Pomoc OSM 🤔
-
@woszczo Kolega Cezarro żartuje oczywiście. Nic ci nie przepadnie. Akurat jest problem globalny z osiągnięciami. Trwają nad tym prace. Setki tysięcy menadżerów ma taki sam problem jak ty. Dziękuję za raport. Postaraj się zrobić screena i zamieścić go tutaj :thumbsup_tone1:.
-
@Dovco_HandF said in Pomoc OSM:
@woszczo Kolega Cezarro żartuje oczywiście. Nic ci nie przepadnie. Akurat jest problem globalny z osiągnięciami. Trwają nad tym prace. Setki tysięcy menadżerów ma taki sam problem jak ty. Dziękuję za raport. Postaraj się zrobić screena i zamieścić go tutaj :thumbsup_tone1:.
Czy nie przepadnie to się jeszcze okaże , w każdym razie nie rób sobie zbyt wielkich nadziei. Poza tym po co zawracać ludziom głowę o te marne kilka monet . Nie rób z siebie dziada i kup sobie lepiej jakiś wypasiony pakiet -
@Stefan-Joptwojmać
Nie wiem co się dzieje, ale od jakiegoś czasu mam dokładnie to samo -
Hej co to może być?
-
Było okej nagle coś się popsuło.... https://scr.hu/dLyg27
-
Ciekawe czy czas meczów poprawili (mecz jest o godzinie co pokazuję czas) czy tylko jest inny wygląd
Tak jak jest podane:
mecz się zaczyna o "pokazanym czasie", natomiast ile czasu "będzie trwał" nie wiadomo.Nie powinno być już meczy wcześniej niż godzina podana na liczniku
-
@Didierluk Dobrze wiedzieć, gdyż coraz bliżej do całej Afryki
-
Przeniesione do właściwego wątku:ok_hand_tone1:
@Cezarro said in Aktualizacje OSM:Dzisiaj przeglądałem swoje osiągnięcia na świecie i zauważyłem że Szkocji już nie ma . O co kaman ???
-
@Cezarro Chodzi Ci o mapę Dominacji i białą plamę ze Szkocją? Zdarza się - błąd. Za jakiś czas wróci zielony kolor. Mam ten sam błąd :ok_hand_tone1:
-
@Beata-Siemicka said in Pomoc OSM:
Zgromadziłam 20 trofeów a monety nie wpadły chyba coś jest nie tak mieliście coś podobnego ?
Rozumiem, że monety wpadły?
-
@Piotr-Åšniadek said in Pomoc OSM:
@Dovco_HandF mam problem gdy odblokuje jakies osiagniecie i chcę odebrać nagrodę to wyskakuje nagly błąd i piszę by skontaktować sie z forum. Podkreślam ze dzieje sie to i na mobilnym urządzeniu jak i na komputerze. Jeszcze na mobilnym rozumiem że moga byc problemy z łącznościa internetową ale na komputerze mam kabel więc nie powinno byc problemów. Prosze o pomoc bo trace sporo tych żółtych żetonów.
@Piotr-Åšniadek Z tego ci widzÄ™ na twoim profilu wszystko od jakiegoÅ› czasu gra i buczy?
-
@Stefan-Joptwojmać said in Pomoc OSM:
Wciąż mam problem z edycją profilu własnego oraz grupy. Dlaczego wciąż nie mogę nic zmienić? Ktoś coś w tym temacie?
Stefan jak sprawy edycji? Naprawione czy bez zmian?
-
@woszczo Wszystko ok z osiągnięciami czy nadal są jeszcze jakieś problemy i nieuregulowane sprawy?