BiriktiriLen Coinsden FaydaLanmak
-
Biriktirdigimiz coinsleri markette belirli bir miktar kulup fonu cekilmesini arz ederim o kadar bedava video izliyoruz sadece bedava coinsler icin bu talebim hem iki tarafta kazancli olur teraziyi dengeleriz bence umarim faaliyete gecer kisa zamanda
-
@Berrin_BaLadin Pay2win klübüne hoş geldin . Coin biriktirmekle futbol takımı yönetmenin bir alakası olduğunu düşünmüyorum bence güzel olmaz.
-
@TezcanReis55 pardon neden olmasln fikirim guzel gercek para yatirip kulup fonu ve coins aliniyor osm yi zengin yapiyiyorlar vede takimlarini guclendiriyorlar benim fikrim neden acayip oluyor bedava coins kasip ve markette bedava coins belirli etkinligi olmaslnl talep ettim he diyorsunuzki bedava ekmek ve su yok coins kasin sizde kalsin ama bize gercek para gelin oldu bende safim kusura bakmayin ozurdilerim sizden ben sanal oyuna parami kaptiramam o kadar Q bozuk degil kafam zaten oyun sorunlu birde para yutuyor komiksiniz allaha emanet olun
-
@Berrin_BaLadin 70 TL yi yerde buldum şuan 1300 coinsim var
-
@TezcanReis55 ne demek bu bilmecemi
-
@TezcanReis55 şey bende diLek çeşmesinden diLek tuttum dilegi tuttuktan sonra çeşmeyi açik birakmisim su faturasl eve yansidi bir sey anlamadim bu diLek çeşmesinden
-
Teşekkürler.
-