Ligi w których gramy
-
-
@Dovco_HandF tak z ciekawości, jaka jest różnica jak grasz kolejny sezon w jakiejś lidze albo zaczynasz od nowa? składy zostają?
-
@Didierluk Wszystko ZAWSZE resutuje sie od zera. Nie gram w jednej lidze np izraelskiej sezon po sezonie, tylko zmieniam sobie na inny kraj. Na przykład przedłużeniem moich lig na subkoncie nr 1 po Izraelu jest RPA. Niestety nie zdążyłem nawet zareklamować ligi, żeby kogoś zaprosić, bo przez noc zapełniła się w całości :ok_hand_tone1:.
-
@Dovco_HandF
Już masz taką reputację, że to ligi reklamują Ciebie i wszyscy ściągają do ligi by zagrać właśnie z Tobą -
@Byku-Duma-Warmii Oby to były prorocze słowa, wieszczu :ok_hand_tone1:.
-
Koleś ładnie ciśnie w ofensywie
-
@ToomAnyWays GG MU! Ale jestem w szoku że przy tej kolejce ma prawie 80 bramek a ja raptem 20 parę Ale ja gram deff a on chyba mega off XD
-
Rekordowa liczba punktów w USA. Żałuje że nie dałem rady wycisnąć 10 tys., bo pierwszą część sezonu miałem świetną
-
@ToomAnyWays 10 by była z pucharem.
-
czy ktoś wie czy pokemony albo asian champions to ligi z transferami
-
@mihau1878 Było chyba ta liga podczas finałów MP i transferów nie było Ale nie wiem czy się nie zmieniło i skończyło się 28.12.2016.
-
Dzięki...
-
@Didierluk said in Ligi w których gramy:
Ile trzeba zaproponować botowi z jego kadry żeby sprzedał zawodnika? Przykładowo jak ma wartość 7 mln to 10 wystarczy?
Nie wystarczy, nie opłaca się od bota kupować..