Rekrutacja na stanowisko Moderator Forum/marzec 2017
-
@Dovco_HandF Będę też składał podanie na stanowisko Moderator Forum/marzec 2017. Zobaczymy komu się uda
-
@huzar-shakir Dokładnie, Polski OSM ma kilku menadżerów którzy moim zdaniem mogą się o to stanowisko. Nasze forum dobrze wygląda (na tle światowego forum OSM), a może jeszcze lepiej wyglądać.
-
@ToomAnyWays Mi to nie jest do niczego potrzebne,chyba,że zechcą mi za to płacić.
-
@Cezarro said in Rekrutacja na stanowisko Moderator Forum/marzec 2017:
Podobno płacą , i to całkiem nieźle bo 1000 monet na miesiąc
Z tego co ja wiem to dostaje się tylko prezent raz w roku zresztą jak by się dostawało 1000monet to kto by z tego rezygnował?
-
@kuba-fala said in Rekrutacja na stanowisko Moderator Forum/marzec 2017:
Z tego co ja wiem to dostaje się tylko prezent raz w roku
Potwierdzam :ok_hand_tone1:
Moderatorzy Forum pracują poza tym charytatywnie przez cały czas. -
-
Niektórzy jak kolega wyżęj to chyba tylko dla monet tu się zgłoszą xD Gdybym nie był tak mało znany wśród społeczności to bym sam się zgłosił pełniłem rolę moderatora,administratora na innym forum i tez nic za to nie dostawałem robiłem to dla własnej przyjemności aby forum się rozwijało i wszystkim żyło się lepiej.. Ale cóż podejrzewam,że zostanie wybrany 'kolega,kolegi"
-
@daroo933 Co prawda ja nie prowadzę rekrutacji, ale nigdy nie był wybierany kolega kolegi. Jak mnie Łukasz i Rafał wybierali to ich przecież nie znałem to było jeszcze dobre miesiące przed tym zanim trafiłem do PE. Ci co wybierają widzą kto jest aktywny na forum, kto w jaki sposób się wypowiada itp. Do tego trzeba ładnie odpowiedzieć na te 9 pytań które postawił Jurek, przedstawić swoje pomysły i jest wtedy szansa na wybór. Sam pamiętam że na moderatora byli wybierani ludzie którzy nie pisali aż tak dużo na forum, ale wypowiadali się z kulturą, a ich pomysły na funkcjonowanie forum przechyliły szalę na ich korzyść. Twoje doświadczenie z podobnej funkcji będzie na pewno atutem. Tak więc zgłaszaj się i nie marudź!
-
@Michal_ACM To moja osoba pasuje idealnie
-
This post is deleted!
-
This post is deleted!
-
This post is deleted!
-
This post is deleted!