ÖNERİ!!! Hakemlerle ilgili
-
@ciMenmst Ama mantıken yanlış . Hakem yumuşak diyorsa ona göre yumuşak hakemin maçlarda fazla kart göstermemesi gerekiyor bence.
Hakemlerin istatistiği zaten eskiden vardı diye hatırlıyorum . Yeni sürümde de olsa iyi olur tabi ama hakemlere güven olmuyor bazen hiç ummadığımız zamanlarda bazı maçlarda gereksiz yere kırmızı kart yiyebiliyoruz.
-
Arkadaşlar bence çok mantıklı nasıl futbolcunun istatistikleri varsa bence Hakemlerin'de olması lazım. Yeşil hakemin kırmızı vermesi farklı bir konudur. Bununla ilgili hepimizin başından talihsiz şeyler geçmiştir. Benim üzerinde durmak istediğim örneğin bir maçtaki sarı hakemin geçmişte vermiş olduğu karları neden tek tek maçları inceleyeceğim? Bir tuşa basıp görmek varken. Lütfen bu tür önerisi olanları yermekten ziyade bizde farklı görüşlerimiz varsa sunalım, sunalımki oyunun eksik olduğu konuların düzelmesine yardımcı olalım.
-
@Bayram-Karakuş said in ÖNERİ!!! Hakemlerle ilgili:
Oyunda hakemlerin seviyesi yazıyor. Buna ek olarak hakemlerin biraz daha detaylı istatistiği olursa daha da güzel olacağı ve menajerlerin bu detaylara daha da dikkat edip maç taktiklerinde daha da dikkatli olacakları inancındayım.
Hakemlerin seviyesinin yanısıra o sezonda kaç maç yönettiği ve yönettiği toplam maçlarda kaç sarı kart ve de kaç kırmızı kart kullandığı detayları da eklenirse oyuna ek bi güzellik daha katacağı düşüncesindeyim.
Konu hakkında forumlarda aktif menajerlerin yorumlarını yazmalarını rica ederim. Tşk.
-
Olumsuz rekabeti azaltır bu öneri.
-
@Sultangazililer1 Evet rekabeti de azaltabilir
-
Arkadaşlar öncelikle yazdığımız yazıların üslûbu'na dikkat edelim. Biz birbirini burda görüp yazışıyoruz çok samimi olmadığımız kanısındayım. Elbette eleştiri olacak. Doğrular eleştirilerden sonra ortaya çıkar fakat verimli ve dozunda eleştiri yapmak lazım.
-
@Sultangazililer1 sen yumuşak hakem diye aşırı agresif oynayıp oyuncularını Emre bölezoğlu veya felipe melo ya çevirirsen kart görürsün bunun neresi yanlış ve bu oyun sayısal değer ve istatistiklere dayalı hakem istatistiklerine ulaşabildiğimiz zaman daha cazip ve önlem alınabilir bi durum oluşacaktır.
-
@ciMenmst hakeme göre oyun var bu oyunda skorboadu izlerken dün yesil hakemde agresif yapmıstım maç bittiginde daha sert bir oyun oynamak gerekiyordu en azından bu hakeme diye yazdı sizin sunduğunuz öneri rekabeti düşürür bana göre mesale bir örnek vermek gerekirse cok büyük bir takıma karşı küçük takım nasıl kazanabilir karşı taraf kart görürse adam sakatlanırsa bu öneriye kesinlikle olumsuzum mantık cercevisinde yorum yapmamız neden abes kacıyor size anlamıyorum .
-
@Sultangazililer1 ben senin yaptığın yoruma yanlış , abes veya mantık çerçevesi dışında demedim sadece kendi Öner'imi geliştiriyorum bu kadar, herkesin anlayabilmesi için sonuçta herkes aynı dilde konuşmuyor. Rekabet konusunda da Osm güncellemelerini yapanlar eğer bunu düşünseydi transfer listesine 100 üzeri adam getirip güçlülerin daha güçlü olmasını sağlamazdı benim önerim ise sadece oyunda aktif olmayı bazı şeyleri takip etmeyi ve bunun sonucunda güzel sonuçlar almayı amaçlıyor bunu yapan güçlüde olsa güçsüzde olsa sonuç alacaktır.
Hayırlı akşamlar
-
@Sultangazililer1 Katılıyorum.
Arkadaşlar herkes istediği görüşü söyleyebilir bir öneri sunuldu diye herkes desteklemek zorunda değil yapılan yorumlara saygılı olun kendi düşüncenizi başka insanlara zorla dayatamazsınız.
-
Önerilen konuyu amacından çıkartıp da konuyu başka taraflara çekilmesinin hiç bir anlamı yok.
Forumlarda aktif olan diğer menajerlerin de önerilen konu hakkında düşüncelerini yazmalarını rica ederim. Tşk.
-
@YMOKSUZ Ben terbiyesizlik yapmıyorum sen seninle alakasız olmayan konulara mesaj yazıp kavga çıkarmaya çalışıyorsun