OSM'yi çalıştırırken birşeyler ters gitti
-
yıllar önce oynuyordum tekrar indirdim fakat böyle birşeyle karşılaşıyorum. eski hesabım önemli değil ama telefondan yeni hesapta açamıyorum. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
-
Osm son bir yildir abuk sabuk gucellemelerle oyunu talan etti oppslar havada ucusuyor bu aralar bir kullanici olarak oyundan acayip sikayetciyim oyunun bu hali pek memnun edici degil simdi osm yonetilri yazar buraya belki derlerki guzelim oyunu bozduk bozmayada devam ediyoruz clkln mertce soleyin bunlari. Yillar once bole sorun yoktu ben olsam senin yerinde oyunu oynamam sorunlari goz onune alacaksan bir sey diyemem kg
-
@Nergiz_Saydan99 yani tekrar başlıyım dedim ama böyle bir sorunla karşı karşıya kaldım tıklancak hiç bir yer yok müdahale edemiyorum. eski telefonumda iostu sorunsuz oynamıştım şimdiki de ios ama böyle bi sorun var işte. sağolasın yorumun için
-
@Cosarovic-0 rica ederim oyunda sorun cok buyuk ilagel ile tranfe yapma cogaldi adam bir ligden 5 takimdan 6ci ana takimi guclendiriyor vs yani oyun eskisi gibi zevk vermio gunde 8 transfer hak var sansa iste 2 gun oldu iki ligimden oyuncu alinmadi oyun berbat yaptilar kg
-
@Cosarovic-0 Sorun devam ediyor mu?
-
Güncel sürümlerde hem telefon hem de uygulama olarak bir sorun görünmemektedir.
Sorun devam ederse yeni başlık açınız.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-