Kwalifikacje do Mistrzostw Świata OSM 2017
-
13.560 + 5.060 = 18.620
5.060 - słabiutki wynik jak na ligę 14 zespołową. Na starcie liga była pełna a potem pouciekali mi z ligi. Ci co nie uciekli to dlatego że byli nieaktywni. Masakra... Z takimi wynikami do MŚ się nie awansuje.
-
-
@Michal_ACM najgorsze ze na nieaktywnych nie ma rady...pozajmuja tacy zespoły a potem nie można ich wyrzucić. Jakaś masakra. No chyba ze zakładasz sam ligę i jesteś modem za 300 monet - ale watpie zeby ktos z Nas tak robił
-
Jak ligę przedłużysz to koszt monet jest znacznie mniejszy.
-
Ja już nie chcę być nigdzie modem bo jak raz byłem to potem były problemy z rezygnacją albo z wyłączeniem opcji przedłużania ligi. Wolę sobie dołączyć na gotowe do pełnej ligi niż samemu ryzykować zakładając jakąś ligę a potem mi nikt nie dołączy i nie będę mógł zrezygnować przez co do końca będzie trzeba obijać komputery. Przy zbieraniu punktów do MŚ nie ma miejsca na granie pustych lig.
-
@Michal_ACM Awansujesz z urzędu
-
@huzar-shakir said in Kwalifikacje do Mistrzostw Świata OSM 2017:
@Michal_ACM Awansujesz z urzędu
Jakbym był mistrzem świata to tak. Niestety jeszcze nie jestem
-
Teraz już z tym problemów nie ma. Jeśli chcesz grać pełne ligi to wbijaj do dovco, tylko musisz liczyć się z tym, że nie znajdziesz tam takich pionków jak w randomowych ligach. Możesz też grać ligę Austriacką są przeważnie w miarę pełne i da się spokojnie nazbierać ponad 4tys punktów.
-
@Stefan-Joptwojmać Grałem u Jurasa kilka ładnych sezonów i faktycznie.W większości bywało tak,że można było kogoś oklepać.Kogoś w znaczeniu ludzie.Boty rzadko.Generalnie dobrze mi się grało u @Dovco_HandF .Ale i w moich ligach nie narzekam :)Jest z kim grać.
-
Poproszę 3116 za Łotwę
-
-
@mihau1878
Dziękuję -
Rywalizacja zazwyczaj super faktycznie-super ludzie grają u Jurka w ligach.Ale pod mistrzostwa nie polecam;-) pkt. nie naklepiesz bracie i siostro:-)