Maclarin Sacma Sonuclanmasi
-
Bota karsi normal oynuyorum sert oynamama ragmen 2 dir kirmizi kart goruyorum kupalarda kaybediyorum penaltilarda hep ayni senaryo oluyo asil iskillenmemin nedeni mac oncesi ozel antreman kullan falan diye tavsiye verdi sonucu biliyomus gibi sadece diger arkadaslarin basina gelmesin diye yaziyim dedim ilgilenirse sevinirim
-
%100 kupa olayına katılıyorum son 2 finali öne geçtim kırmızı gördüm 2-1 kaybettim. oyunda bug mu oluştu ne oldu bilmiyorum cidden. yazık oldu emeğime
-
Kadrom Beşiktaştan iyi olmasına rağmen 1-1 berabere kaldım özel antrenman aldığım halde.. Oluyor böyle şeyler bro sağlık olsun..
-
Aynen kardeşlerim sizede olmasına üzüldüm normal oynamama rağmen olması çok ilginç okadar uğraşıyoruz sonuçta
-
Oyuncuları güçlendirmenin ve taktiği ayarlamanın anlamı kalmıyor böyle olunca..
-
Olabiliyor böyle şeyler arkadaşlar hemen moral bozmayın. Bir çok etmen var işin içinde. İlk 11deki oyuncuların moralleri, formları, dizilişiniz, taktiğiniz, ofansif anlayışınız, ofsayt taktiği var-yok, alan savuması-adam adama..... gibi gibi bir sürü etmen var. Belki kadronuz ligdeki en iyi kadro en pahalı kadro olabilir ama her takımı aynı taktik ile aynı diziliş ile yenme garantiniz yok. Adamın kadrosu senden kötüdür sen ofansif oynuyorsundur adam kontra oynuyordur yenebilir. Günlük hayatta da öyle değil mi zaten? 600-700 milyon euro luk Real Madrid Barcelona 20-30 milyon euroluk takımlara yeniliyor yada berabere kalıyor. Bir de işe öyle bakmak lazım
-
Bunun için sadece kadro değerleri ve özel antrenman etkilidir demek doğru olmaz. Sonuca etki eden bir çok faktör vardır.
OSM Motoru
OSM Motoru, OSM'de oynanan her maçı simülasyondan geçiren dev bir teknik futbol makinesidir. OSM Motorunun sırrı bir çok kez çözülmeye çalışıldı ama hiç kimse bunu başaramadı. Onun gücü hakkında neler öğrendik?
OSM Motoru bazı temel futbol menajerliği kurallarına dayanır: kulüpte kendini ispatla, Kadronu güçlendir ve oyuncularını yönet.
Her taktiksel plan detaylarla güçlüdür. Tek bir tavsiye: takımı test etmeye devam edin ve gelecek maç için uygun olan Kadroyu hazırlayın.
Form ve moral bir yere kadar yararlı olabilir. OSM Motoru, takıma her şeyini katabilecek yüksek motivasyonlu oyuncuları sever.
Maçtan maça menajerlerin tercihleri değişir. Oyuncularınızı çok çalışmaları ve futbol için yaşamaları konusunda eğitin.
Ayrıca form ve kulübün geçmişteki Sonuçları göze alınması gereken bir etkendir.
Rakip çok önemli bir faktördür. Bu yüzden Casusu ziyaret edip Dostluk maçları oynayın. Her şeye hazırlıklı olun.
Eğer şans faktörü olmasaydı, futbol gerçekten futbol olmazdı. İşte bu yüzden futbol çok keyiflidir: her şey olabilir.