkim .
Data startu ligi? @ŁukSal -
Oficjalnie start 20.04
-
Z powodu braku aktywności od ochroniarz_123, w jego miejsce wskakuje kolejny zawodnik z tabeli. Ponieważ jest nim również nieaktywny Babaduk Sarri, idziemy dalej. Kolejnym zawodnikiem jest grzechu111 i to on wskakuje bezpośrednio w miejsce ochroniarza.
Oto rozpiska grupowa z uwzględnioną zmianą