Skip to content
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Cosmo)
  • No Skin
Collapse
Brand Logo
  1. Home
  2. Türkçe Forumlar
  3. Destek
  4. Hile ve adaletsizlik

Hile ve adaletsizlik

Scheduled Pinned Locked Moved Destek
4 Posts 3 Posters 285 Views 2 Watching
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • GrandeMert35G Offline
    GrandeMert35G Offline
    GrandeMert35
    Turkish Users
    wrote on last edited by

Yaklaşık 3-4 senedir aktif olarak bu oyunu oynuyorum ve gelişen değişen özellikleri bir yana bu oyunun bir zamanlar adaletine de güveniyordum ama artık bu durum da ortadan kalkmış durumda. Eskiden madalya kasmaya çalışırdım ama artık zevkine oynuyorum ve rastgele liglere girmeye başladım. 3 gün önce bir hesabıma daha o gün üye olmuş bir menajer geldi lig herkese açık olduğu için tabi benim önümdeki bütün takımları da farklı hesap açıp almış ve hepsine de kamp basıyor hatta bu yetmiyor beni mesajdan taciz ediyor küfür ediyor ben bunu rapor edince hiç bir sonuç elde edemiyorum. Bu iş böyle devam ettikçe severek oynadığım 4 senedir bir gün bile bırakmadığım bu oyunu bırakmak zorunda kalacağım. Ya eski adaleti oyuna geri getirin ya da ben oyunu bırakacağım.

1 Reply Last reply
    0
    • Aşk_Ve_Umut_10A Offline
      Aşk_Ve_Umut_10A Offline
      Aşk_Ve_Umut_10
      Turkish Users
      wrote on last edited by

Merhaba bende baslik atmstm zaten oyun sorunu icin bnm demk istdklerimi sen guzel anlattin bnde heves dye katiliorum zaen ps5 var fifa 23 oynuyorum bu oyun fifa ya yarisamaz bu oyundan sogudum artk yol gecen hanl oldu bir guncelleme yapalm yapabiliriz dediler o gunden sonra oyun zombiler sokaglna gibi oldu 🙂 heves kalmadl oyunda sagolsunlar

1 Reply Last reply
      0
      • GrandeMert35G Offline
        GrandeMert35G Offline
        GrandeMert35
        Turkish Users
        wrote on last edited by GrandeMert35

Dün yazdım buraya da, rapor ettim 3 defa ama daha bir sonuç yok, adam bana dün saat 4ten beri hakaret etmeye hatta küfür etmeye devam ediyor ve ban yemiyor, destek ekibi sanırım yabancılardan oluşuyor İngilizce yazmamız isteniyor çünkü bu küfürleri ve hakaretleri anlamıyor ki işlem yapılmıyor ben gerçekten 2 gündür bu oyundan soğudum hiç olmadığım kadar. Her şeyi geçtim oyunu falan bir kenara bırakıyorum sanalda olsun gerçek hayatta olsun kimse kimseye hareket ve küfür edemez ben 28 yaşında bir bireyim ama üzülerek görüyorum ki bu davranışın da bir yaptırımı yok adama seni şikayet edeceğim dediğimde de benimle dalga geçmeye devam ediyor ki bir yaptırımının olmadığı görüyoruz. Günlük hayatın stresinden bir an olsun uzaklaşmak için oynuyorum ben bu oyunu ama maalesef böyle kişiler yüzünden kopmaya başladım, bir an önce gereğinin yapılmasını talep ediyorum.

Ekran Görüntüsü (43).png

mrtgll33M 1 Reply Last reply
        0
        • GrandeMert35G GrandeMert35

Dün yazdım buraya da, rapor ettim 3 defa ama daha bir sonuç yok, adam bana dün saat 4ten beri hakaret etmeye hatta küfür etmeye devam ediyor ve ban yemiyor, destek ekibi sanırım yabancılardan oluşuyor İngilizce yazmamız isteniyor çünkü bu küfürleri ve hakaretleri anlamıyor ki işlem yapılmıyor ben gerçekten 2 gündür bu oyundan soğudum hiç olmadığım kadar. Her şeyi geçtim oyunu falan bir kenara bırakıyorum sanalda olsun gerçek hayatta olsun kimse kimseye hareket ve küfür edemez ben 28 yaşında bir bireyim ama üzülerek görüyorum ki bu davranışın da bir yaptırımı yok adama seni şikayet edeceğim dediğimde de benimle dalga geçmeye devam ediyor ki bir yaptırımının olmadığı görüyoruz. Günlük hayatın stresinden bir an olsun uzaklaşmak için oynuyorum ben bu oyunu ama maalesef böyle kişiler yüzünden kopmaya başladım, bir an önce gereğinin yapılmasını talep ediyorum.

Ekran Görüntüsü (43).png

mrtgll33M Offline
          mrtgll33M Offline
          mrtgll33
          Turkish Moderator
          wrote on last edited by

@GrandeMert35 Merhaba ,

Aşağıdaki linki kullanarak bize bildirimde bulunun.

https://support.onlinesoccermanager.com/hc/tr/requests/new

mrat.png

1 Reply Last reply
          0
          • mrtgll33M mrtgll33 locked this topic on
          Reply
          • Reply as topic
          Log in to reply
          • Oldest to Newest
          • Newest to Oldest
          • Most Votes

• Login