Hile ve adaletsizlik
-
Yaklaşık 3-4 senedir aktif olarak bu oyunu oynuyorum ve gelişen değişen özellikleri bir yana bu oyunun bir zamanlar adaletine de güveniyordum ama artık bu durum da ortadan kalkmış durumda. Eskiden madalya kasmaya çalışırdım ama artık zevkine oynuyorum ve rastgele liglere girmeye başladım. 3 gün önce bir hesabıma daha o gün üye olmuş bir menajer geldi lig herkese açık olduğu için tabi benim önümdeki bütün takımları da farklı hesap açıp almış ve hepsine de kamp basıyor hatta bu yetmiyor beni mesajdan taciz ediyor küfür ediyor ben bunu rapor edince hiç bir sonuç elde edemiyorum. Bu iş böyle devam ettikçe severek oynadığım 4 senedir bir gün bile bırakmadığım bu oyunu bırakmak zorunda kalacağım. Ya eski adaleti oyuna geri getirin ya da ben oyunu bırakacağım.
-
Merhaba bende baslik atmstm zaten oyun sorunu icin bnm demk istdklerimi sen guzel anlattin bnde heves dye katiliorum zaen ps5 var fifa 23 oynuyorum bu oyun fifa ya yarisamaz bu oyundan sogudum artk yol gecen hanl oldu bir guncelleme yapalm yapabiliriz dediler o gunden sonra oyun zombiler sokaglna gibi oldu
heves kalmadl oyunda sagolsunlar
-
Dün yazdım buraya da, rapor ettim 3 defa ama daha bir sonuç yok, adam bana dün saat 4ten beri hakaret etmeye hatta küfür etmeye devam ediyor ve ban yemiyor, destek ekibi sanırım yabancılardan oluşuyor İngilizce yazmamız isteniyor çünkü bu küfürleri ve hakaretleri anlamıyor ki işlem yapılmıyor ben gerçekten 2 gündür bu oyundan soğudum hiç olmadığım kadar. Her şeyi geçtim oyunu falan bir kenara bırakıyorum sanalda olsun gerçek hayatta olsun kimse kimseye hareket ve küfür edemez ben 28 yaşında bir bireyim ama üzülerek görüyorum ki bu davranışın da bir yaptırımı yok adama seni şikayet edeceğim dediğimde de benimle dalga geçmeye devam ediyor ki bir yaptırımının olmadığı görüyoruz. Günlük hayatın stresinden bir an olsun uzaklaşmak için oynuyorum ben bu oyunu ama maalesef böyle kişiler yüzünden kopmaya başladım, bir an önce gereğinin yapılmasını talep ediyorum.
-
Dün yazdım buraya da, rapor ettim 3 defa ama daha bir sonuç yok, adam bana dün saat 4ten beri hakaret etmeye hatta küfür etmeye devam ediyor ve ban yemiyor, destek ekibi sanırım yabancılardan oluşuyor İngilizce yazmamız isteniyor çünkü bu küfürleri ve hakaretleri anlamıyor ki işlem yapılmıyor ben gerçekten 2 gündür bu oyundan soğudum hiç olmadığım kadar. Her şeyi geçtim oyunu falan bir kenara bırakıyorum sanalda olsun gerçek hayatta olsun kimse kimseye hareket ve küfür edemez ben 28 yaşında bir bireyim ama üzülerek görüyorum ki bu davranışın da bir yaptırımı yok adama seni şikayet edeceğim dediğimde de benimle dalga geçmeye devam ediyor ki bir yaptırımının olmadığı görüyoruz. Günlük hayatın stresinden bir an olsun uzaklaşmak için oynuyorum ben bu oyunu ama maalesef böyle kişiler yüzünden kopmaya başladım, bir an önce gereğinin yapılmasını talep ediyorum.
@GrandeMert35 Merhaba ,
Aşağıdaki linki kullanarak bize bildirimde bulunun.
-
M mrtgll33 locked this topic on