IMP23
-
This post is deleted!
-
Hej wszystkim,
Czy macie jakieś pytania dotyczące zasad?
Jeżeli macie jakiekolwiek wątpliwości, proszę pytajcie. Tak byśmy nie mieli, żadnych niedomówień, bo ktoś zrozumiał przypadkiem coś inaczej.Możecie pytanie zadać tutaj, teraz co parę dni będę wpadać i sprawdzać czy ktoś ma jakieś pytanie/a. Jak nie chcecie na forum publicznym czy na DSC, możecie napisać do mnie na priv na chatcie gry, na DSC.
Na chwilę obecną mamy ok 30/144 zgłoszonych.
Miłego weekendu @language-PL
-
Hej,
Dopytujecie czy i kiedy będzie opublikowana lista zgłoszonych. Tak będzie w ten weekend opublikowana tu i na DSC.
Jeżeli ktoś szuka kontaktu do mnie i chce coś się dowiedzieć od razu zapraszam na czat osm, lub dsc Dooshek#9070
-
Cześć,
Lista zgłoszonych do IMP23.
Miłego weekendu
-
Aktualizacja
-
@Dooshek widzę błąd przy nazwie slawekW masz tam literówkę powinno być jak tutaj napisałem, również przy graczu z akademii matipl pisze że jest bez grupy, a że znam loginy Sparty graczy bo się czasem interesuje jak tam im idzie to wam zgłaszam
-
Aktualna lista
-
Aktualizacja
-
Zaczęliśmy ostatni tydzień zapisów.
-
Na ten moment zgłosiło się 95 chętnych, w tym 6 rezerwowych i 10 niespełniających warunku minimalnej liczby rozegranych spotkań.
Rezerwowi:
Mateusz Lambert
Łysy Bolcownik
Precel77
macias2701
Damian Tylkowski
DawidDDMANie spełniają wymagania ilości rozegranych spotkań:
carn3yoo
Matipl1
JudeBellingham23
Dawid Tkaczman
Kamil Wita
Matys005
Blender
woocash
Mirek RakietaOsitoDePaluche = Misiek1908_5 konto zostało zablokowane z niewiadomych przyczyn i po próbach odzyskania dostępu gracz się poddał i złożył nowe.
-
This post is deleted!
-
-
-
Lista zgłoszonych @language-PL
-
-
Zgłosiło się 115 chętnych graczy.
Do 7 lig po 16 graczy potrzebujemy 112 graczy. Niestety musimy zrezygnować z trzech graczy. Wybrałem graczy z najmniejszą ilością rozegranych spotkań.
David Tkaczman - 97
JudeBellingham23 - 12
Matipl1 - 67 -
Na moderatorów lig zgłosiło się 17 chętnych.
Wybór moderatorów po przez losowanie.
-
112 uczestników turniej zaczyna zmagania od ligi Club Stars czyli 7 lig po 16 graczy.
Tak jak wspomniałem wcześniej,uczestników z jednej drużyny podzieliłem równomiernie w ligach. Tak by w jednej grupie nie występowało np dziesięciu graczy z jednej drużyny. A oto wyniki.
Zaczynamy zabawę 04.06.23