ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
@JAY-ZO PS5 oynuyoruz EA FC26
-
XBX ve NSO kullaniyorum ben ve baya collectionum var oyunlardan.
-
Koleksiyonunuz kaç yıl sürüyor? (Ps: bu kadar kısa isimler için argo kullanmaya gerek yok
)
-
Herkese iyi akşamlar beyler
-
Herkese iyi akşamlar beyler
@SirFearless
Merhaba, hafta sonu nasıl gidiyor? -
Koleksiyonunuz kaç yıl sürüyor? (Ps: bu kadar kısa isimler için argo kullanmaya gerek yok
)
@JAY-ZO bayadir sürüyor, 2005 senesinden beri, haha her zaman kisa isimleri kullanmayi ögrendigim icin öyle kullaniyorum. XD kusurma bakma
-
Lol.
Yani, fif/ea fc kesinlikle en büyük koleksiyonunuz olmalı değil mi? -
@JAY-ZO Aynen öyle
Hepsi var, ilk ve son oyuna kadar. -
@JAY-ZO Aynen öyle
Hepsi var, ilk ve son oyuna kadar.@SSerhatt_NL
Vay canına.... Bu harika.... 🤯Peki senin de başka dizin var mı? COD, Assassins Creed veya diğerleri gibi?
-
Bende hepsi var, Assassins Creed, Cod, BO, Mass effect, Gears Of Wars, Halo, Doom, Harry Potter, Pokémon, Forza Motorsport, Fallout, GTA, RDR, Tomb Raider, Far Cry, Splinter Cell, Rainbow Six, Destiny, Fable, F.e.a.r., Elder Scrolls, lord Of The Rings, Dead Space, Crysis, Lost Planet ve Starfield.
Bunlarin hepsinin bütün bölümleri var bende bazi kucuk tanimayan oyunlarin bölümleri bile var benden.
Mesela Dead Rising, Dead Islands, King Kong ve Left 4 Death gibileri. -
Bende hepsi var, Assassins Creed, Cod, BO, Mass effect, Gears Of Wars, Halo, Doom, Harry Potter, Pokémon, Forza Motorsport, Fallout, GTA, RDR, Tomb Raider, Far Cry, Splinter Cell, Rainbow Six, Destiny, Fable, F.e.a.r., Elder Scrolls, lord Of The Rings, Dead Space, Crysis, Lost Planet ve Starfield.
Bunlarin hepsinin bütün bölümleri var bende bazi kucuk tanimayan oyunlarin bölümleri bile var benden.
Mesela Dead Rising, Dead Islands, King Kong ve Left 4 Death gibileri.@SSerhatt_NL
Vay canına 🤩🤩🤩
Peki şu anda hangi oyunları oynuyorsun?
Ayrıca, espor izliyor musunuz? -
@SSerhatt_NL
Vay canına 🤩🤩🤩
Peki şu anda hangi oyunları oynuyorsun?
Ayrıca, espor izliyor musunuz?@JAY-ZO League Of Legends izliyorum yani yarismalari oluyor ya. Simdi su an pek zamanim olmuyor ama ara sira Red Dead redemption 2 oynuyorum ve hogwarts legacy, bu aralar yeni pokémon oynu cikti, onu alip oyunicam.
Sen ne oynuyorsun su an?
-
@SirFearless
Merhaba, hafta sonu nasıl gidiyor?@JAY-ZO iyiyim dostum sen nasılsın
-
@JAY-ZO iyiyim dostum sen nasılsın
@SirFearless Seni bayadir görmüyoruz, nerelerdesin?
-
@SirFearless Seni bayadir görmüyoruz, nerelerdesin?
@SSerhatt_NL Okul henüz yeni açıldığı için işler yoğun gidiyor bu sıralar
senin nasıl gidiyor?
-
@SSerhatt_NL, @SirFearless
Hey millet! İyi yapıyorum.
Şu an oynadığım şey, çok aşırı gitmek istemiyorum, bu yüzden aslında şimdilik ps5'te fc 25, genshin impact ve rocket league. Umarım gelecek yıl yeni oyunda FUT'a başlayacağım.
League of Legends, bu konuşulacak bir şey. Bu yarışmalar oldukça şaşırtıcı, değil mi? Kuzenlerim çok izliyor, ama aslında, EA FC e-sporlarını izlemekle daha çok istiyorum. Hollandalı olduğun için sana ilginç bir şey söyleyeyim.Şu anda gerçekten öne çıkan 3 Hollandalı oyuncu var. Emre Yılmaz, Manubachoore ve Levi de Weerd. 3'ü de Hollanda milli takımı için oynuyor ve yerli olarak takım gullit. Az önce biten sezon, Emre kazandı echampions league (Espor eşdeğeri champions league) 2. kez, yenilmez olmak. Riyad'daki espor dünya kupası, Manubachoore kazandı fc pro world championship, Ve levi yarı finalistti.
Her neyse, fc pro 26 pistinin ilk espor yarışması bir hafta içinde geliyor, sabırsızlanıyorum.
Sabırsızlıkla beklediğiniz bir şey var mı? -
@SirFearless elhamdulilah, burda iyi gidiyor.
@JAY-ZO Sen neden katilmiyorsun? sende dene belki easport kadar gide bilirsin.
Her zaman tercube yapmak iyidir, bu aralar ben Catan yarislarla ugrasiyorum.
Catan hollanda 76,ci sirasindayim. Ama inssaALLAH daha yukselirim gelecek yarismalarda. -
@SirFearless elhamdulilah, burda iyi gidiyor.
@JAY-ZO Sen neden katilmiyorsun? sende dene belki easport kadar gide bilirsin.
Her zaman tercube yapmak iyidir, bu aralar ben Catan yarislarla ugrasiyorum.
Catan hollanda 76,ci sirasindayim. Ama inssaALLAH daha yukselirim gelecek yarismalarda.@SSerhatt_NL
Harika haber!
Evet… plan bu aslında. Bir yıl boyunca oynanışı ezberleyip ustalaşmak. Sonra FC 27’yi satın alıp FUT’a başlamak. Profesyonel oyuncular hakkında da neredeyse her şeyi biliyorum, az önce gösterdiğim gibi.
2028’e geldiğimizde, Google’da “JAY ZO”yu ararsan belki profesyonel bir oyuncu olarak karşıma çıkarsın. Ya da belki üniversiteye hazırlık yapıyor olurum.
Yol uzun ve zorlu olacak… şahsen, henüz Ultimate Team bile oynamıyorsam bunun pek gerçekçi olduğunu düşünmüyorum