ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
XBX ve NSO kullaniyorum ben ve baya collectionum var oyunlardan.
-
Koleksiyonunuz kaç yıl sürüyor? (Ps: bu kadar kısa isimler için argo kullanmaya gerek yok
)
-
Herkese iyi akşamlar beyler
-
Herkese iyi akşamlar beyler
@SirFearless
Merhaba, hafta sonu nasıl gidiyor? -
Koleksiyonunuz kaç yıl sürüyor? (Ps: bu kadar kısa isimler için argo kullanmaya gerek yok
)
@JAY-ZO bayadir sürüyor, 2005 senesinden beri, haha her zaman kisa isimleri kullanmayi ögrendigim icin öyle kullaniyorum. XD kusurma bakma
-
Lol.
Yani, fif/ea fc kesinlikle en büyük koleksiyonunuz olmalı değil mi? -
@JAY-ZO Aynen öyle
Hepsi var, ilk ve son oyuna kadar. -
@JAY-ZO Aynen öyle
Hepsi var, ilk ve son oyuna kadar.@SSerhatt_NL
Vay canına.... Bu harika.... 🤯Peki senin de başka dizin var mı? COD, Assassins Creed veya diğerleri gibi?
-
Bende hepsi var, Assassins Creed, Cod, BO, Mass effect, Gears Of Wars, Halo, Doom, Harry Potter, Pokémon, Forza Motorsport, Fallout, GTA, RDR, Tomb Raider, Far Cry, Splinter Cell, Rainbow Six, Destiny, Fable, F.e.a.r., Elder Scrolls, lord Of The Rings, Dead Space, Crysis, Lost Planet ve Starfield.
Bunlarin hepsinin bütün bölümleri var bende bazi kucuk tanimayan oyunlarin bölümleri bile var benden.
Mesela Dead Rising, Dead Islands, King Kong ve Left 4 Death gibileri. -
Bende hepsi var, Assassins Creed, Cod, BO, Mass effect, Gears Of Wars, Halo, Doom, Harry Potter, Pokémon, Forza Motorsport, Fallout, GTA, RDR, Tomb Raider, Far Cry, Splinter Cell, Rainbow Six, Destiny, Fable, F.e.a.r., Elder Scrolls, lord Of The Rings, Dead Space, Crysis, Lost Planet ve Starfield.
Bunlarin hepsinin bütün bölümleri var bende bazi kucuk tanimayan oyunlarin bölümleri bile var benden.
Mesela Dead Rising, Dead Islands, King Kong ve Left 4 Death gibileri.@SSerhatt_NL
Vay canına 🤩🤩🤩
Peki şu anda hangi oyunları oynuyorsun?
Ayrıca, espor izliyor musunuz? -
@SSerhatt_NL
Vay canına 🤩🤩🤩
Peki şu anda hangi oyunları oynuyorsun?
Ayrıca, espor izliyor musunuz?@JAY-ZO League Of Legends izliyorum yani yarismalari oluyor ya. Simdi su an pek zamanim olmuyor ama ara sira Red Dead redemption 2 oynuyorum ve hogwarts legacy, bu aralar yeni pokémon oynu cikti, onu alip oyunicam.
Sen ne oynuyorsun su an?
-
@SirFearless
Merhaba, hafta sonu nasıl gidiyor?@JAY-ZO iyiyim dostum sen nasılsın
-
@JAY-ZO iyiyim dostum sen nasılsın
@SirFearless Seni bayadir görmüyoruz, nerelerdesin?
-
@SirFearless Seni bayadir görmüyoruz, nerelerdesin?
@SSerhatt_NL Okul henüz yeni açıldığı için işler yoğun gidiyor bu sıralar
senin nasıl gidiyor?