Liginizde birden fazla takım kullanımı seerbestt! (günde 1 raporluyorum)
-
Evet arkadaşlar sizlerinde bildiği üzere ligimdeki şahıs 4 takımla birden ligde bulunmaya devam ediyor sürekli raporlamama rağmen durumda herhangi bir değişiklilik gözükmüyor üstüne özelden bana rahatça sövüp ligden ayrılmamı istiyor burdaki moderatörlerde sadece menti kapatmaktan sorumlu bu konularda mobil üzerinden pc üzerinden defalarca kez raporlamama rağmen herhangi bir sonuç alamıyrosak desteğe de yazmamamız gerekiyor moderatörlere göre oyun zaten bitik duruma gelirken bunlara da izin veriyor olmaları açıkça taraflarını belli ediyor sizlerde birden fazla takım yönetin kolayca yükselin oyun ve moderatörler bu duruma izin veriyor olurda raporlarsanız dönüş alamadınız diye destek ekibine sakın yazmayın sizi uyayıyorlar bu durumu açıkça belirttiğim ve diğer insanlarında gördüğü için rahatsız olmuşlar sanırım LİGİNİZDE 4 TAKIM KULLANIP KOLAYCA PUAN KASIN BAŞKALARI GİBİ ADİL REKABET PEŞİNDE KOŞMAYIN RAPORLAMAYIN BAKMIYORLAR DESTEĞE YAZMAYIN SİZİ BİZZAT UYARIYORLAR BURAYA ZATEN HİÇ YAZMAYIN DİREKT KAPATMA PEŞİNDELER (TEKRARLIYORUM SIK SIK DEFALARCA RAPOR GÖNDERMEME RAĞMEN BİR SONUÇ ALAMADIM ALAMIYORUM BURAYA YAZMAM BİR ŞEYİ DEĞİŞTİRMEYECEKSE BİLE RAPOR ATIN DİYE BENİ UYARIP MENTİ KAPATMAYIN OYUNDAKİLERDE AYRI UYARMASIN.)
i -
Gereksiz başlık açmayınız daha önce belirttim sizlere.
Raporlamanıza rağmen bir şey yapılmadıysa forumlardan bir şey yapılmamaktadır.
Somut kanıtlar ile tekrar mail atınız.
Moderatörler sadece forumlarda sorumludur oyun içi bir müdahalesi söz konusu değildir.
Buradan çözülmeyen konu için ne yapabiliriz başlık buyrun açık bırakıyorum nasıl çözülecek buradan merak etmekteyim.